million_voices Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ε τοτε επρεπε να κανεις το ποστ πριν τον παραγγειλω... Κλαψ-λυγμ. Δε πειραζει.Δεν ειναι η 1η φορά που πεταω λεφτα. αν ειχα προσεξει οτι αγορασες,δεν θα το ειχα ποσταρει γραψου ebay και θα με θυμηθεις
kanesaxo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ενω κανω αγορες μεσω ιντερνετ τοπικα ή απο ευρωπη με χρεωστική δε ξερω, κατι κομπλεξικο μου βγαινει με ebay και paypal... Ξερω,μλκ μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 @ million Και εγω αυτο που λες ειχα ψιλιαστει και αφου λες οτι δουλευει αυτο θα ειναι. (οτι το λεει για να ειναι καλυμενος για μια ισως μονο περιπτωση πελατη/δισκου) Απ την αλλη με χαλαει και μενα αυτο το κοκκινο και γι αυτο δεν το εχω παρει ακομα. Ολα τα γκρι ηταν 1IDE-1sata. Ελα ομως που το προτιμω με 2 sata για μεταφορα αρχειων μεταξυ των σατα. Ελαχιστους IDE εχω πλεον... Αν βγει σε γκρι ή εστω κιτρινο-μαυρο θα το χτυπησω το 2σατα... @kanesaxo Το ebay ηταν ο λογος που εκανα την βαβουρα με χρεωστικες-λογαρισμους κλπ. Μετα προεκυψε αμαζον κλπ. Τρελο κολλημα το ebay, χρονο να εχεις, λεει, μην το σκεφτεσαι!
million_voices Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 matrixx στειλε μνμα στον πωλητη του δικου μου,πολυ πιθανον να εχει twin sata σε μαυρο χρωμα
georginos1989 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα... Το παρακατω docking station ειναι καλο? Από οτι λεει υποστηριζει και 2 δισκους http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13388&cat=117&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα... Το παρακατω docking station ειναι καλο? Από οτι λεει υποστηριζει και 2 δισκους http://www.visionstu...&step=undefined Αυτο δεν ειναι docking station, ειναι θηκη, η οποια μαλιστα εχει μονο usb. Δεν θα την αγοραζα με τιποτα.
rokko74 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά πήρα ένα αλλά λόγο λάθους μου έστειλαν δύο και το πλήρωσα με έκπτωση... Το πουλάω 20€ (station, τροφοδοτικό, δισκάκι με drivers αν και υπάρχουν στο internet) Ακολουθούν φωτογραφίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.