thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να σου ανταπαντήσει κάποιος πως και στις ερωτικές ταινίες όταν την πετάει στα 4 ο πρωταγωνιστής την πρωταγωνήστρια, δεν έχει την έννοια του χυδαίου στο μυαλό του, απλά από ταπεινότητα και σεβασμό δεν την κοιτάει στα μάτια. Ας αρχίσουμε λοιπόν να ερμηνεύουμε ό,τι μας συμφέρει όπως μας συμφέρει...
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 edit: Ασχοληθειτε οσοι θελετε με τον παπα-nik0s, εγω πριν λιγο εφαγα και δε μπορω να διαβαζω οτι οι ανθρωποι πιστευουν οτι το σεξ ειναι για ευχαριστηση επειδη βγηκαν οι τσοντες, θα βγουνε τα μακαρονια αυτοστιγμει. Δεν ειπα αυτο, οι τσοντες ομως προωθουν και ενισχυουν κατα πολυ αυτην την αντιληψη. Υπαρχουν πνευματικοι στο Ορος αλλα και εκτος που αν κανεις παρα-φυση αμαρτηματα τετοιου ειδους δεν σε αφηνουν 1 και 2 και 3 χρονια για να κοινωνησεις. Ακουγεται υπερβολικο αλλα τα παρα-φυση επισυρουν αυστηρο κανονα συμφωνα με το Πηδαλιο.
johnieXoX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν με κατάλαβες φίλε Nik0s.. σε καμία περίπτωση δεν θεώρησα την υποταγή της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης σαν σεξουαλικό συμβολισμό. Εγώ τα συγκρίνω από άποψη σεβασμού απέναντι στην γυναίκα.. και γιατί να δεχτώ ότι είναι σεβάσμιο αυτό που δέχονται οι γραφές που θέλουν την γυναίκα να υποτάσσεται στον άντρα (αλήθεια, λέει πουθενά ο άντρας να υποτάσσεται στην γυναίκα? που είναι η ισότητα?) και δεν είναι σεβάσμιο το να απολαμβάνουμε τις απολαύσεις που μας χαρίζουν τα κορμιά μας..
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη η γυναικα πρεπει να ακουει και να σεβεται τον ανδρα της και να τον υπολογιζει και να υποχωρει σε αυτο που εκεινος αποφασιζει και οχι να κανει του κεφαλιου της. Λίγο αναχρονιστικό δε βρίσκεις?
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειπα αυτο, οι τσοντες ομως προωθουν και ενισχυουν κατα πολυ αυτην την αντιληψη. Υπαρχουν πνευματικοι στο Ορος αλλα και εκτος που αν κανεις παρα-φυση αμαρτηματα τετοιου ειδους δεν σε αφηνουν 1 και 2 και 3 χρονια για να κοινωνησεις. Ακουγεται υπερβολικο αλλα τα παρα-φυση επισυρουν αυστηρο κανονα συμφωνα με το Πηδαλιο. Και μιας και πιάσαμε και το θρησκευτικό κομμάτι, εξήγησέ μου σε παρακαλώ. Πως γίνεται οι άνθρωποι του θεού και της εκκλησίας να ασελγούν σε μικρά παιδιά? Θέλω να πω, δε νομίζω να έχουν ίντερνετ στα κατηχητικά για να μπροουζάρουν οι παπάδες στο γιουπορν. Πως αναπτύσσουν τέτοιες αρρωστημένες αντιλήψεις για τον έρωτα?
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Και μιας και πιάσαμε και το θρησκευτικό κομμάτι, εξήγησέ μου σε παρακαλώ. Πως γίνεται οι άνθρωποι του θεού και της εκκλησίας να ασελγούν σε μικρά παιδιά? Θέλω να πω, δε νομίζω να έχουν ίντερνετ στα κατηχητικά για να μπροουζάρουν οι παπάδες στο γιουπορν. Πως αναπτύσσουν τέτοιες αρρωστημένες αντιλήψεις για τον έρωτα? Είναι πολύ απλό φίλε Σούλη. Όταν καταπιέζεις τον εαυτό σου κάνοντάς τον να αντισταθεί στα φυσικά ένστικτά του και να πάει αντίθετα με την ίδια την ανθρώπινη φύση, το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι άρρωστος ψυχολογικά και το σημαντικότερο, επικίνδυνος για την κοινωνία.
