Προς το περιεχόμενο

Θέλω να αγοράσω κινητό!!!

xagiouken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μωρε σιγά την χρήση , να μιλαγαμε για αμάξι να πω Οκ , δεν Ξέρεις αν το έχει ξεσκισει ο άλλος , αλλα κινητο αφής ... Τι να δεις , πόσες φορές έχει πατήσει με το δάχτυλο του την οθόνη...

Κυρίως τα πλήκτρα ειναι που βγάζουν πρόβλημα. Δεν αντέχουν σε άπειρα πατήματα. Και αυτο που δεν βλέπεις, ειναι πόσες φορές έχει πέσει κάτω η συσκευή. Κατα τα υπόλοιπα δίκιο έχεις.

Δημοσ.

Το Galaxy έχει καλύτερη οθόνη που φαινετε κατω απο τον ήλιο ενώ το HTC Όχι και το Galaxy έχει καλύτερη μπαταρία

Απο την άλλη το HTC έχει καλύτερο software και αναβαθμησεις.

Επίσης τα HTC είναι μεταλικες κατασκευές ενώ το Galaxy μόνο πλαστικό

Δημοσ.

ρε παιδια σκεφτομαι για το iPhone και ψαχνοντας σε οτι σαιτ υπαρχουν βρηκα κατι τετοιες προσφορες http://www.sgmobilephones.com/component/amresurrected/?page=show_ad&adid=2273&catid=1

υπαρχουν αρκετες τετοιες και εχω μιλησει και με αυτους.μουλενε οτι ειναι γνησια και σφραγισμενα και ισχθει κανονικα η εγγυηση καθως και οτι το ΙΜΕΙ ειναι κανονικο.υπαρχουν αρκετα τετοια σαιτ.μιλαω με 2 απο αυτους 3 μερες τωρα.Δεχονται μονο μεταφορα χρηματων μεσω τραπεζεις και το ψιλοφοβαμαι καθως δεν παρεχει καμια ασφαλεια.

Ποια η φνωμη σας?

Υ.Γ ελπιζω το σαιτ να μην αποτελει διαφημιση καθως το βαζω απλα για να μου πειτε την γνωμη σας.

Υ.Γ2 θελω γνησιο iPhone αλλα ειναι οι τιμες τους στα υψη δυστυχως....

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια σκεφτομαι για το iPhone και ψαχνοντας σε οτι σαιτ υπαρχουν βρηκα κατι τετοιες προσφορες http://www.sgmobilephones.com/component/amresurrected/?page=show_ad&adid=2273&catid=1

υπαρχουν αρκετες τετοιες και εχω μιλησει και με αυτους.μουλενε οτι ειναι γνησια και σφραγισμενα και ισχθει κανονικα η εγγυηση καθως και οτι το ΙΜΕΙ ειναι κανονικο.υπαρχουν αρκετα τετοια σαιτ.μιλαω με 2 απο αυτους 3 μερες τωρα.Δεχονται μονο μεταφορα χρηματων μεσω τραπεζεις και το ψιλοφοβαμαι καθως δεν παρεχει καμια ασφαλεια.

Ποια η φνωμη σας?

Υ.Γ ελπιζω το σαιτ να μην αποτελει διαφημιση καθως το βαζω απλα για να μου πειτε την γνωμη σας.

Υ.Γ2 θελω γνησιο iPhone αλλα ειναι οι τιμες τους στα υψη δυστυχως....

Ποσο το δινει? Θα καταθεσεις τα χρηματα και θα περιμενεις ΑΝ θα στειλει την συσκευη καποιος που δεν γνωριζεις? Μεγαλο ρισκο...

Δημοσ.

τα δινει 350 δολαρια απο Αγγλια.

εγω προσωπικα δεν θα το επερνα...

οσο για τον φιλο xagiouken στα 300-400 ευρω εψαχνε, τελικα θα παει στα 500+ :lol:

σε αυτα τα χρματα πρoσωπικα θα περιμενα κανενα μηνα, για το Nexus s, η θα το αγοραζα αμεσα απο e-bay

επισης σε 1-2 μηνες το πολυ θα κανει την εμφανιση του το lg star με διπυρινο επεξεργαστη και δυνατοτητα ληψης video 1080p

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα σου πρωτείνω να δεις τα "φτηνα" android της Vodafone και της Wind (joy845 και ZTE Blade) πριν καταλήξεις να πας σε ακριβότερο κινητό...

Έχω πάρει το 845 εδώ και 3 μέρες για να το σετάρω για τον αδελφό μου και έχω μείνει έκπληκτος από το value for money, ιδίως σε σύγκριση με το xperia x10 mini που έχω από τον Ιούνιο. Το μόνο μειονέκτημα του 845 είναι η resistive οθόνη (αν έχεις χρησιμοποιήσει capacitative πριν σου φαίνεται λίογ πιό αργή, αλλιώς, αν έρχεσαι από κανένα Sony Ericsson G900 θα σου φανεί τέλεια), κάτι που θα αλλάξει με το 945 που αναμένεται στο Q12011.

Το ZTE blade δεν το έχω δοκιμάσει, μόνο το χάζεψα λίγο σε μαγαζί, έχει capacitative οθόνη (απλά είναι 3,5άρα νομίζω και τον αδελφό μου τον βόλευε περισσότερο η 2,8 του 845) και είναι εξίσου καλό. Δες και για τα 2 τα αντίστοιχα threads του myphone, τα έχουν ξεκοκαλίσει πραγματικά και τα δύο!!

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22

Και από budget μιλάμε για 110 και 160 ευρώ αντίστοιχα, ότι πρέπει για ένα καλό entry level κινητό στην πολύ δύσκολη (οικονομικά) χρονιά που έρχεται... και τα υπόλοιπα χρήματα χρησιμοποίησέ τα για να κάνεις εσύ ένα δωρο σε αυτούς που αγαπάς!!!

ΥΓ: Επειδή είσαι μόνο 16 και είναι κρίμα να στεναχωρηθείς χρονιάρες μέρες, ακολουθα πιστά τον κανόνα: στο νετ δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ με αποστολή χρημάτων ή κατάθεση σε λογαριασμό. ΠΟΤΕ! ή paypal, ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα..γραφω εδω, σχετικα λοιπον με το x10 mini

1:ακουσα πως η μπαταρια ειναι ενα με το κινιτο και αν παθει κατι δν γινεται να την αλλαξω... ισχιει αυτο? και αν ναι η σκεψη μου ειναι οτι αφου ουτοσιαλος καλιπτει η εγγιηση δν νομιζω να υπαρχει καπιο προβλημα, τι εχετε να πιτε?

2:το ericcson x8 exei 3.2 MP kai to x10 mini εχει 5. εκανα ενα τεστ με τις φοτογραφικες τους και ειδα οτι το χ8 (3.2 ΜΠ) βγαζει καλυτερη φοτο.. ρωτησα εναν "Γερμανο" τι παιζει και μου λεει οτι εχει να κανει με τις οθονες τους και οτι αν εκτιπωσω την φοτο του χ10 μινι σε χαρτι εκει θα φανει το 5 ΜΠ του.. τι σκατα οταν λενε για ΜΠ οι ετεριες ενωουνε σε χαρτι? ..τι μπουρδες ακουσα προινιατικα?!

ΜΠ=Mega pixels

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...