Linus_21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά επεμβαίνει ή δεν επεμβαίνει ; Για όλες εκείνες τις φορές που δεν επεμβαίνει, αλλά τελικά έρχεται το μπεμπέ υπάρχει εξήγηση. Δεν φταίει ο Κύριος.
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ελα τωρα πειτε την αληθεια. Στο θεμα της πεολειχιας κρυβεται μια κρυφη εγωιστικη υπεροπτικη κτητικη ικανοποιηση του ανδρα απεναντι στην γυναικα η οποια σκυβει μπροστα του και κανει οτι κανει. Δεν ξερω αλλα το εχω συνδεσει αμεσα με ικανοποιηση υπερβολικου εγωισμου του ανδρα με την συμβολη της γυναικας η οποια εκεινη την στιμη υποδουλωνεται μπροστα του και τον γλυφει σαν αυτος να ειναι κατι το ανωτερο απο αυτην. Δεν το νιωθετε και εσεις αυτο? Μεσα απο τα σεξουαλικα ενστικτα απελευθερωνονται ορμες και ψυχολογικα αποθημενα. Αν κάνεις γλυφομούνι μετά την πεολειχία τότε όλα οκ νομίζω.
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγω που ειμαι αθεος και δεν εχω διαβασει ουτε παλια ουτε νεα ουτε ενδιαμεση διαθηκη (εκτος του παππου, που δεμου αφησε φραγκο), δικαιουμαι να τη βαλω κατω την αλλη και της πεταξω τα ματια εξω; Ποιος θα με κρινει για το αν ειμαι φυσιολογικος; Μη μου πειτε ο θεος, γιατι απο τη στιγμη που δεν πιστευω οτι υπαρχει, αδιαφορω για το αν με κρινει καποιος που δεν υπαρχει.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα αν και εχει και θρησκευτικες προεκτασεις ας μεινουμε στην κριση που περνανε οι αξιες και η ηθικη στην εποχη μας, εκτος απο δικαιωματα εχουμε και υποχρεωσεις επισης η ελευθερια μας σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου. Το οτι καποιος γουσταρει πρωκτικο στοματικο ειναι ομοφυλοφιλος παιδοφιλος ή οτιδηποτε αλλο ειναι προβλημα δικο του αλλα δε σημαινει οτι θα πρεπει να συμφωνησουμε με αυτο που κανει. Οπως ειπε πολυ καλα ενας συμφορουμιτης αμα γουσταρετε βαλτε το μοριο σας στα αυτια ή στη μυτη του συντροφου σας αλλα με αυτο δεν σεβεστε πρωτα τον εαυτο σας γιατι δεν κανετε σοφη χρηση των γενετικων σας οργανων αλλα και τον απεναντι σας που το υποβιβαζετε προκειμενου να δεχτει τα βιτσια σας, αμα θελετε καντε το μοριο σας καρφιτσα να μπαινει και στους πορους του δερματος δηλαδη ημαρτον με τη λογικη που εχετε καποιοι οτι ολα επιτρεπονται ή οτι ολα ειναι σωστα και ουσιστικα να τα ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, γιατι δε μιλαμε για ερωτα που περιεχει την αγαπη αλλα για σεξ για να ικανοποιησω τα βιτσια και αυτα που κανουνε στις τσοντες κτλ κτλ. Σημερα εξαιρειτε η παιδοφιλια αυριο θα αρχιζουνε να λενε οι παιδοφιλοι οτι εμεις γουσταρουμε με παιδια και γουσταρουνε και εκεινα επομενως ειναι λογικο ε? Επισης θα ηθελαα πολυ να ακουσω ολοι εσεις που ειστε υπερ της τσοντας γιατι δεν προωθειτε και τα παιδια σας να πηγαινουν