skim045 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μου προτείνετε ένα κινητό μέχρι 130 ευρόπουλα όπως λέει και ο τίτλος. Για δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ.
JohnXarxas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 κατα τη γνώμη μου το LG cookie είναι μια πάρα πολύ καλή λύση τα LG είναι γενικώς φθηνά και το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ καλό κινητό ικανοποιεί όλες σου τις ανάγκες, είναι αφής, έχει Τ9 στα μηνύματα και έτσι αποτρέπεις το σπάσιμο νεύρων που έχουν τα αφής κατά την πληκτρολόγηση, κάμερα, κάρτα μνήμης, εφαρμογές, καλό (σχετικά) ηχείο,ίντερνετ κλπ...
skim045 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μμμμ. Ναι αλλά απο οτι βλέπω έχει διάφορα μοντέλα. Ή απλά το λες γενικότερα σαν σειρά;
JohnXarxas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μμμμ. Ναι αλλά απο οτι βλέπω έχει διάφορα μοντέλα. Ή απλά το λες γενικότερα σαν σειρά; γενικώς εγώ έχω πάρει το ΚΡ500 και είναι μια χαρά... το πήρα 80€ λίγο μετά την κυκλοφορία του επόμενου, και έτσι είχε πέσει αρκετά η τιμή στο "παλιό" εσύ από ότι βλέπω είσαι διατεθιμένος να δώσεις και 100€ οπότε το τελευταίο μοντέλο σε περιμένει στα ράφια μιας αποθήκης... μετα υπάρχουν και άλλα κινητά. τα sony ericsson μου την δίνουν πολύ γιατί είναι ακριβά χωρίς να κάνουν κάτι παραπάνω απλά είναι πιο φίρμα από τις άλλες φίρμες όσο αναφορά τα smartphone, είδα μια διαφήμιση στη vodafone για ένα που είχε γύρω στα 140 (νομίζω) αλλά το σπαστικό είναι πως σε όλα τα κινητά αυτού του είδους θα στα ζαλίσει το πληκτρολόγιο
skim045 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μάλιστα. Απο ότι βλέπω το ΚΡ500 που λες εσύ σε σχέση με το gs290 που είναι το ποιο καινούριο έχουν διαφορά τιμής 5€. Οπότε αν δεν έχω καμιά άλλη πρόταση μέχρι αύριο, γιατί το άτομο που το ζητάει του χάλασε το προηγούμενο και θέλει επειγόντως κινητό, θα πω για το gs290. Ευχαριστώ.
JohnXarxas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μάλιστα. Απο ότι βλέπω το ΚΡ500 που λες εσύ σε σχέση με το gs290 που είναι το ποιο καινούριο έχουν διαφορά τιμής 5€. Οπότε αν δεν έχω καμιά άλλη πρόταση μέχρι αύριο, γιατί το άτομο που το ζητάει του χάλασε το προηγούμενο και θέλει επειγόντως κινητό, θα πω για το gs290. Ευχαριστώ. παρακαλώ κάποια στιγμή θα ζητήσω και εγώ βοήθεια δεν έχω την απαίτηση να παίρνω χωρίς να δίνω...
nikoskon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Βάζεις +20€ και παίρνεις το ΖΤΕ Blade. Αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.