Προς το περιεχόμενο

Θρησκεία και σεξ

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε εγω ειχα μια καποτε που της αρεσαν οι μπατσες. Οχι χαστουκακια απαλα, ηθελε ο κωλος της να γινεται κοκκινος. Τι λενε οι γραφες για αυτο?

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το επιχειρημα οτι πρεπει να ειναι οι δυο εραστες προσωπο με προσωπο δεν στεκει για τον εξης απλο λογο. καποτε ο ανθρωπος περπατουσε στα 4 και αναπαραγοταν στην ιδια σταση με τα σκυλια ακα doggy style ( :D :D ) στην οποια σταση εξ ορισμου δεν γινεται να υπαρχει επαφη προσωπο με προσωπο εκτος να μπορεις να σπασεις καναν λαιμο.

Σήμερα μπορείς να βάλεις καθρέφτη μπροστά όταν το κάνετε. Έτσι θα κοιτιέστε στα μάτια άρα όλα οκ. Είδες τι κάνει η τεχνολογία?!

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις καθρέφτη μπροστά όταν το κάνετε. Έτσι θα κοιτιέστε στα μάτια άρα όλα οκ.

μπα εχω μυωπια και με ενοχλουν τα γυαλια επι της πραξεως αρα με τον καθρεφτη λιγο δυσκολα :P

ασε που κινδυνευω να βρεθω μεσα στον καφρευτη :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

μπα εχω μυωπια και με ενοχλουν τα γυαλια επι της πραξεως αρα με τον καθρεφτη λιγο δυσκολα :P

ασε που κινδυνευω να βρεθω μεσα στον καφρευτη :lol: :lol: :lol:

Λοιπάμαι για σένα τότε αμαρτωλέ φίλε μου. Ωχ... τώρα αντιλήφθηκα ότι οι τυφλοί δεν πρέπει να κάνουν σεξ!!!! Αδικία!

Δημοσ.

Λοιπάμαι για σένα τότε αμαρτωλέ φίλε μου. Ωχ... τώρα αντιλήφθηκα ότι οι τυφλοί δεν πρέπει να κάνουν σεξ!!!! Αδικία!

φιλε; δεν ειμαι η ευα με προσοντα, σκετη ευα ειμαι :P :P :P

Δημοσ.

φιλε; δεν ειμαι η ευα με προσοντα, σκετη ευα ειμαι :P :P :P

'Κατώτερο ον' δηλαδή... χμμμ. :D

Ακόμα και όταν κάποιος σου λέει σε ένα φόρουμ ότι είναι ο Αδάμ, μην τον εμπιστεύεσαι.

Δημοσ.

το επιχειρημα οτι πρεπει να ειναι οι δυο εραστες προσωπο με προσωπο δεν στεκει για τον εξης απλο λογο. καποτε ο ανθρωπος περπατουσε στα 4 και αναπαραγοταν στην ιδια σταση με τα σκυλια ακα doggy style ( :D :D ) στην οποια σταση εξ ορισμου δεν γινεται να υπαρχει επαφη προσωπο με προσωπο εκτος να μπορεις να σπασεις καναν λαιμο.

Η θρησκεία δεν παραδέχεται ότι περπατήσαμε ποτέ στα 4, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :P

Δημοσ.

Eλα ρε παιδιά πλάκα κάνει.... πρέπει να κάνει πλάκα....γιατί αν δεν κάνει πλάκα είναι πολύ τρομακτικό... και θλιβερό... :(

αυτος δεν ευχαριστιεται τπτ, εμεις κουπιλια καλα ειμαστε :D

Δημοσ.

Ρε, χαλαρώστε, θα μας φύγει και μετά τι θα κάνουμε;

Νίκο, συνέχισε σε παρακαλώ, διαβάζω τα ποστ σου και ερεθίζομαι λίγο.

Δημοσ.

Πάπας: "Η παιδοφιλία το ’70 δεν ήταν απόλυτα κακό"

Οργή έχει προκαλέσει η δήλωσε του Πάπα Βενέδικτου ο οποίος είπε πως η παιδοφιλία τη δεκαετία του ’70 δεν ήταν πράξη απόλυτα μεμπτή.

Πιο αναλυτικά, ο Ποντίφικας ζήτησε το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από καθολικούς ιερείς να εξεταστεί μέσα από διάφορους παράγοντες όπως πώς ήταν η κοινωνία τότε.

Σημείωσε μεταξύ των άλλων, κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς τους καρδιναλίους του Βατικανού, πως οι αποκαλύψεις για περιστατικά παιδεραστίας στην καθολική εκκλησία οδήγησαν την εκκλησία σε «εξευτελισμό».

«Πρέπει να αναρωτηθούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε όσο μπορούμε τη ζημιά που έγινε, να διορθώσουμε όσο είναι δυνατόν τις αδικίες που συνέβησαν. Πρέπει να αναρωτηθούμε τι πήγε λάθος στο μήνυμά μας, σε ολόκληρο τον τρόπο με τον οποίο εναρμονιζόμαστε με την χριστιανική ζωή, που επέτρεψε να συμβεί ένα τέτοιο πράγμα» σημείωσε.

Ο Πάπας στο παρελθόν παραδέχτηκε πως το σκάνδαλο προήλθε από αμαρτήματα μέσα από την εκκλησία και ότι θα πρέπει να αποζημιωθούν τα θύματα.

Οι πρώτες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έγιναν το 2002 στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ οκτώ χρόνια μετά χιλιάδες σκάνδαλα τέτοιου είδους κλόνισαν την καθολική εκκλησία.

Στο εξής το Βατικανό, όταν δεχτεί μια τέτοια καταγγελία καθαιρεί τον εκάστοτε ιερωμένο άμεσα ενώ τα θύματα ζητούν από την πλευρά της και η εκκλησία να μηνύσει τους παιδόφιλους ιερείς.

«Γνωρίζουμε την ιδιαίτερη βαρύτητα αυτής της αμαρτίας που διέπραξαν ιερείς και τη δική μας ευθύνη» κατέληξε ο Ποντίφικας προσθέτοντας ότι θα πρέπει να εξεταστούν με τα δεδομένα της εποχής.

http://cosmo.gr/News/Italy/302146.html

Δημοσ.

Και οταν με γαραγαλανε στις πατουσες ή στις μασχαλη νιωθω ευχαριστα, τι παει να πει αυτο?

Αμα ΟΛΑ αυτα που περιγραφετε ειναι φυσιολογικα τοτε θα επρεπε να υπαρχει τεκνογονια μετα απο τετοιες πραξεις ως αποτελεσμα του φυσιλογικουπ ραγμα που δεν υφισταται.

Φυσιολόγικο: Συμβαίνει στη φύση (πχ κάποια ζώα τρώνε τα κόπρανά τους, άλλα γλύφονται σε διάφορα σημεία)

Άρα δηλαδή ένας βιασμός εφόσον προκαλεί τεκνογονία είναι ευλογημένη πράξη...

Δημοσ.

αυτος δεν ευχαριστιεται τπτ, εμεις κουπιλια καλα ειμαστε :D

Μωρε εννοείται οτι εμείς καλά είμαστε αλλά δεν σε τρομάζει το γεγονός οτι το 2010 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που "σκέφτονται" ετσι; :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...