anasmzak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Γειά χαρά.. Θέλω να αγοράσω έναν Laptop, και ένας φίλος, με συμβούλευσε ότι είναι καλό, η Κάρτα Γραφικών του, να μην είναι ενσωματωμένη στη MotherBoard… Δεν ξέρω, προσωπικά είμαι ψιλο-άσχετος... Καταρχάς, 1) Τί λέτε για την παραίνεση αυτή?? 2) Πώς αυτό επαληθεύεται???... Δηλαδή, το να στηριχτώ στη «διαβεβαίωση» του Πωλητή, ΔΕΝ νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο... Σίγουρα, θα πρέπει στις Προδιαγραφές του υπολογιστή, να υπάρχει κάποια χαρακτηριστική –βάσιμη αναφορά σε αυτό??... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ενδεχόμενες συμβουλές και παρατηρήσεις σας...
madsc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ο φίλος σου σε συμβούλεψε να πάρεις laptop με μη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών; Yeah... Καλύτερα άνοιξε ένα νεό thread για το τί laptop θες και ζήτα την συμβουλή των μελών της κοινότητας. /sc
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 2) Πώς αυτό επαληθεύεται???... Δηλαδή, το να στηριχτώ στη «διαβεβαίωση» του Πωλητή, ΔΕΝ νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο... Σίγουρα, θα πρέπει στις Προδιαγραφές του υπολογιστή, να υπάρχει κάποια χαρακτηριστική –βάσιμη αναφορά σε αυτό??... Θα πρέπει να τσεκάρεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά του laptop αν περιλαμβάνει chip γραφικών σε μορφή MXM module. Αν ναι, αυτό σημαίνει πως είναι αφαιρούμενη αυτή η καρτούλα και μπορεί να αντικατασταθεί με μία άλλη με πιθανώς νεότερο chip γραφικών. Όσο για το αν είναι καλό, αν αξίζει και γενικώς σχόλια σχετικά με την παραίνεση που ζήτησες: Εξαρτάται. Από τις απαιτήσεις σου. Έχεις συγκεκριμένο λόγο που θέλεις φορητό υπολογιστή με αναβαθμίσιμα γραφικά;
LouCi4er Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γειά χαρά.. Θέλω να αγοράσω έναν Laptop, και ένας φίλος, με συμβούλευσε ότι είναι καλό, η Κάρτα Γραφικών του, να μην είναι ενσωματωμένη στη MotherBoard… Δεν ξέρω, προσωπικά είμαι ψιλο-άσχετος... Καταρχάς, 1) Τί λέτε για την παραίνεση αυτή?? 2) Πώς αυτό επαληθεύεται???... Δηλαδή, το να στηριχτώ στη «διαβεβαίωση» του Πωλητή, ΔΕΝ νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο... Σίγουρα, θα πρέπει στις Προδιαγραφές του υπολογιστή, να υπάρχει κάποια χαρακτηριστική –βάσιμη αναφορά σε αυτό??... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ενδεχόμενες συμβουλές και παρατηρήσεις σας... Ποιος στην χαρη σου,σου απαντησαν μονο moderators (αντε να ερθει και ο paredwse ).Λοιπον περα απο την πλακα μηπως ο φιλος σου σου εξηγησε και τον λογο για τον οποιο πρεπει να παρεις laptop με μη ενσωματωμενη καρτα γραφικων?Δεν νομιζω να αξιζει να ασχοληθεις με τετοιου ειδους αναβαθμιση σε laptop.
anasmzak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ποιος στην χαρη σου,σου απαντησαν μονο moderators (αντε να ερθει και ο paredwse ).Λοιπον περα απο την πλακα μηπως ο φιλος σου σου εξηγησε και τον λογο για τον οποιο πρεπει να παρεις laptop με μη ενσωματωμενη καρτα γραφικων?Δεν νομιζω να αξιζει να ασχοληθεις με τετοιου ειδους αναβαθμιση σε laptop. :rolleyes: Γειά χαρά!! Καταρχάς, εννοείται, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.. Η αλήθεια είναι οτι, ψάχνοντάς το κάπως περισσότερο, μάλλον καταλήγω στο οτι θα είναι περιττή και οικονομικά ασύμφορη αυτή η επιλογή... Εξάλλου, σπάνια αναβαθμίζεις έναν Laptop.. Να 'στε καλά όλοι. Καλές γιορτές!!
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 :rolleyes: Γειά χαρά!! Καταρχάς, εννοείται, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.. Η αλήθεια είναι οτι, ψάχνοντάς το κάπως περισσότερο, μάλλον καταλήγω στο οτι θα είναι περιττή και οικονομικά ασύμφορη αυτή η επιλογή... Εξάλλου, σπάνια αναβαθμίζεις έναν Laptop.. Να 'στε καλά όλοι. Καλές γιορτές!! και επισης ειναι -σχεδον- ακατορθωτο(και απο τεχνικης αλλα και απο οικονομικης αποψης) να αναβαθμισεις τα γραφικα ενος λαπτοπ!
basilis5 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 η μοναδικη αξια σε αυτο θα ηταν σε περιπτωση βλαβης,που δεν χρειαζεται να αλλαχθει ολη η μητρικη (υπερογκο και ασυμφορο κοστος). καλυτερα παρε ενα λαπτοπ με 4 χρονια εγγυηση (τοσιμπα δλδ) και δεν σε απασχολει τπτ αλλο. Και εννοειται πως τα λαπτοπ δεν απευθυνονται σε παιχνιδια, ασχετο αν καποιοι το εχουν σαν ζητουμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.