Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια ACPI

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι ακριβως κανει το ACPI αλλα εχω το speefan και το ACPI δειχνει οτι ειναι στους 65βαθμους.ειναι φυσιολογικο?για laptop hp

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι ακριβως κανει το ACPI αλλα εχω το speefan και το ACPI δειχνει οτι ειναι στους 65βαθμους.ειναι φυσιολογικο?για laptop hp

Δεν είναι φυσιολογική.. Φύσα τις σχισμες με πεπιεσμένο αέρα και θα στρώσει

Δημοσ.

που ακριβως ειναι αυτο?επειδη το εχω παει ηδη σε μαγαζι για να μου βαλου καινουργια παστα ..

Λογικά θα στο καθαρίσουν και απο τη σκόνη. Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

αφου το εχω παει ηδη λογικα θα μου το καθαρισαν και εγω το εχω ανοιξει και ειναι μια χαρα.το acpi που ειναι ακριβως γ ν το δω?

Δημοσ.

αφου το εχω παει ηδη λογικα θα μου το καθαρισαν και εγω το εχω ανοιξει και ειναι μια χαρα.το acpi που ειναι ακριβως γ ν το δω?

Aυτό θα το δείς στο manual απο το λάπτοπ σου.. Το καθαρισαν και ακόμα ανεβάσει 65 βαθμούς ? Και αν ναι σε τι κατάσταση ? idle η fullload

Δημοσ.

κοιτα το cpu ειναι 38 καρτα γραφικων 42 acpi 65 ολα αυτα σε idle κατασταση.την καρτα την εχω κανει reflow απο τοτε που εφαγε κολλημα και εβγαζε ασπρη οθονη.μετα απο αυτο το ενεμηστηρακι δουλευει συνεχεια.

Δημοσ.

κοιτα το cpu ειναι 38 καρτα γραφικων 42 acpi 65 ολα αυτα σε idle κατασταση.την καρτα την εχω κανει reflow απο τοτε που εφαγε κολλημα και εβγαζε ασπρη οθονη.μετα απο αυτο το ενεμηστηρακι δουλευει συνεχεια.

Πριν το reflow τι θερμοκρασίες είχε η acpi ?

Δημοσ.

δεν το ειχα κοιταξει.και πριν το ανεμηστηρακι δουλευε συνεχεια οταν το ανοιγα και εβγαζε απρη οθονη. αλλα ακουγα που εμπαινε στα win

Δημοσ.

δεν το ειχα κοιταξει.και πριν το ανεμηστηρακι δουλευε συνεχεια οταν το ανοιγα και εβγαζε απρη οθονη. αλλα ακουγα που εμπαινε στα win

Tι μάρκα είπαμε είναι το λαπτοπι ?

Δημοσ.

hp dv6000

:/ Πάρε μία βάση για καλύτερη ψύξη... Αφου το καθάρισες και άλλαξες πάστα και συνεχίζει είναι μια καλή λύση. Περίμενε και άλλες γνώμες πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...