Supes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ^ Τέλειο! Πολύ ατμοσφαιρικό. Μ'αρέσει πώς έδεσες τις εικόνες με την μουσική. Ευχαριστώ! Έκανα και το μοντάζ οπότε είχα την ευκαιρία να δέσω την ροή των εικόνων με τις εικόνες
Supes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ! Έκανα και το μοντάζ οπότε είχα την ευκαιρία να δέσω την ροή των εικόνων με τις εικόνες της μουσικής*
Supes Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, μια εκδοχή του La vie en Rose από την κοπέλα μου με φωτογραφίες/timelapse του Βασίλη Μεταλληνού: 4
thanasis00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δε θα το έλεγα αποκλειστικά δική μου δημιουργία, αλλά έκανα cover ένα κομμάτι των Om. Η ηχογράφηση έγινε με μια κάρτα ήχου t.c. electronic desktop konnect 6 και το logic pro, με χρήση ενός rickenbacker 4003. 1
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Inside Μουσικη, Σύνθεση: Σέλλερας Στιχοι, Φωνή: Λουσίφερας Lyrics: Inside the dream The winds don't blow The world won't know Inside the dream Inside the skin The clocks don't tick The dark won't leak Inside the skin Inside the words The flat earth curves The devil serves Inside the words Inside the flesh The heavens burn The stars don't turn Inside the flesh And in your voice My wish is cast We shine at last Old hells, rejoice Our small abyss I shall reclaim And I will reign Beyond the kiss. 8
Moumou ltd Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το πρώτο Ελληνικό τραγούδι για το BULLYING, με γνώμονα την εσωτερική μας αναζήτηση...... Το πρώτο Ελληνικό τραγούδι για το BULLYING, με γνώμονα την εσωτερική μας αναζήτηση...... 1
groot Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Inside Μουσικη, Σύνθεση: Σέλλερας Στιχοι, Φωνή: Λουσίφερας Lyrics: Inside the dream The winds don't blow The world won't know Inside the dream Inside the skin The clocks don't tick The dark won't leak Inside the skin Inside the words The flat earth curves The devil serves Inside the words Inside the flesh The heavens burn The stars don't turn Inside the flesh And in your voice My wish is cast We shine at last Old hells, rejoice Our small abyss I shall reclaim And I will reign Beyond the kiss. Not my style of music, αλλά μου φαίνεται ότι όποιος έκανε την μίξη πρέπει να έφαγε κάποια (αρκετή) ώρα για την διαχείριση των χαμηλών συχνοτήτων. 1
*nenya* Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Inside Μουσικη, Σύνθεση: Σέλλερας Στιχοι, Φωνή: Λουσίφερας Lyrics: Inside the dream The winds don't blow The world won't know Inside the dream Inside the skin The clocks don't tick The dark won't leak Inside the skin Inside the words The flat earth curves The devil serves Inside the words Inside the flesh The heavens burn The stars don't turn Inside the flesh And in your voice My wish is cast We shine at last Old hells, rejoice Our small abyss I shall reclaim And I will reign Beyond the kiss. Ωραιότατο σας έκανα follow στο soundcloud. 1
Gtr34 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Inside Μουσικη, Σύνθεση: Σέλλερας Στιχοι, Φωνή: Λουσίφερας Lyrics: Inside the dream The winds don't blow The world won't know Inside the dream Inside the skin The clocks don't tick The dark won't leak Inside the skin Inside the words The flat earth curves The devil serves Inside the words Inside the flesh The heavens burn The stars don't turn Inside the flesh And in your voice My wish is cast We shine at last Old hells, rejoice Our small abyss I shall reclaim And I will reign Beyond the kiss. Πολύ ωραίο το τραγούδι σας. Η εισαγωγή όλα τα λεφτά! 1
Peleus17 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το εχω φτιαξει εδω και λιγο καιρο, αλλα τωρα το ανεβασα. Εχω πολλα κομματια τελειωμενα που περιμενουν ανεβασμα. Μπορει να το χαλασα λιγο στο Mix και Mastering αλλα γενικα πιστευω ακουγεται ωραια. Περιμενω γνωμες!!!
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Επειδή είμαι slowpoke, τώρα είδα ότι ανεβάζει ο σέλλερζ και θέλω απλώς να πω ότι η σύνθεση, εκτέλεση, έμπνευση, όλο τέσπα, είναι δικό του, δεν έχω καταλάβει γιατί ήθελε να χαλάσει τέτοιον κομμάταρο με το να με ανακατέψει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 3 αυτοσχεδιασμοί στο πιάνο που έκανα σήμερα: https://soundcloud.com/user-935513505/sets/june-20-2016-piano-improvisations
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα