liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Σλιπ όχι. Νταξ, παίζει να χάσω τον ύπνο μου μέχρι να θυμηθώ ε. Λοιπόν, αναλαμπή, καναπές, κάθονται πολλοί χοντροί, και αυτός εκεί.
Garnele Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλά τα λέει ο ινσόμνιακ. Επίσης, τις προάλλες έτυχε να γνωρίσω μία κυρία από κάπου στην Κόρινθο σε ένα από τα χαμαιτυπεία με τους άθεους που συχνάζω, η οποία όταν ήθελε να καπνίσει ερχόταν στην παρέα μας, καθώς η δική της ήταν εντός του μαγαζιού. Σε κάθε τσιγάρο λοιπόν που έκανε, μας έλεγε και από μία ιστορία για την Κόρινθο, όσο περνούσε δε η ώρα/κατέβαιναν οι μπύρες, οι ιστορίες γίνονταν όλο και πιο κινκι. Εν τέλει κατέληξε να μας λέει για τις ιστορίες ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ που της έλεγαν με τη σειρά τους η μάνα και η γιαγιά της. Χαρακτηριστικά είπε σε κάποια φάση ότι παρά τον καθωσπρεπισμό που επέβαλλε η θρησκεία, σε συνδυασμό μάλιστα με την επαρχία, τα χρόνια κείνα τα δύσκολα, το σεξ ήταν τόσο πιο χωρίς ταμπού, που η γιαγιά της έπιασε τη μάνα της φωνάζοντας το γιο του γείτονα "ΜΕΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ" ενώ έσκυβε επιδεικτικά στην αυλή, και ήρθε ο Μένιος, και η γιαγιά απλά "ΒΑΣΤΗΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΛΑΡΑ (σσ του δέντρου)" και ο Μένιος της ξηγήθηκε κορίτσι. Τόσο απλά.
insomniaK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ήταν σε εκπομπή της Βικούλας; ο Τριάντης για παράδειγμα
slipknot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Those were the days. liopyr, το κακό είναι πως έβαλες κι εμάς στο τρυπάκι της αναζήτησης.
teo64x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ βλέπω το λαρύγγι να ταιριάζει περισσότερο με το πέος παρά το αιδοίο Επίσης με την λογική σου το βίντεο αποδυκνείη ότι άνθρωπος = πίθηκος. Και ότι έφτιαξε της πέτρες για να σκοτωνόμαστε.
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Θα φανεί περίεργο αν πάρω στις 11+ τηλέφωνο κάποιον τότε συμμαθητή που έχω να του μιλήσω μάλλον πάνω από χρόνο να τον ρωτήσω;
slipknot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά όχι, αν πεις πως άκουσες πως πέθανε και μπλα μπλα. Το θέμα είναι να 'σαι οπλισμένος με καλές δικαιολογίες.
teo64x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μην ξεχάσεις το τηλεφώνημα να αναφέρεις κάτι για στοματικό και θρησκείες.
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα θα σε θεωρησει n00bιδι που τον παιρνεις τετοια ωρα στο ασχετο Και θα γινεις και joke στην παρεα του. Παρε.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πες του και για κείνα τα 10 ευρώ που σου χρωστάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.