mgoutsos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά τους τελευταίους μήνες όποιον driver πάω να βάλω(και γενικά ότι έχει σχέση με instaler της ΑΤΙ) μου βγάζει application crashed ότι και να κάνω. Δεν μπορώ να βάλω καινούργιους drivers ούτε μπορώ να κάνω οποιοδήποτε update που έχει σχέση με προϊον της AMD-ATI. P.S. Έχω μια 5870, i7-920, Gigabyte UD7 σε win7-64bit και δεν μου έχουν εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα εκτός από αυτό τώρα τελευταία...
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 driversweeper Αρχικά κάνε αυτήν την διαδικασία.
mgoutsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 driversweeper Αρχικά κάνε αυτήν την διαδικασία. Αυτό το κάνω από τότε που ασχολούμε με pc. Σας λέω τα κάνω όλα σωστά με driver sweeper,reboots,safemode κλπ.
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το κάνω από τότε που ασχολούμε με pc. Σας λέω τα κάνω όλα σωστά με driver sweeper,reboots,safemode κλπ. Εσύ μπορεί να τα κάνεις μια χαρά εμείς από που να το ξέρουμε;στο αρχικό post δεν μας είπες τίποτα τέτοιο.Θερμοκρασίες έλεγξες;
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Πιθανό πρόβλημα με τα windows ίσως ? Δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σε ενα αλλο pc και να περάσεις τους drivers να δεις αν υπάρχει το πρόβλημα και σε άλλο pc,αν οχι τότε πιθανό πρόβλημα με τα windows μπορώ να φανταστώ αφου όπως λες τα έχεις δοκιμάσει ολα τα άλλα. Επίσης οταν σου βγάζει application crashed εχει κάποιο νούμερο για το error ?
mgoutsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εσύ μπορεί να τα κάνεις μια χαρά εμείς από που να το ξέρουμε;στο αρχικό post δεν μας είπες τίποτα τέτοιο.Θερμοκρασίες έλεγξες; Θερμοκρασίες με το fan στο αυτόματο είναι 36-38 idle και 60-68 full load με stock ρολόγια. Πιθανό πρόβλημα με τα windows ίσως ? Δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σε ενα αλλο pc και να περάσεις τους drivers να δεις αν υπάρχει το πρόβλημα και σε άλλο pc,αν οχι τότε πιθανό πρόβλημα με τα windows μπορώ να φανταστώ αφου όπως λες τα έχεις δοκιμάσει ολα τα άλλα. Επίσης οταν σου βγάζει application crashed εχει κάποιο νούμερο για το error ? Αυτό με το νούμερο θα το δω και θα σου πω. Και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι τα windows....
filipp16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμασε το atiman http://www.mediafire.com/?40gawfm2o9yrtce Κανε απεγκατασταση τους παλιου ασφαλης λειτουργια F8, πιστευω να κανει τη δουλεια του.
froyd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κατέβασε το stand-alone driver. Χωρίς τα βοηθητικά προγράμματα, μόνο τον driver.
mgoutsos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κατέβασε το stand-alone driver. Χωρίς τα βοηθητικά προγράμματα, μόνο τον driver. Το έκανα και πάλι με installer της ΑΤΙ μου το κάνει ο οποίος κρασάρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.