evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 (Εγώ πάντως λέω ότι και λίγοι αμαρτία ρε παιδί μου,μια χαρά είναι.) πολυ αμαρτια να τρως πιτα χοιρινο γυρο μεγαλη παρασκευη και μετα διπλη παστα σοκολατινα
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οντως αναιρει σε πολλα σημαινει το ενα βιβλιο το αλλο Οι χριστιανοι ορθοδοξοι δεχονται την Παλαια ως συνδετικο κρινο της καινης οτι υπαρχει στην παλαια σαν υποσχεση ολοκληρωνεται στην καινη με τον ερχομο του Ιησου Χριστου. Αλλα για να το πω πολυ ξαστερα η παλαια διαθηκη στν δικια μας θρησκεια δν βρισκεται σε περιοπτη θεση οπως η καινη..Ειναι περισσοτερο η Βιβλος των Εβραιων..
Greco Mascara Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτάξτε να είστε σοβαροί,να μας φτουρήξει αυτό το topic.
slipknot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ στο γυμνάσιο είχα καθηγητή θρησκευτικών ένα χοντρό που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομά του. Ο χοντρός αυτός λοιπόν, εκτός του ότι συχνά έβαζε το χέρι του μέσα στο παντελόνι και χαϊδευόταν νομίζοντας πως τον κρύβει η έδρα, υπήρξε αργότερα και σταθερός σούπερσταρ του ερωτοδικείου. Φορούσε γυαλιά;
suspiria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 και εγω ενα αβαταρ ειχα με πεολειχια και μου το σβησανε! αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι να πεσετε ολοι πανω στον ανθρωπο να τον φατε?ασε που μπορει να σας δουλευει ολους! μπορειτε αβερτα να δινετε πιπες να κωλοδαχτυλιαζεστε να κανετε οτι θελετε και ο αλλος να πιστευει αυτα που θελει. βγηκε και ο αλλος και λεει να τον βοηθησουμε τον ανθρωπο εχει προβλημα!!!ποιος εισαι ο χριστος και θες να βοηθησεις τον κοσμο??? πλακα πλακα ειστε για μια π@ρτ@υζα σας βλεπω ψηνεστε?
teo64x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το ανδρικό μόριο δημιουργήθηκε μόνο για την αναπαραγωγή. Οποιαδήποτε άλλη χρήση συνιστά αμάρτημα. Δεν πιστεύω να κατουράτε κιόλας.
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Έτσι λένε οι νεότεροι δήθεν "μελετητές" της Βίβλου. Ο Λόγος του Κυρίου είναι ξεκάθαρος και αμετάβλητος και, εφόσον η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη αποτελούν το Λόγο του, είναι παραπάνω από προφανές ότι δεν υπάρχουν "αναιρέσεις" και άλλες εφευρέσεις των άθεων. Η εποχή μας, δυστυχώς, μας έχει οδηγήσει στο να χλευάζουμε τους συνετούς και έντιμους ανθρώπους. Ο Κύριος δημιούργησε τα γεννητικά όργανα του ανδρός και της γυναικός με σκοπό να έρχονται σε επαφή μόνο μεταξύ τους. Απόδειξη ότι ταιριάζουν τέλεια. Έχετε δει το γεννητικό όργανο του ανδρός να ταιριάζει τέλεια στο στόμα της γυναικός, ή το αντίστροφο; Η απόδειξη της ύπαρξης συγκεκριμένου σκοπού για τον οποίο ο Δημιουργός έπλασε τα πάντα είναι προφανής, όπου κι αν στρέψει κανείς τα μάτια με τα οποία τον ευλόγησε ο Κύριος. Μία εκ των πολλών αποδείξεων είναι η μπανάνα. http://www.youtube.com/watch?v=Y4yBvvGi_2A&feature=related Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ βλέπω το λαρύγγι να ταιριάζει περισσότερο με το πέος παρά το αιδοίο Επίσης με την λογική σου το βίντεο αποδυκνείη ότι άνθρωπος = πίθηκος. Και ότι έφτιαξε της πέτρες για να σκοτωνόμαστε.
insomniaK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αμαρτωλοί-Αντιερωτικοί-Μυξοπαρθένοι, Ήρθα να σας φωτίσω. Για όσους δεν ξέρετε ο Αδάμ και η Εύα ήταν φετιχιστές - σαδομαζοχιστές που ακόμα και στην πρώτη τους συνεύρεση εξάσκησαν bdsm και δει προχωρημένο αφού είχαν ινστρούχτορα. Και εξηγούμε, για πείτε μου εσείς τι θεωρείτε το κόψιμο ανθρώπινου κομματιού; Δεν ξέρετε; Να σας πω εγώ. Ανήκει στο BDSM και μάλιστα είναι υποκατηγορία της νεκροφιλίας. To σαμπάκι, ο Αδάμ γούσταρε κοψίματα, μία από το μπούτι, μία από τη μηλιά και πάει λέγοντας. Από την άλλη δεν είχε πρόβλημα τι αρσενικό (Ο θεός), τι θυληκό (Η Εύα), τι μακρουλό (Το φίδι). Ότι του λεγαν, έκανε. Θα σου φέρω παρέα, θα σου κόψω κομμάτι, μην τρως το μήλο, φάε το μήλο, φύγε από τον παράδεισο, πήγαινε εδώ - πήγαινε εκεί κλπ κλπ. Από την άλλη, ο δημιουργός του, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος, διότι ο δημιουργός κρατάει τα copyrights και άρα ελέγχει τη συνέχεια, από εντολή σε εντολή τον πήγαινε, μέχρι και παρέα του έφερε χωρίς να του ζητηθεί. Δηλαδή δεν ενέκρινε την αυτοϊκανοποίηση. Ήταν κι αυτός΄ο Αδαμ περιορισμένης ή σωστό υποτακτικός, εμ εξετέλεσε την εντολή από την άλλη την ντομινατριξ, εμ την ακολούθησε και εκτός παραδείσου, εμ της έκανε και τα παιδιά που ήθελε, σιγά που ο Αδάμ - ως σωστός αρσενικός θα έκανε παιδιά, κόρες θα κανε. Και δε φτάνει αυτό, αν αναλογιστούμε πως κόρες δεν έκανε, κάπως πρέπει να βρούμε τρόπο να πολλαπλασιάστηκαν. Τι σημαίνει αυτό;;; Μαμά και Υιοί περνάγανε καλά... πολύ καλά. Και ποιο είναι το συμπέρασμα; Μέχρι και ο τίτλος του βιβλίου που τα περιγράφει όλα αυτά (Γένεσις) το λέει ξεκάθαρα, κάντε σεξ όπως μπορείτε και γουστάρετε.
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ρε Λιοπύρ, τον Λεοντσάκο λες; Όχι, δεν ήταν παρουσιαστής φάση σαν αυτόν αν θυμάμαι καλά. Τώρα που το σκέφτομαι παίζει να έχω μπερδέψει και τις εκπομπές, πάνε 15 χρόνια. Θυμίστε άλλη βραδυνή trash 90's.
insomniaK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 o είναι μακρύ-με κεφάλι κοκκινο και σε ανάβει;
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως σοβαρά, τι γαμάτος τύπος πρέπει να'σαι για να φτιάξεις αυτό ή αυτό ξερωγώ, και παρ'όλα αυτά να ασχολείσαι και με τις γκάβλες κάτι εκατομμυρίων δίποδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.