να παιζουν σε αυτες να τα βλεπετε και να τα καμαρωνετε, και ειδικα οσοι απο εσας εχουν κορες γιατι αμα εχουν αγορια καποιοι θα ψιλοκαμαρωνουνε κιολας αλλα για να σας δω τι θα λετε μετα που δε θα κυκλοφορειτε στη γειτονια. Και δε θα αναφερονται στη κορη ας με το ονομα της αλλα αλλιως .... dancer, τα παιδιά μου, όσο έχουν τη διανοητική ικανότητα να ξεχωρίσουν τί είναι ηθικό και τί όχι, είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θεωρούν τα ίδια καλύτερο γι αυτά. Όπως και μένα οι γονείς μου με θεωρούν υπεύθυνο άτομο να κάνω ό,τι μου υπαγορεύει η φωνούλα που έχω μέσα μου. Δεν νοιώθω την ανάγκη ούτε να τα "σώσω" από την παρακμή και τη σαπίλα, ούτε να τα "προστατέψω", ούτε να τα κάνω χαζοχαρούμενα μαθαίνοντάς τα ότι "δεν υπάρχουν αυτά στη ζωή". Υπάρχει παιδοφιλία, υπάρχει πορνεία, υπάρχει αδικία and life goes on. Όσο πιο νωρίς το πιάσουνε αυτό, τόσο πιο νωρίς θα είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν με όποια υπευθυνότητα του αρμόζει. Όταν κλείνεις τα μάτια, ο κόσμος δεν σταματάει να υπάρχει. Ελα τωρα πειτε την αληθεια. Στο θεμα της πεολειχιας κρυβεται μια κρυφη εγωιστικη υπεροπτικη κτητικη ικανοποιηση του ανδρα απεναντι στην γυναικα η οποια σκυβει μπροστα του και κανει οτι κανει. Δεν ξερω αλλα το εχω συνδεσει αμεσα με ικανοποιηση υπερβολικου εγωισμου του ανδρα με την συμβολη της γυναικας η οποια εκεινη την στιμη υποδουλωνεται μπροστα του και τον γλυφει σαν αυτος να ειναι κατι το ανωτερο απο αυτην. Δεν το νιωθετε και εσεις αυτο? Μεσα απο τα σεξουαλικα ενστικτα απελευθερωνονται ορμες και ψυχολογικα αποθημενα. Μπορεί να σου πάρω τη Γη κάτω απ' τα πόδια σου, αλλά αρέσει σε αρκετούς να δίνουν στοματικό στο συντροφό τους, και μάλιστα χωρίς να απαιτούν ανταπόδοση. Wierd, huh?
johnieXoX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ελα τωρα πειτε την αληθεια. Στο θεμα της πεολειχιας κρυβεται μια κρυφη εγωιστικη υπεροπτικη κτητικη ικανοποιηση του ανδρα απεναντι στην γυναικα η οποια σκυβει μπροστα του και κανει οτι κανει. Δεν ξερω αλλα το εχω συνδεσει αμεσα με ικανοποιηση υπερβολικου εγωισμου του ανδρα με την συμβολη της γυναικας η οποια εκεινη την στιμη υποδουλωνεται μπροστα του και τον γλυφει σαν αυτος να ειναι κατι το ανωτερο απο αυτην. Δεν το νιωθετε και εσεις αυτο? Μεσα απο τα σεξουαλικα ενστικτα απελευθερωνονται ορμες και ψυχολογικα αποθημενα. Δεν θα αρνηθεί κανείς ότι ως ένα σημείο ισχύει αυτό.. όμως εκεί μπαίνει και η επιθυμία να ευχαριστήσεις τον άνθρωπό σου... και εξάλλου, μετά θα της κάνεις και εσύ το ίδιο...υπάρχει ισότητα... Στην φαλλοκρατική σου άποψη ότι η γυναίκα πάντα υποτάσσεται στο Α που λέει ο άνδρας, ανεξάρτητα αν αυτή θέλει Β, που είναι η ισότητα? Εσύ είσαι που την θεωρείς μια ζωή κατώτερη...
