filippos.pipo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας καλησπερα ... Εχω αγορασει ενα μεταχειρησμενο ps3 απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι και ο λογος που το αγορασα ηταν επειδη ηταν απο την ιαπωνια και ηταν πολυ φθηνοτερο ...Τωρα τελευταια ομως που αρχισα να ασχολουμε ειναι καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν ... Αρχικα θα ηθελα να επισημανω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την κονσολα ... Απλως επειδη ειμαι λιγο ασχετος αναρωτιεμαι εαν γινεται να του κανω κατι σαν το αντιστοιχο φορματ του υπολογιστη και να ρυθμιστει στα ευρωπαικα settings και με κυρια γλωσσα τα αγγλικα γιατι το προβλημα μου ειναι οτι κατι ειδοποιησεις απο το playstation store τις δειχνει στα γιαπωνεζικα και επισης το κουμπι χ και ο ειναι ακριβως αναποδα δηλαδη το ο ειναι το enter και το χ το back, ξερετε πως μπορω να τα αλλαξω αυτα και να εχω ενα φυσιολογικο "ελληνικο" playstation ...? Eυχαριστω πολυ εκ το προτερον και σεβαστειτε την απηρια μου :) Υ.Γ. εχετε να μου προτεινεται και καποιο καλο ελληνικο forum ωστε να ριξω κανα διαβασμα με θεματα τεχνικα κυριως και οχι gaming ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.