Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης και σχετικές απορίες

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορά τηλεόρασης με μπάτζετ 500-600Ε...

Με λίγο ψάξιμο μοθ κίνησαν την περιέργια αυτές:

---> http://www.multirama.gr/products/product?pid=0466738&catid=060100

--->http://www.multirama.gr/products/product?pid=0470131&catid=060100

Εχουν κάποιές διαφορές αλλά δεν ξέρω ποια μπορεί να αποδόσει καλύτερα...Για αυτό ζητάω και την βοήθεια σας...

H απορία που έχω είναι ποια είναι η διαφόρά ανάμεσα σε plasma και TFT LCD...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά θαβοηθήσει κανείς;; Βρήκα κάτι σχετικά theard αλλά δεν μπορώ να καταλαβω τι είναι καλύτερο....Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά ανάμεσα σε plasma-tft lcd

To θέμα είναι ότι δεν μας βοηθάς και εσύ.Οι τηλεοράσεις που διάλεξες και οι 2 απλά σκίζουν σε αυτό το budget αλλά πες μας για τι ανάγκες τις θέλεις.Θα βλεπεις ταινίες full-hd?τηλεοπτικό?Κανα game?τι απόσταση θέασης θα έχεις?

Φίλε μου,δεν είμαι ειδικός και δε μπορώ να σου αναλύσω τις διαφορές ανάμεσα σε μια Lcd και σε μια Plasma.Είμαι όμως ευτυχής κάτοχος μιας Panasonic Plasma U10 42 ιντσών την οποία αγόρασα έχοντας διαβάσει πάααρα πολλά reviews σε διάφορα forums.Όλοι συμφωνούσαν(και συμφωνούν ακόμα) ότι σ'αυτά τα χρήματα,η επιλογή της τεχνολογίας plasma(και της Panasonic θα έλεγα)είναι μονόδρομος.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να επικεντρωθείς σ'συτήν και αν τελικά αποφασίσεις να την αγοράσεις,νομίζω δε θα το μετανοιώσεις.

Αν έκανες τον κόπο θα έβλεπες 5-6 ίδια threads με το δικό σου παραπάνω. Τέλος πάντων. Αν η απόσταση θέασης είναι 2,5-3 μέτρα το πολύ τότε Panasonic 42 U20 ή S20 πλάσμα.

Μ<έχρι 4-4,5 μέτρα τότε υπάρχει και η 46 S20. Από εκεί και πάνω θες 50 ίντσες. Ανάλογα τα λεφτά που δίνεις και την απόσταση θέασης διαλέγεις. Προσωπικά δεν θα κοίταζα τίποτε άλλο από Panasonic. Για LCD + LED ούτε κουβέντα, απλώς απαράδεκτες.

Αν έχεις όρεξη για περισσότερα www.avclub.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...