Προς το περιεχόμενο

Value for Money Pc / 400e

sukalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί να βελτιωθεί κάτι σε αυτά τα λεφτά ή να ελαττωθεί το τρελό budjet των 400. :P

Το pc θα είναι για office-internet-ταινίες-μουσική.

Στα 400 πρέπει να περιλαμβάνεται πύργος με τα όλα του , οθόνη και πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Δημοσ.

Βασικά για αυτή τη χρήση θα σου έλεγα να πάρεις μια καλούτσικη οθόνη δηλαδή στα ~200 ευρώ... Πιστεύω είναι must!

Οπότε με ακόμα 200 για όλο το σύστημα κομματάκι δύσκολο... Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι, αλλά σκέψου μια καλή οθόνη ;)

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στα MediaMarkt και Saturn για έτοιμες συνθέσεις σε προσφορά...

Εριξα μια ματιά στον κατάλογο αλλα δεν πέτυχα τπτ ενδιαφέρον.Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι καλύτερο από την σύνθεση μου σε έτοιμο.? :huh:

Και κάτι άλλο που πρόσεξα στην οθόνη εκτός από την ασχήμια της είναι οτι αναφέρει 1920 Χ 1080 ανάλυση στο skroutz αλλά στον κατάλογο μετά στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει 1366x768.Τι ισχύει ξέρουμε?

Δημοσ.

CPU

MOBO

PSU

HDD

RAM

CASE

MONITOR

OPTICAL

KEYBOARD/MOUSE

Σύνολο 440€ ..Άμα βάλεις τον 2πύρηνο athlon λίγο "χειρότερη" μητρική και πλαστικούρα κουτί πας στα 400 αλλά αν μπορούσα να δώσω 40€ επιπλέον δε θα άλλαζα κάτι ..Και όποτε μπορείς βάζεις ακόμα 2gb ram τόσο που έχουν πέσει και είσαι άρχοντας :rolleyes:

Για την οθόνη που ανέφερες ισχύει το 1366x768

Υ.Γ Η οθόνη πιστεύω τα σπάει για τα λεφτά της .

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι το psu είναι το σημαντικότερο κομμάτι αφού αυτό θα τροφοδοτεί όλα τα υπόλοιπα και πρέπει να είναι αξιόπιστο γιατί ένα noname δε ξέρεις πότε θα σε "αφήσει" και αν θα αποφασίσει να πάρει και τίποτα άλλο μαζί του . Αλλά όπως νομίζεις :rolleyes: .Στο κουτί επίσης βλέπω ότι μπροστά διαθέτει usb 1.1 δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό .

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι το psu είναι το σημαντικότερο κομμάτι αφού αυτό θα τροφοδοτεί όλα τα υπόλοιπα και πρέπει να είναι αξιόπιστο γιατί ένα noname δε ξέρεις πότε θα σε "αφήσει" και αν θα αποφασίσει να πάρει και τίποτα άλλο μαζί του . Αλλά όπως νομίζεις :rolleyes: .Στο κουτί επίσης βλέπω ότι μπροστά διαθέτει usb 1.1 δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό .

Το γνωρίζω αλλά τώρα που μου το τόνισες με προβλημάτισες κυρίως γιατί δεν είναι για μένα η σύνθεση.

Δεν κράτησα την σύνθεση σου γιατί πρώτον υπερέβη το budjet για 47 ευρώ και θέλω ασύρματο mouse/keyboard +14 ευρώ.Πάμε στα 460 φεύγα που δεν παίζει κατα τα άλλα και εγώ την συμμερίζομαι.

Νταξ μάλλον λάθος αυτό για τις usb1.1 ,αλλά θα πάρω αύριο να το επιβεβαιώσω(thx για την επισήμανση).

Ρίξτε καμιά πρόταση εξοικονόμησης μπας και χωρέσει κάνα psu της προκοπής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...