Προς το περιεχόμενο

Θέλω να αγοράσω κινητό!!!

xagiouken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΕΊΠΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΌ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 300-400 ΕΥΡΩ

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ Χ10 ΜΙΝΙ ΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ VIVAZ MIΝΙ PRO ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ANDROID 2.1 ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ GPS ΑΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΈΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΥΣ ΕΝΑ ΑΛΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΦΕΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΩ ΣΤΙΝ ΤΙΜΗ... ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 16 ΧΡΟΝΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ FACEBOOK SKYPE YOUTUBE TETIA PRAMATA KAI TO GPS TO ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΜΗΝ ΧΑΝΟΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΑ :)

• Moderators
Δημοσ.

Θα ελεγα το Χ10 λογω λειτουργικου. Και για αυτα που το θελεις ειναι πολυ καλο. Αλλα τροποποιησε το ποστ σου με μικρα, γιατι 1) τα κεφαλαια κουραζουν

2) σε ενα forum ειναι σαν να φωναζεις 3) απαγορευονται και 4) πολλοι απλως θα αγνοησουν το ποστ σου.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ...το Χ10 mini pro ενοεις ε?? γιατι το Χ10 ειναι πολυ ακριβό... ομος το Χ10 ΜΙΝΙ ΠΡΟ έχει GPS χωρίς χρέωση ??

• Moderators
Δημοσ.

οκ ευχαριστώ...το Χ10 mini pro ενοεις ε?? γιατι το Χ10 ειναι πολυ ακριβό... ομος το Χ10 ΜΙΝΙ ΠΡΟ έχει GPS χωρίς χρέωση ??

Βασικα ειτε το mini ειτε το mini pro.

Ναι μην ανησυχεις εχουν κανονικο GPS δεκτη :)

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τι αρχεία video υποστηρίζει το Χ10 mini pro αλλά δεν μπόρεσα να βρω μπορεί κανένας να μου πει δλδ 3gp.mp4.avi ??? τι αρχεία υποστηρίζει γιατί το θέλω να βάζω και καμιά ταινιούλα μέσα

Δημοσ.

+1 απο Έμενα για 3Gs μεταχείρισμενο.

Σε άριστη πάντα κατάσταση , είναι σκυλιά δεν καταλαβαίνουν και έχουν άπειρες εφαρμογές "τζαπα".

Σε σχέση με τα πλαστικουρα SonyEricson είναι πολυ μπροστά.

Δες και τα HTC Desire ή Legend Άμα θες κάτι πιο μικρό και να μπορεί να υποστηρίζει όλα τα video.

Δημοσ.

Με 300-400 βρισκεις σε καλη κατασταση και ελαφρα μεταχειρισμενα κινητα πολυ καλυτερα απ το ericcson οπως..

1: Iphone 3gs

2: HTC Desire

3: Galaxy S

4: Nexus One

Βεβαια αν εισαι λατρης των specs κοιτα τα 3 τελευταια γτ του ριχνουν του 3gs..

• Moderators
Δημοσ.

Οντως, αν πας για μεταχειρισμενο τελικα καλυτερα να δεις το galaxy παρα το 3gs. Αν και προσωπικα δεν ειμαι πολυ υπερ των μεταχειρισμενων γιατι δεν μπορω να ελεγξω την χρηδη που εχει κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης...

sent from my Galaxy S using pigeons

Δημοσ.

Έλα μωρε σιγά την χρήση , να μιλαγαμε για αμάξι να πω Οκ , δεν Ξέρεις αν το έχει ξεσκισει ο άλλος , αλλα κινητο αφής ... Τι να δεις , πόσες φορές έχει πατήσει με το δάχτυλο του την οθόνη...

Δημοσ.

Καινούργιο θα το πάρω απλώς σαν μικρος και εγω ειχα παντα κολιμα με τα sony ericsson τώρα αμα αυτο ειναι καλύτερο οκ θα το σκεφτώ

Samsung Galaxy S i9000 8GB το βρηκα 438.50 €

Ειχα πει τιμή 300-400 αλα γιαυτο εγραψα πιο πανω αμα εχει κανα καλυτερο και ειναι λίγο πιο ακριβο να μου το πείτε τώρα 50 ευρώ παραπάνω καπου θα τα βρω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...