activex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ελα τωρα πειτε την αληθεια. Στο θεμα της πεολειχιας κρυβεται μια κρυφη εγωιστικη υπεροπτικη κτητικη ικανοποιηση του ανδρα απεναντι στην γυναικα η οποια σκυβει μπροστα του και κανει οτι κανει. Δεν ξερω αλλα το εχω συνδεσει αμεσα με ικανοποιηση υπερβολικου εγωισμου του ανδρα με την συμβολη της γυναικας η οποια εκεινη την στιμη υποδουλωνεται μπροστα του και τον γλυφει σαν αυτος να ειναι κατι το ανωτερο απο αυτην. Δεν το νιωθετε και εσεις αυτο? Μεσα απο τα σεξουαλικα ενστικτα απελευθερωνονται ορμες και ψυχολογικα απωθημενα. Όχι ρε και εμείς γλείφουμε.
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επισης στοματικο δεν ειναι μονο η πεοχειλια, ειναι και η αιδιολειχια, που αρεσει σε παρα πολλα ατομα, και αυτοι που το κανουν και αυτες που το αυχαριστιουνται.
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνεις γλυφομούνι μετά την πεολειχία τότε όλα οκ νομίζω. Οχι αδελφε! Δεν φερνεις ισορροπια με αυτον τον τροπο. Αν μπορουσα να το παρομοιασω αυτο που ειπες δινοντας μια εικονα θα ελεγα οτι καταληγουν να γινονται και οι δυο συνευρισκομενοι ωσαν γουρουνια που κυλιουνται στον ιδιο βόρβορο κοιτωντας ο ενας να ικανοποιησει τα εγωιστικα ψυχορμηματα του αλλου.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι αδελφε! Δεν φερνεις ισορροπια με αυτον τον τροπο. Αν μπορουσα να το παρομοιασω αυτο που ειπες δινοντας μια εικονα θα ελεγα οτι καταληγουν να γινονται και οι δυο συνευρισκομενοι ωσαν γουρουνια που κυλιουνται στον ιδιο βόρβορο κοιτωντας ο ενας να ικανοποιησει τα εγωιστικα ψυχορμηματα του αλλου. Μα πριν λίγο έλεγες πως φυσιολογικό είναι αυτό που κάνουν τα ζωάκια... Άρα, no problem κατά-φύση... [...] Τα ζωα ερχονται σε επαφη καποιες περιοδους με σκοπο την αναπαραγωγη, και αυτο ειναι κατα-φυση και ειναι λογικο και συνετο. [...]
The_Judas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ελα τωρα πειτε την αληθεια. Στο θεμα της πεολειχιας κρυβεται μια κρυφη εγωιστικη υπεροπτικη κτητικη ικανοποιηση του ανδρα απεναντι στην γυναικα η οποια σκυβει μπροστα του και κανει οτι κανει. Δεν ξερω αλλα το εχω συνδεσει αμεσα με ικανοποιηση υπερβολικου εγωισμου του ανδρα με την συμβολη της γυναικας η οποια εκεινη την στιμη υποδουλωνεται μπροστα του και τον γλυφει σαν αυτος να ειναι κατι το ανωτερο απο αυτην. Δεν το νιωθετε και εσεις αυτο? Ενώ η θρησκεία δεν ταπεινώνει καθόλου την γυναίκα?? <<Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται' date=' η κορη του ψεύδους, σκεύος ακαθαρσιών, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος. Eίναι ελαφρόμυαλη, φλύαρη και ακόλαστη. Πάνω απ’όλα είναι παθιασμένη με την πολυτέλεια και τις δαπάνες. Φορτώνεται με κοσμήματα, πουδράρει το πρόσωπό της, βάφει τα μάγουλά της με κοκκινάδι, βάζει μυρωδικά στα ρούχα της κι έτσι γίνεται θανάσιμη παγίδα για τον εκμαυλισμό των νέων. Όσος και να είναι ο πλούτος δεν επαρκεί να ικανοποιήσει τη γυναικεία επιθυμία. Μέρα και νύκτα η γυναίκα δεν σκέπτεται τίποτε άλλο παρά το χρυσάρι και τα πολύτιμα πετράδια, τα πορφυρά υφάσματα και τα κεντήματα, τις κρέμες και τα αρώματα. Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άνδρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί>>[/size'] Μεσα απο τα σεξουαλικα ενστικτα απελευθερωνονται ορμες και ψυχολογικα αποθημενα. Εδώ τα έχεις μπερδέψει λίγο. Η επιστήμη της ψυχανάλυσης λέει ότι τα καταπιεσμένα σεξουλικά ένστικτα δημιουργούν απωθημένα. Δεν λέει ότι το σεξ δημιουργεί ψυχικά προβλήματα.
