Προς το περιεχόμενο

Θρησκεία και σεξ

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχαμε που λέτε στα θρησκευτικά στο λύκειο έναν τραγόπαπα για δάσκαλο, ο οποίος μας έλεγε ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία και τα λοιπά σχετικά. Στη συμμαθήτρια δε που είχε την όρεξη να καθίσει και να αντικρούσει το επιχείρημα, αναφέροντας το προφυλακτικό, απάντησε ο ΘΕΟΣ ότι "ΤΙ; ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ;;; ΣΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!!!!" (εδώ να σημειώσω ότι ο παπάς ήταν βόρειος, οπότε σουβλάκι εννοεί αυτό που οι νότιοι λέτε καλαμάκι)

όπως και να 'χει όμως, μπητ δατ μαδαφακαζ

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ δεν ξερω τι να πρωτοκανω quote, αλλα αυτο ειδικα ειναι τουλαχιστον τρελο.

Αν και καταληγω πως παιζει trolling, αν μια στις χιλιες το πιστευεις τοτε μιλαμε για ελλειψη ενημερωσης και μαλιστα βασικης. Το αν θα κανει καποιος παιδι (ειτε πρωτο ειτε ογδοο) δεν εχει να κανει με καμια πιστη ή μη. Ειναι καθαρα βιολογικο το θεμα.

Παρεμπιπτοντως οταν γραφεις "Φνατασου ομως να εχει παντρευτει να λες Α και η γυναικα να σου λεει συνεχεια Β και να μην σε υπολογιζει." Υποθετικη κατασταση: Δηλαδη αν εκεινη ειναι υπερ της θρησκειας, εκκλησιας και λοιπων χαρουμενων και εγω της απαγορευω να πηγαινει στην εκκλησια κλπ "γιατι δεν γουσταρω ρε παιδι μου, ειμαι Βουδιστης (που δεν ειναι θρησκεια αλλα τεσπα)", τοτε εκεινη κατα το ευαγγελιο και τις γραφες πρεπει α) να συνεχισει να πηγαινει να λατρευει τον Θεο (μεγαλη η χαρη του) και να με παρακουει ή β) να μην ξαναπατησει ποδαρακι στην εκκλησια και να γινει Βουδιστρια? Και γιατι.

Ο,τι γράφει η αγία γραφή είναι καθαρά και μόνο για τους χριστιανούς(και αυτούς που θέλουν να γίνουν),μην μπλέκεις τους υπόλοιπους(δεν τους λυπάσαι; )

• Moderators
Δημοσ.

Ο,τι γράφει η αγία γραφή είναι καθαρά και μόνο για τους χριστιανούς(και αυτούς που θέλουν να γίνουν),μην μπλέκεις τους υπόλοιπους(δεν τους λυπάσαι; )

Σωστο κι αυτο, δεν ειχα σκεφτει την παραμετρο. :lol:

Δημοσ.

TEO δεν νομίζω οτι κανείς θεωρεί τον άνθρωπο ή την επιστήμη τέλεια, το θέμα είναι να μην σκέφεσαι με απόλυτο τρόπο.Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει αλλά όταν γράφει πχ οτι η γυναίκα πρέπει να σέβεται και να υπακούει τον άντρα δεν πρέπει να περιμένει και αντίδραση;

Φίλη Χριστιάνα, εγώ ξέρω ότι η Βίβλος λέει αυτό που ανέφεραν οι προλαλήσαντες και η Βίβλος είναι Λόγος του Κυρίου μας και στο Λόγο αυτόν, το ζωοποιό λόγο που έδωσε πνοή στην Πλάση και στον Άνθρωπο, δε χωρούν "εναλλακτικές" ανθρώπινες "ερμηνείες", ούτε νεωτερισμοί. Οι εναλλακτικές ερμηνείες αντιπροσωπεύουν τις τάσεις της κάθε εποχής και αλλοιώνουν το Λόγο του Κυρίου ο οποίος είναι παντοτινός, αμετάβλητος και αναλλοίωτος από τις παροδικές εναλλαγές της ανθρώπινης γνώμης.

Μετά.

Δημοσ.

