nik82 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Eδώ μπορείτε να πάρετε μια γέυση απο ενα ηλεκτρονικό project που φτιάχνω με τον αδερφό μου.θα μπούν σιγά σιγά και άλλα κομμάτια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seezo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Νίκο, μόλις άκουσα το "λευκή μου ελπίδα".Ασχολούμαι κι εγώ με την παραγωγή. Αν εξαιρέσω κάποια θέματα στον ήχο (ποιότητα και παραγωγή) μπορώ να σου πω ότι έχω πάθει πλάκα. Τρομερό το κομμάτι και τα φωνητικά του αδερφού σου τέλεια! Τί να πω... Θα το έβαζα και σε ταινία να παίξει... Θα το ακούσω ξανά. Στις 30/1/2018 στις 8:44 ΜΜ, nik82 είπε Eδώ μπορείτε να πάρετε μια γέυση απο ενα ηλεκτρονικό project που φτιάχνω με τον αδερφό μου.θα μπούν σιγά σιγά και άλλα κομμάτια. Εδώ ένα remake που έκανα σε ένα κλασσικό κομμάτι των 90s. Πήρα τα φωνητικά έτοιμα αλλά έκανα την παραγωγή από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik82 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σου φίλε μου χάρηκα που σου άρεσε,οι παραγωγές αυτές είναι όλες του 2010,τωρα εχω βελτιωθεί λίγο.Αν βρω χρόνο θα ανεβάσω και άλλα κομμάτια πιο καινούργια ελπίζω να σου αρέσουν το ίδιο.Ωραίο το remake που έκανες. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από nik82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superfon3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μερικά covers που έχω κάνει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j.g.!!! Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Είναι κανείς εδώ που να ακούει hardcore punk ή κάτι παρεμφερή τέλοσπάντων; Τέσπα,παρακάτω ένα δικό μου drum cover από Aus Rotten - The Crucifix And The Flag με ηλεκτρονικά ντραμς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JacoTheSlime Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglej Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το νέο cover ενός φίλου μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j.g.!!! Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ακόμα ένα drum cover από 'μένα. Πράσσειν Άλογα - Βασίσου Πάνω Σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko82 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από nikko82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
relaksmusic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 https://watchmeon.com/?p=305&list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Στις 30/1/2018 στις 8:44 ΜΜ, nik82 είπε Eδώ μπορείτε να πάρετε μια γέυση απο ενα ηλεκτρονικό project που φτιάχνω με τον αδερφό μου.θα μπούν σιγά σιγά και άλλα κομμάτια. Λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο το βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crowdance Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα από τα Ιωάννινα! Είμαστε οι “One step from the edge” και μόλις κυκλοφορήσαμε το κομμάτι “Believe” από το επερχόμενο δεύτερο cd μας που θα κυκλοφορήσει το 2019. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://youtu.be/Gou8ivLCGOU Stay mental! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα