pandelakos77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολα τα παιδια.ειναι η πρωτη φορα που χρειαζεται να γραψω και να ζητησω την βοηθεια σας σε αυτο το forum,και ξερω οτι κατι θα αποκομισω αφου σας διαβαζω συχνα.το προβλημα μου ειναι το εξης.αγορασα την sharp aquos lcd 32'' και ενω στο προσπεκτους γραφει οτι διαβαζει ο media player της αρχεια srt,txt,εγω ακομα δεν καταφερα να εμφανισω υποτιτλους σε ταινια.τα αρχεια srt δεν τα βλεπει καθολου,ενω τα txt τα βλεπει στο φλασακι ,αλλα δεν τα βγαζει στην προβολη της ταινιας.βγαζει μονο νουμερα οταν υπαρχουν σε καποιο διαλογο.ξερει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου το ακριβες φορματ των αρχειων που θα πρεπει να βαζω για να εχω υποτιτλους σε καθε ταινια???πριν βεβαια καταφυγουμε σε εξωτερικο media player!!!!!ευχαριστω και παλι.και ελπιζω να εκανα ποστ στο σωστο thread.συγχωρεστε με για το οποιοδηποτε λαθος!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 μια ερωτηση.εχεις βαλει αρχειο με υποτιτλους στα αγγλικα να δεις αν το διαβαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τσεκαρε το ονομα της ταινιας να ειναι ομοιο με των υποτιτλων ακομη και στις τελειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pandelakos77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 για το θεμα της ονομασιας δεν τιθεται θεμα....ιδιες ειναι,ακομα και οι τελειες.τωρα για το θεμα των αγγλικων υποτιτλων και να τους διαβαζει,τι να τους κανω??????εβαλα ενα αρχειο,το οποιο μετετρεψα σε txt,και ενω μου δειχνει τον πρωτο υποτιτλο,υστερα χανεται και βγαζει ολο κατι συμβολα τυπου ΄,''χωρις καθολου γραμματα.....εχω χαζεψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Video file format MPEG1/2 (*.MPG, *.MPE, *.MPEG, *.VOB, *.DAT, *.TS, *.TRP), MPEG4 (*.AVI, *.MOV, *.MP4, *.MKV), H.264 (*.AVI, *.TS, *.TRP, *.MOV, *.MP4, *.MKV), DivX® (*.DIVX, *.AVI, *.MP4), XviD (*.AVI, *.MKV) Text file format TXT (*.TXT, *.SRT, *.SSA)εδω ακριβως ειναι αυτα που μπορει να παιξει ο media player της τηλεορασης.δεν εχω κανενα προβλημα με τα βιντεο.τα παιζει ολα.οι υποτιτλοι με τυρανανε!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.