Φίλη Χριστιάνα, εγώ ξέρω ότι η Βίβλος λέει αυτό που ανέφεραν οι προλαλήσαντες και η Βίβλος είναι Λόγος του Κυρίου μας και στο Λόγο αυτόν, το ζωοποιό λόγο που έδωσε πνοή στην Πλάση και στον Άνθρωπο, δε χωρούν "εναλλακτικές" ανθρώπινες "ερμηνείες", ούτε νεωτερισμοί. Οι εναλλακτικές ερμηνείες αντιπροσωπεύουν τις τάσεις της κάθε εποχής και αλλοιώνουν το Λόγο του Κυρίου ο οποίος είναι παντοτινός, αμετάβλητος και αναλλοίωτος από τις παροδικές εναλλαγές της ανθρώπινης γνώμης.

Μετά.

Μα η Καινή Διαθήκη αναιρεί την Παλαιά σε πάρα πολλά σημεία.... :mellow:

Δημοσ.

Είχαμε που λέτε στα θρησκευτικά στο λύκειο έναν τραγόπαπα για δάσκαλο, ο οποίος μας έλεγε ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία και τα λοιπά σχετικά. Στη συμμαθήτρια δε που είχε την όρεξη να καθίσει και να αντικρούσει το επιχείρημα, αναφέροντας το προφυλακτικό, απάντησε ο ΘΕΟΣ ότι "ΤΙ; ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ;;; ΣΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!!!!" (εδώ να σημειώσω ότι ο παπάς ήταν βόρειος, οπότε σουβλάκι εννοεί αυτό που οι νότιοι λέτε καλαμάκι)

όπως και να 'χει όμως, μπητ δατ μαδαφακαζ

Εμάς μας έλεγε οτι το προφυλακτικό είναι κακό και στο καπάκι μας έδειχνε μπρουταλιές βίντεο εκτρώσεις με κάτι σαν ηλεκτρική σκούπα.

Δημοσ.

Μα η Καινή Διαθήκη αναιρεί την Παλαιά σε πάρα πολλά σημεία.... :mellow:

Έτσι λένε οι νεότεροι δήθεν "μελετητές" της Βίβλου. Ο Λόγος του Κυρίου είναι ξεκάθαρος και αμετάβλητος και, εφόσον η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη αποτελούν το Λόγο του, είναι παραπάνω από προφανές ότι δεν υπάρχουν "αναιρέσεις" και άλλες εφευρέσεις των άθεων.

Η εποχή μας, δυστυχώς, μας έχει οδηγήσει στο να χλευάζουμε τους συνετούς και έντιμους ανθρώπους.

Ο Κύριος δημιούργησε τα γεννητικά όργανα του ανδρός και της γυναικός με σκοπό να έρχονται σε επαφή μόνο μεταξύ τους. Απόδειξη ότι ταιριάζουν τέλεια. Έχετε δει το γεννητικό όργανο του ανδρός να ταιριάζει τέλεια στο στόμα της γυναικός, ή το αντίστροφο;

Η απόδειξη της ύπαρξης συγκεκριμένου σκοπού για τον οποίο ο Δημιουργός έπλασε τα πάντα είναι προφανής, όπου κι αν στρέψει κανείς τα μάτια με τα οποία τον ευλόγησε ο Κύριος.

Μία εκ των πολλών αποδείξεων είναι η μπανάνα.

Δημοσ.

Εγώ στο γυμνάσιο είχα καθηγητή θρησκευτικών ένα χοντρό που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομά του.

Ο χοντρός αυτός λοιπόν, εκτός του ότι συχνά έβαζε το χέρι του μέσα στο παντελόνι και χαϊδευόταν νομίζοντας πως τον κρύβει η έδρα, υπήρξε αργότερα και σταθερός σούπερσταρ του ερωτοδικείου.

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι τελικα δεν τρολαρει. πρεπει να τα πιστευει.

Ε,και βασικά έτσι είναι,ο θεός σαν την τελειότητα του καλού δεν μπορεί να υποστηρίζει τίποτα άλλο παρά την απόλυτη υποστήριξη,προστασία,σεβασμό της ζωής.

Έτσι αν θέλεις να πλησιάσεις την τελειότητα της καλοσύνης θα τα ακολουθήσεις.

(Εγώ πάντως λέω ότι και λίγοι αμαρτία ρε παιδί μου,μια χαρά είναι.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...