D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ο Θεος ομως δεν μας επλασε με ενα προφυλακτικο πανω στο μοριο μας αλλα χωρις. Ειναι ή δεν ειναι ετσι? Ο Θεός επίσης δεν σε έπλασε με ρούχα. Υποθέτω κυκλοφορείς γυμνός στον δρόμο...
johnieXoX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ο Θεός επίσης δεν σε έπλασε με ρούχα. Υποθέτω κυκλοφορείς γυμνός στον δρόμο... Σε έχω προλάβει μερικά posts πιο πάνω
JNik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία, εγώ έχω λεφτά να μεγαλώσω 2 παιδιά μόνο. Οπότε μου λες ότι μετά τα 2 παιδιά σταματάω να κάνω σεξ? Για να μην θίξω τα γνωστά περί σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων κλπ! Δεν μπορώ να ξεχάσω τη ζημιά που έχει κάνει η καθολική κατά βάση εκκλησία στις χώρες του 3ου κόσμου με την "απαγόρευση" των προφυλακτικών! Επίσης προσωπικά δεν με έπλασε ο Θεός. Είμαι αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας δαρβινικής εξέλιξης. Οι οργανωμένες ανθρώπινες κοινωνίες είναι πολύ πρόσφατες συγκριτικά με το σώμα μας, οπότε η νοημοσύνη μας δεν συμβαδίζει με το σώμα μας (προσωπικά είμαι τίγκα στην τρίχα την οποία δεν χρειάζομαι πια μιας και έχω σταματήσει να ζω σε σπηλιές). Ούτε τους φρονιμήτες μου χρειάζομαι γιατί μαγειρεύω το κρέας πια και δεν το τρώω ωμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω να σκορπάω ανεύθυνα παιδιά. Ούτε ότι θα στερώ ντοπαμίνη από τον εγκέφαλό μου μην κάνοντας σεξ.
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αν ειναι προσωπο με προσωπο η επαφη και οχι προσωπο με οτιδηποτε αλλο τοτε εισαι ενταξει Α, το διευκρίζουν δηλαδή αυτό...
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Λίγο αναχρονιστικό δε βρίσκεις? Ναι ετσι ακουγεται. Φνατασου ομως να εχει παντρευτει να λες Α και η γυναικα να σου λεει συνεχεια Β και να μην σε υπολογιζει. Συμφωνα με την γραφη αυτη θα πρεπει να σεβαστει την αποφαση σου και να υποχωρησει στην δικη της και οχι το αναποδο(φυσικα αυτο που λες θα πρεπει να ειναι κατι το λογικο)
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Σε έχω προλάβει μερικά posts πιο πάνω Μιλάμε αυτό το θέμα έχει πάρει φωτιά. Δεν προλαβαίνω να απαντήσω!
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ετσι ακουγεται. Φνατασου ομως να εχει παντρευτει να λες Α και η γυναικα να σου λεει συνεχεια Β και να μην σε υπολογιζει. Συμφωνα με την γραφη αυτη θα πρεπει να σεβαστει την αποφαση σου και να υποχωρησει στην δικη της και οχι το αναποδο(φυσικα αυτο που λες θα πρεπει να ειναι κατι το λογικο) Θέλω να μου βρεις μια γυναίκα κάτω των 60 που να συμφωνήσει σε αυτό...
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ετσι ακουγεται. Φνατασου ομως να εχει παντρευτει να λες Α και η γυναικα να σου λεει συνεχεια Β και να μην σε υπολογιζει. Συμφωνα με την γραφη αυτη θα πρεπει να σεβαστει την αποφαση σου και να υποχωρησει στην δικη της και οχι το αναποδο(φυσικα αυτο που λες θα πρεπει να ειναι κατι το λογικο) Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό? Δηλαδή αν η γυναίκα σου διαφωνεί μαζί σου τότε σημαίνει ότι δεν σε υπολογίζει? Πως κρίνεις τι είναι παράλογο και τι όχι? Τι γίνεται αν ο άντρας είναι ο παράλογος? Τότε η γυναίκα πρέπει να τον σεβαστεί και να υποχωρήσει??
