Anaximander2048 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Δε με ενδιαφέρει και τόσο να κερδίσω τις εντυπώσεις, όσο το να μπορεί αυτό το τραγούδι να λειτουργήσει στη διασκέδαση, στο χορό και ελπίζω να είναι ένα τραγούδι που να μπορεί να πιάσει τον απλό κόσμο. Γι αυτό και δεν έχω κάνει κάποια εκρητική και ψαρωτική ενορχήστρωση με κορύφωση, λύτρωση κτλ κτλ, αλλά πιο πολύ, η ενορχήστρωση ακολουθεί την κυκλική μορφή του τραγουδιού. Τις λεπτομέρειες για το τραγούδι, τις έχω αναλυτικά στην περιγραφή του βίντεο. Μπορείτε να το ακούσετε από εδώ: Και ελπίζω τελικά να το χορέψετε. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ενα κοβερ μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 επ αλλο ενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Θελω να ακοουσω γνωμες. Τι σας αρεσει και τι οχι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Promolyrics Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ξέρω πως ακόμα με θυμάσαι πως τα βράδια μόνη ξενυχτάς Αλέξανδρος Σολάκογλου - Ακόμα με θυμάσαι https://www.youtube.com/watch?v=36BIML-tNzo Γεια σου. Αυτό είναι το κανάλι της Promolyrics στο Youtube. Ήδη έχουνε ξεκινήσει οι εκπομπές και κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι ενδεικτικά. Σύντομα ξεκινάνε και οι διαγωνισμοί. Ένα subscribe στο κανάλι θα βοηθούσε πολύ στην προσπάθεια μας αυτή. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων! https://www.youtube.com/channel/UC4N0KenX4D9-KedBjBEywkg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ακομα ενα κοβερακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
workaholic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pvwvWCSJfdg παιδιά αυτό είναι ενα cover που έκανα του "Cry me a River" του Justin Timberlake! θα ήθελα τις γνώμες σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ένα από τα Cover μου με πρίμα στο μπάσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αυτο ειναι ενα κομματι απο την μπαντα που ειχα το 2009. Λεγομασταν One Step To Die και παιζαμε metalcore με deathcore φωνητικα. To κομματι εχει γραφτει απο εμενα (κιθαρες). Οποιος θελει ας το checkαρει best riff: 1:20 breakdown section: 1:42 *logo hand-drawn by the vocalist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παληκάρια, ρίξτε ένα αυτί στην μπάντα μου αν θέλετε!Epic melodeath!Ελπίζω να σας αρέσει, και να ακούσω σχόλιά σας. Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ενα πολυ ωραιο song Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Φρεσκαδούριους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 'Santa Baby' cover στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου XD [μην περιμένετε τρελή ποιότητα, είπαμε, δεν διαθέτω καλό εξοπλισμό] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 'Santa Baby' cover στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου XD [μην περιμένετε τρελή ποιότητα, είπαμε, δεν διαθέτω καλό εξοπλισμό] Που λες, κανε δωρο στον εαυτο σου καποια στιγμη εναν λιγο καλυτερο εξοπλισμο γιατι "το χεις" ανετα, congrats 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα