Προς το περιεχόμενο

Θρησκεία και σεξ

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις διαβάσει τι λέει αυτός ο κανόνας?

7. Η παράθεση πηγών/links προς υποστήριξη μιας θέσης, χωρίς τον σχετικό σχολιασμό που θα αποτελεί ένδειξη κατανόησης και θα επιτελεί χρέη περίληψης της πηγής αυτής καθ' αυτής, θα τιμωρείται.

Μπορεις να κανεις ρεπορτ αν επιθυμεις.Αμφιβαλλω αν οι δημοσιες παρατηρησεις απο αλλα μελη ειναι συμφωνες με τους κανονες.

Δεν μας λες και τι πραγματικα σε ενοχλησε ? ;)

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα γενετησια οργανα του ανδρα και της γυναικας κατασκευαστηκαν

Πέρα βρέχει...

Και η γή είναι επίπεδη. Βρε flat σας λέω.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo

Θα κάνεις πάντα αυτό που θέλω

με μάτια κλειστά

αλλιώς στο λέω, στο προαναγγέλλω

θα κλάψεις πικρά

αυτό που λέω εγώ, εσύ θα τ' ακούς

θα μάθεις να υπακούς

Γιατί το ξέρεις καλά

δεν βρίσκεις εύκολα σωστά παιδιά

και πρέπει όταν τα βρεις

να κάνεις άσκηση υποταγής

Υποταγή

πάει να πει θα γίνεις χώμα

υποταγή

πάει να πει θα γίνεις γη

υποταγή

και με την ψυχή στο στόμα

ότι λέω εγώ

για σένα θα 'ναι ηδονή

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, να συνεχισεις να κανεις ερωτα με την γυναικα σου χωρις προφυλαξεις και αν εχεις εμπιστοσυνη στο Θεο.

Αν δεν μπορεις δεν θα σου δωσει 3ο παιδι να μεγαλωσεις.

Ειναι θεμα πιστης και αφεσης στην προνοια του Θεου.

Υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις που απεκτησαν παιδι απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και μετα ο Θεος τους τα εφερε ολα βολικα και εκει που πιστευαν οτι δεν θα τα βγαλουν περα τα καταφεραν και με το παρταπανω.

Τα εφερνε ολα ο Θεος δεξια.

Οκ δεν ξερω τι να πρωτοκανω quote, αλλα αυτο ειδικα ειναι τουλαχιστον τρελο.

Αν και καταληγω πως παιζει trolling, αν μια στις χιλιες το πιστευεις τοτε μιλαμε για ελλειψη ενημερωσης και μαλιστα βασικης. Το αν θα κανει καποιος παιδι (ειτε πρωτο ειτε ογδοο) δεν εχει να κανει με καμια πιστη ή μη. Ειναι καθαρα βιολογικο το θεμα.

Παρεμπιπτοντως οταν γραφεις "Φνατασου ομως να εχει παντρευτει να λες Α και η γυναικα να σου λεει συνεχεια Β και να μην σε υπολογιζει." Υποθετικη κατασταση: Δηλαδη αν εκεινη ειναι υπερ της θρησκειας, εκκλησιας και λοιπων χαρουμενων και εγω της απαγορευω να πηγαινει στην εκκλησια κλπ "γιατι δεν γουσταρω ρε παιδι μου, ειμαι Βουδιστης (που δεν ειναι θρησκεια αλλα τεσπα)", τοτε εκεινη κατα το ευαγγελιο και τις γραφες πρεπει α) να συνεχισει να πηγαινει να λατρευει τον Θεο (μεγαλη η χαρη του) και να με παρακουει ή β) να μην ξαναπατησει ποδαρακι στην εκκλησια και να γινει Βουδιστρια? Και γιατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...