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ...που βγαζουν ολα τα αποωθημενα και κομπλεξ που εχουν πανω σε μικρα παιδια... Είπες την λέξη κλειδί. Τι είναι λοιπόν τα απωθημένα και πως δημιουργήθηκαν? Αν ειναι προσωπο με προσωπο η επαφη και οχι προσωπο με οτιδηποτε αλλο τοτε εισαι ενταξει Δεν μου απάντησες. Ισχύει και για το 69 αυτό? Ναι ετσι ακουγεται. Φνατασου ομως να εχει παντρευτει να λες Α και η γυναικα να σου λεει συνεχεια Β και να μην σε υπολογιζει. Συμφωνα με την γραφη αυτη θα πρεπει να σεβαστει την αποφαση σου και να υποχωρησει στην δικη της και οχι το αναποδο(φυσικα αυτο που λες θα πρεπει να ειναι κατι το λογικο) Αν εγώ λέω μαλακίες και η γυναίκα μου έχει σωστή άποψη? Δεν θα πρέπει να τη σεβαστώ και να την ακούσω?
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία, εγώ έχω λεφτά να μεγαλώσω 2 παιδιά μόνο. Οπότε μου λες ότι μετά τα 2 παιδιά σταματάω να κάνω σεξ? Οχι, να συνεχισεις να κανεις ερωτα με την γυναικα σου χωρις προφυλαξεις και αν εχεις εμπιστοσυνη στο Θεο. Αν δεν μπορεις δεν θα σου δωσει 3ο παιδι να μεγαλωσεις. Ειναι θεμα πιστης και αφεσης στην προνοια του Θεου. Υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις που απεκτησαν παιδι απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και μετα ο Θεος τους τα εφερε ολα βολικα και εκει που πιστευαν οτι δεν θα τα βγαλουν περα τα καταφεραν και με το παρταπανω. Τα εφερνε ολα ο Θεος δεξια.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, να συνεχισεις να κανεις ερωτα με την γυναικα σου χωρις προφυλαξεις και αν εχεις εμπιστοσυνη στο Θεο. Αν δεν μπορεις δεν θα σου δωσει 3ο παιδι να μεγαλωσεις. Ειναι θεμα πιστης και αφεσης στην προνοια του Θεου. Χαχαχαχαχχα! Εντάξει, ωραίος! Αρκετά τρόλαρες τώρα όμως, ε;
Linus_21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, να συνεχισεις να κανεις ερωτα με την γυναικα σου χωρις προφυλαξεις και αν εχεις εμπιστοσυνη στο Θεο. Αν δεν μπορεις δεν θα σου δωσει 3ο παιδι να μεγαλωσεις. Ειναι θεμα πιστης και αφεσης στην προνοια του Θεου. Epic. Τα σέβη μου :lol:
johnieXoX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, να συνεχισεις να κανεις ερωτα με την γυναικα σου χωρις προφυλαξεις και αν εχεις εμπιστοσυνη στο Θεο. Αν δεν μπορεις δεν θα σου δωσει 3ο παιδι να μεγαλωσεις. Ειναι θεμα πιστης και αφεσης στην προνοια του Θεου. Τον ξέρω και εγώ αυτό τον τρόπο για να μην συλλαμβάνει η γυναίκα.. αλλά μην τον λες έτσι δημόσια... θα σε κυνηγάνε από την durex και την duo... (έχουμε χάσει κάθε λογική εεε..?? να κάνουμε έρωτα αβέρτα και να βασιστούμε στον Θεό ότι δεν θα μείνει έγκυος η γυναίκα... ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο..)
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Είπες την λέξη κλειδί. Τι είναι λοιπόν τα απωθημένα και πως δημιουργήθηκαν? Απο ψυχολογικη καταπιεση, κακες εμπειριες σε παιδικα χρονια. Και οχι το να ασκει κανεις εγκρατεια δεν τον κανει και ψυχασθενη. Εποσης ο Αποστολος Παυλος το αντιλαμβανεται αυτο γιαυτο λεει οποιος δεν μπορει να εγκρατευθει ας παντρευεται. Δεν μου απάντησες. Ισχύει και για το 69 αυτό? Φυσικα. Προσωπο με προσωπο ειναι η σταση 69? Πεος με προσωπο της ειναι ή αιδοιο με προσωπο δικο σου. Αν εγώ λέω μαλακίες και η γυναίκα μου έχει σωστή άποψη? Δεν θα πρέπει να τη σεβαστώ και να την ακούσω? Πρεπει καταρχας και εσυ να μιλας με συνεση. Αλλα και λαθος να εχεις αυτη θα πρεπει να υποχωρησεις στην γνωμη την δικη σου γιατι ετσι λεει το Ευαγγελιο. Να υποτασσεται και αν σεβεται.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εποσης ο Αποστολος Παυλος το αντιλαμβανεται αυτο γιαυτο λεει οποιος δεν μπορει να εγκρατευθει ας παντρευεται. Οπότε όποιος θέλει να xxx θα πρέπει να παντρευτεί (φυσικά σε θρησκευτικό γάμο). Να πώς κρατάς το μαγαζί γωνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.