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι αδελφε! Δεν φερνεις ισορροπια με αυτον τον τροπο. Αν μπορουσα να το παρομοιασω αυτο που ειπες δινοντας μια εικονα θα ελεγα οτι καταληγουν να γινονται και οι δυο συνευρισκομενοι ωσαν γουρουνια που κυλιουνται στον ιδιο βόρβορο κοιτωντας ο ενας να ικανοποιησει τα εγωιστικα ψυχορμηματα του αλλου. Για γουρούνια πρόκειται ή για ικανοποίηση εγωισμού? Μας τα μπερδεύεις λίγο Νίκο... Μη λέμε ό,τι μας συμφέρει.
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγω που ειμαι αθεος και δεν εχω διαβασει ουτε παλια ουτε νεα ουτε ενδιαμεση διαθηκη (εκτος του παππου, που δεμου αφησε φραγκο), δικαιουμαι να τη βαλω κατω την αλλη και της πεταξω τα ματια εξω; Ποιος θα με κρινει για το αν ειμαι φυσιολογικος; Μη μου πειτε ο θεος, γιατι απο τη στιγμη που δεν πιστευω οτι υπαρχει, αδιαφορω για το αν με κρινει καποιος που δεν υπαρχει. To να πιστευεις εσυ οτι δεν υπαρχει αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει πραγματικα. Αν υπαρχει μετα τι θα κανεις την στιγμη της κρισης? Θα του πεις οτι δεν πιστευες οτι υπηρχε?
angelina_x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή ιδέα. Ξέρετε πόσο επηρεάζει την νέα γενιά η "τσόντα"; Πλέον δεν κυκλοφορούν μόνο cult ταινίες με ατάκες Γκουσγκούνη, ή επαγγελματικές ταινίες αλλά κυκλοφορεί κάθε ανωμαλία όπως βιασμοί (είναι σκηνοθετημένοι, με ηθοποιούς του χώρου συχνά, αλλά δεν το καταλαβαίνουν τα παιδιά), παιδεραστές, και άλλα που αν τα πω θα φάω ban από το Ελληνικό ίντερνετ. Επίσης οι νέοι δεν καταλαβαίνουν πως άλλο η ταινία και άλλο η πραγματικότητα. Χαρακτηριστικά είχα πετύχει σε ένα άλλο forum μια κοπέλα που της είπε κάποιος να κάνουνε κάτι "παρά φύσιν" και αυτή δεν ήθελε. Αυτός της είπε ότι στις τσόντες όλοι το κάνουν και αυτή του απάντησε "και ο μπάτμαν πετάει από το παράθυρο και προσγειώνεται στα πόδια του, για δοκίμασε να πετάξεις και εσύ". Μια ενήλικη μπορεί να είναι ετοιμόλογη όπως η κοπέλα που προανάφερα, δεν είναι ετοιμόλογες και οι ανήλικες οπότε καλύτερα να μην μπαίνουν ιδέες στους πιτσιρικάδες. Πολλά πράγματα που γίνονται σε αυτές τις ταινίες εγκυμονούν πολλούς κινδύνους στην υγεία των ανθρώπων, ιδίως των γυναικών, που μπορεί να τις κάνουν ακόμα και στείρες. Ακόμα και ενήλικοι τα αγνοούν, οπότε καταλαβαίνεται ότι οι ανήλικοι είναι εκτεθειμένοι στους κινδύνους αυτούς αν πάνε να αντιγράψουν ότι βλέπουν. Συμφωνώ απόλυτα... Sent from my X10i using Tapatalk
