Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα DOS εγγραφων κειμενου και εκτυπωσης

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω προγραμμα που να δουλευει σε dos, στο οποιο θα γραφω ενα κειμενο text και θα μπορω να το εκτυπωσω σε usb printer.

Υπαρχει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Το να γράφεις κείμενο είναι το εύκολο,αν έχεις dos έχει ενσωματωμένο το ed ή το edit πολύ απλό αλλά κάνεις την δουλειά σου,το δύσκολο είναι να βρεις usb driver για dos και να κάνεις τον εκτυπωτή να δουλέψει.

Δημοσ.

Αφού έχεις πρόσβαση σε windows γιατί θέλεις να το κάνεις σε dos;

Αν δεν βάλεις κάνα περίεργο font/encoding από το dos δεν χρειάζεται να αλλάξεις και τίποτα στα windows.

Απλά το γράφεις σε μια δισκέτα,αν είναι σε άλλο pc και κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Για Αγγλικούς χαρακτήρες δεν έχει πρόβλημα. Το σώζεις με κατάληξη .txt (π.χ. myfile.txt) σε έναν φάκελο που να μπορείς να το βρεις εύκολα και το ανοίγεις με το σημειωματάριο στα windows σαν αρχείο κειμένου.

Μόλις είδα ότι υπάρχει και το Word 5.5 για DOS.

http://download.microsoft.com/download/word97win/Wd55_be/97/WIN98/EN-US/Wd55_ben.exe

Δεν ξέρω αν είναι δωρεάν ή ότι άλλο, αλλά δεν ζητάει κλειδί και φαίνεται να δουλεύει σωστά.

Δεν ξέρω αν υπάρχει όμως σε Ελληνική έκδοση.

Πρώτα βάλτο σε έναν βολικό φάκελο (P.x. C:/word5) και κατά την εγκατάσταση του είπα Other Country, Πληκτρολόγιο US Enchanced PC, κάρτα γραφικών VGA και τα άλλα όπως έχουν, χωρίς να κάνει update τα system files.

Ελληνικά όμως δεν ξέρω πως θα γράψεις γιατί απ' ότι θυμάμαι στο dos έπρεπε να τρέξει κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπει στο πληκτρολόγιο να αλλάζει γραφή.

Επίσης υπάρχει και ο Breeze.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...