lary7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 προσωπικα αν μου τυχαινε αντρας που δεν θα μου εκανε στοματικο θα τον εστελνα στην μαμα του πακετο. Παλι καλα, αλλες κανουν χειροτερα..... *WARNING!! DISGUSTING NEWS *
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Με το τσιγάρο μετά το σεξ? Άκουσα κολλάς καρκίνο. Χαχαχαχαχα +1
Sellers Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Στο θεμα της πεολειχιας κρυβεται μια κρυφη εγωιστικη υπεροπτικη κτητικη ικανοποιηση του ανδρα απεναντι στην γυναικα η οποια σκυβει μπροστα του και κανει οτι κανει. Δεν ξερω αλλα το εχω συνδεσει αμεσα με ικανοποιηση υπερβολικου εγωισμου του ανδρα με την συμβολη της γυναικας η οποια εκεινη την στιμη υποδουλωνεται μπροστα του και τον γλυφει σαν αυτος να ειναι κατι το ανωτερο απο αυτην. Δεν το νιωθετε και εσεις αυτο? Ότι και καλά στην πίπα τώρα, εσύ αυτό νιώθεις... Δεν στην κάναν καλά, πάρε το 0 και ξαναπροσπάθησε.
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει αντρας που να του εκαναν στοματικο και να μην του αρεσε?
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΩΜΑΛΕΣ. Εγώ κάνω πράξη με σβηστά φώτα, κάτω απ τα σκεπάσματα, φορώντας κάλτσες και άφου έχω σκεπάσει με ένα πανί το εικόνισμα. Μετά αυτομαστιγώνομαι κλαίγοντας και ζητώντας συγχώρεση που ΕΝΕΔΩΣΑ. αααα εισαι απ αυτους ε; :P το καντηλι να σβηνεις κιολας
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει αντρας που να του εκαναν στοματικο και να μην του αρεσε? ναι το εχω ακουσει κι αυτο... ποσο κακες εμπειριες μπορει να ειχαν πια
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει αντρας που να του εκαναν στοματικο και να μην του αρεσε? Ε, ενα μικρο ρολο παιζει και η γυναικα σε αυτο, αν ειναι τελειως ακυρη η προσπαθεια της, μπορει να φερει τα αντιθετα αποτελεσματα.
chill Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Με την σκατοφαγία κατα τη διάρκεια του σεξ τι παιζει; Άκουσα οτι κολλάς γρίπη. Μόνο αν έχεις φάει σουβλάκι και είναι από χοιρινό, κολλάς την γρίπη των χοίρων. Η γρίπη των πτηνών δεν μεταδίδεται αν έχεις φάει πριν, καλαμάκι - κοτόπουλο ή γύρο - κοτόπουλο αν και μόνο αν έχεις βάλει μέσα στο τζατζίκι. Αν φας κοτόπουλο με πέτσα μεταδίδεται όμως ναι!!! Κοπρολαγνεία=2gurlsandacup YAMMY YAMMY !!!!!!!
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ναι το εχω ακουσει κι αυτο... ποσο κακες εμπειριες μπορει να ειχαν πια Eλα ντε Ε, ενα μικρο ρολο παιζει και η γυναικα σε αυτο, αν ειναι τελειως ακυρη η προσπαθεια της, μπορει να φερει τα αντιθετα αποτελεσματα. Ελικρινα δεν μπορω να το φανταστω. Ας ανοιξει τοτε καποιος θρεντ για το πως κανουμε σωστη πιπα.
freedubus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει αντρας που να του εκαναν στοματικο και να μην του αρεσε? ΤΙ κάνεις ΕΣΥ, ΕΔΩ;
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ναι το εχω ακουσει κι αυτο... ποσο κακες εμπειριες μπορει να ειχαν πια Δεν είναι αστεία πράματα αυτά...
Sellers Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ας ανοιξει τοτε καποιος θρεντ για το πως κανουμε σωστη πιπα. Phοtοs From Your Blowjobs.
bluesattack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ότι και καλά στην πίπα τώρα, εσύ αυτό νιώθεις... Δεν στην κάναν καλά, πάρε το 0 και ξαναπροσπάθησε. Κατσε βρε συ , μην τον γειωνεις αμεσως.Προσπαθησε να θιξει ο ανθρωπος την αισθηση της υποταγης
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Phοtοs From Your Blowjobs. Τις δικες σου πρωτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.