activex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα αν και εχει και θρησκευτικες προεκτασεις ας μεινουμε στην κριση που περνανε οι αξιες και η ηθικη στην εποχη μας, εκτος απο δικαιωματα εχουμε και υποχρεωσεις επισης η ελευθερια μας σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου. Το οτι καποιος γουσταρει πρωκτικο στοματικο ειναι ομοφυλοφιλος παιδοφιλος ή οτιδηποτε αλλο ειναι προβλημα δικο του αλλα δε σημαινει οτι θα πρεπει να συμφωνησουμε με αυτο που κανει. Οπως ειπε πολυ καλα ενας συμφορουμιτης αμα γουσταρετε βαλτε το μοριο σας στα αυτια ή στη μυτη του συντροφου σας αλλα με αυτο δεν σεβεστε πρωτα τον εαυτο σας γιατι δεν κανετε σοφη χρηση των γενετικων σας οργανων αλλα και τον απεναντι σας που το υποβιβαζετε προκειμενου να δεχτει τα βιτσια σας, αμα θελετε καντε το μοριο σας καρφιτσα να μπαινει και στους πορους του δερματος δηλαδη ημαρτον με τη λογικη που εχετε καποιοι οτι ολα επιτρεπονται ή οτι ολα ειναι σωστα και ουσιστικα να τα ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, γιατι δε μιλαμε για ερωτα που περιεχει την αγαπη αλλα για σεξ για να ικανοποιησω τα βιτσια και αυτα που κανουνε στις τσοντες κτλ κτλ. Σημερα εξαιρειτε η παιδοφιλια αυριο θα αρχιζουνε να λενε οι παιδοφιλοι οτι εμεις γουσταρουμε με παιδια και γουσταρουνε και εκεινα επομενως ειναι λογικο ε? Επισης θα ηθελαα πολυ να ακουσω ολοι εσεις που ειστε υπερ της τσοντας γιατι δεν προωθειτε και τα παιδια σας να πηγαινουν να παιζουν σε αυτες να τα βλεπετε και να τα καμαρωνετε, και ειδικα οσοι απο εσας εχουν κορες γιατι αμα εχουν αγορια καποιοι θα ψιλοκαμαρωνουνε κιολας αλλα για να σας δω τι θα λετε μετα που δε θα κυκλοφορειτε στη γειτονια. Και δε θα αναφερονται στη κορη ας με το ονομα της αλλα αλλιως .... Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την απαγόρευση που είναι και η γενικότερη ένσταση φαντάζομαι των περισσότερων ; Εκτός περιπτώσεων φυσικά που η πράξη σου έχει επίπτωση σε άλλον, όπου εκεί προστατεύεις αυτό ακριβώς το πρόσωπο. Προφανώς κανένας δε θέλει να δει την κόρη του σε πορνοταινία, αλλά δε μπορεί να της το απαγορεύσει στην ενήλικη ζωή της και πάει λέγοντας... Αν και επί του θέματος όλοι ήμαστε λίγο off, από τη στιγμή που η είδηση λέει για προαιρετική απαγόρευση και όχι για γενικότερη επιβολή, δε θεωρώ πως υπάρχει θέμα, ίσα ίσα που είναι και αρκετά σωστό να αφήνεις στη κρίση του γονιού την πρόσβαση που θα έχει το ανήλικο παιδί του (προφανώς το ενήλικο θα κάνει του κεφαλιού του κανονικά και με το νόμο) αλλά όσο είναι στη κηδεμονία του καλώς ή κακώς ο γονιός έχει τον πρώτο λόγο και την ευθύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.