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Από κει και πέρα οι ηδονές (με την έννοια της οποιασδήποτε ευχαρίστησης), η σκέψη και οι παραγωγικοί/επαγωγικοί συλλογισμοί είναι οι θεμελιώδης διαφορές του ανθρώπινου είδους από τα υπόλοιπα ζώα. Με την λογική των επιχειρημάτων σου, για την κάλυψη των σωματικών μας αναγκών σε υγρά αρκεί το νερό, άρα δεν θα πρέπει να απολαύσουμε ποτέ ένα ποτήρι κρασί. Φυσικα και δεν πλησιαζει κανεις την γυναικα του καθε φορα που εχει ορεξεις με σκοπο την αναπαραγωγη αλλα και για λογους ηδονης.Ομως ουτε προφυλαξεις πρεπει να παιρνει. Γιατι αν παιρνει προφυλαξεις τοτε στην ουσια αντιτιθεται στον νομοτελειακο σκοπο και λογο που δημιουργηθηκε το σεξ ο οποιος ειναι για να οδηγει στην αναπαραγωγη του ειδους και αντιθετως το χρησιμοποιει καθαρα μονο για την απολαυση του ενω ειναι φτιαγμενο και για τα δυο ταυτοχρονα. Ο Θεος ομως δεν μας επλασε με ενα προφυλακτικο πανω στο μοριο μας αλλα χωρις. Ειναι ή δεν ειναι ετσι?
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ακουγεται υπερβολικο αλλα τα παρα-φυση επισυρουν αυστηρο κανονα συμφωνα με το Πηδαλιο. :D Μήπως το 'Πηδάλιο' έχει και τις σωστές σεξουαλικές πράξεις για να μην αμαρτήσουμε?? Που ξέρω εγώ αν αυτό που κάνω είναι παραφύσιν σύμφωνα με τη θρησκεία??
johnieXoX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ο Θεος ομως δεν μας επλασε με ενα προφυλακτικο πανω στο μοριο μας αλλα χωρις. Ειναι ή δεν ειναι ετσι? Ούτε με ρούχα μας έπλασε ο Θεός... Είναι ή δεν είναι έτσι?
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Άρα συμφωνείς ότι σεξ μόνο για τεκνοποίηση, και θα περιέχει και απόλαυση. Δηλαδή, 2-3 φορές σε όλη μας τη ζωή...
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν παίζει ρε σεις, μας τρολλάρει. Δεν εξηγείται αλλιώς.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 @παππούς: το σκέφτηκα, αλλά είπα να μην το γράψω.
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Και μιας και πιάσαμε και το θρησκευτικό κομμάτι, εξήγησέ μου σε παρακαλώ. Πως γίνεται οι άνθρωποι του θεού και της εκκλησίας να ασελγούν σε μικρά παιδιά? Θέλω να πω, δε νομίζω να έχουν ίντερνετ στα κατηχητικά για να μπροουζάρουν οι παπάδες στο γιουπορν. Πως αναπτύσσουν τέτοιες αρρωστημένες αντιλήψεις για τον έρωτα? Δυστυχως υπαρχουν ιερεις, ιδιαιτερα στην καθολικη και προτεσταντικη εκκλησια, δυστυχως και στην ορθοδοξη, που βγαζουξν ολα τα αποωθημενα και κομπλεξ που εχουν πανω σε μικρα παιδια. Αυτο πως και δεν το λετε φυσιολογικο ομως? Για παραδειγμα αν ενα παιδακι δεν θελει να το κανει αυτο και το αναγκαζουν ειναι βιασμος ενω ΑΝ λεω παραδειγμα θελει και αυτο ειναι κατι το φυσιολογικο αφου ειναι προϊόν ελευθερης βουλησης. Για πειτε μου ειναι φυσιολογικο ενα 5χρονο να παει με εναν 50χρονο επειδη το θελει? Και αν ναι τοτε πως μπορει να ξεχωρισει κανεις το φυσιολογικο απο το ανωμαλο?
light elf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το Ορθοδοξο Χριστιανικο Ευαγγελικο και την Παραδοση των Αγιων Πατερων. Εκτος και αν εμεις και οι "εκπαιδευτικες εκπομπες" ξερουμε καλυτερα απο αυτους. Όταν διαβάζω κάτι τέτοια νιώθω περήφανος που είμαι άθεος
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 :D Μήπως το 'Πηδάλιο' έχει και τις σωστές σεξουαλικές πράξεις για να μην αμαρτήσουμε?? Που ξέρω εγώ αν αυτό που κάνω είναι παραφύσιν σύμφωνα με τη θρησκεία?? Αν ειναι προσωπο με προσωπο η επαφη και οχι προσωπο με οτιδηποτε αλλο τοτε εισαι ενταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.