Προς το περιεχόμενο

Θρησκεία και σεξ

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσωπικα αν μου τυχαινε αντρας που δεν θα μου εκανε στοματικο θα τον εστελνα στην μαμα του πακετο.

Αμαρτωλή. Στην πυρά, στην πυρά :mad:

Δημοσ.

προσωπικα αν μου τυχαινε αντρας που δεν θα μου εκανε στοματικο θα τον εστελνα στην μαμα του πακετο.

ΜΠΛΙΑΞ ΣΙΧΑΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ

Δημοσ.

αυτό ούτε του παπά να μη το πεις :D

Δημοσ.

να βαζουν ομως την γλωσσα εκει που κατουρας εσυ καλα ειναι; :P :P

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα, εκει που κατουρας ουτε εγω θα εβαζα τη γλωσσα :)

L1030540.JPG

Δημοσ.

να βαζουν ομως την γλωσσα εκει που κατουρας εσυ καλα ειναι; :P :P

ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΩΜΑΛΕΣ. Εγώ κάνω πράξη με σβηστά φώτα, κάτω απ τα σκεπάσματα, φορώντας κάλτσες και άφου έχω σκεπάσει με ένα πανί το εικόνισμα. Μετά αυτομαστιγώνομαι κλαίγοντας και ζητώντας συγχώρεση που ΕΝΕΔΩΣΑ.

Δημοσ.

ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΩΜΑΛΕΣ. Εγώ κάνω πράξη με σβηστά φώτα, κάτω απ τα σκεπάσματα, φορώντας κάλτσες και άφου έχω σκεπάσει με ένα πανί το εικόνισμα. Μετά αυτομαστιγώνομαι κλαίγοντας και ζητώντας συγχώρεση που ΕΝΕΔΩΣΑ.

Και τρίβεσαι στο μπάνιο με τι ώρες για να ξεπλύνεις την βρωμιά. :ph34r:

Δημοσ.

TEO δεν νομίζω οτι κανείς θεωρεί τον άνθρωπο ή την επιστήμη τέλεια, το θέμα είναι να μην σκέφεσαι με απόλυτο τρόπο.Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει αλλά όταν γράφει πχ οτι η γυναίκα πρέπει να σέβεται και να υπακούει τον άντρα δεν πρέπει να περιμένει και αντίδραση;

Δημοσ.

Μιας και σας βλέπω όλους ενημερωμένους, να κάνουμε μερικές απλές ερωτήσεις

Μεταδίδεται ο HIV (AIDS) με το φιλί στο στόμα;

Σε σπάνιες περιπτώσεις ναι. Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που παρουσιάζουν οι ασθενείς που έχουν HIV είναι επίμονη ουλίτιδα. Σε αυτή την φάση στο στόμα βρίσκεται ορός του αίματος που βγαίνει από τα ούλα ο οποίος είναι διαφανής (όχι κόκκινος όπως είναι το αίμα) και περιέχει σε μικρή ποσότητα τον ιό. Αν ο σύντροφος έχει αμυχές στο στόμα, πχ από βούρτσισμα των δοντιών έως και 2 ώρες νωρίτερα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κολλήσει. Οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά υπάρχουν. Το παρόν είναι από ενημέρωση από ημερίδα που παρουσίασε καθηγήτρια πανεπιστημίου

Μεταδίδεται ο HIV με το στοματικό σεξ;

Εσείς τι λέτε; Δεν διαβάσατε την προηγούμενη απάντηση; Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μεταδοθεί. Στην γυναίκα μπορεί να υπάρχει ο ιός στα υγρά της, στον άνδρα αν δημιουργηθούν αμυχές στο ...

Τι κινδύνους εγκυμονεί το "παρα φύσιν";

Στις γυναίκες και στους gay προκαλεί μικρές αμυχές γύρω από στον σφιγκτήρα, ανοίγοντας έτσι μια δίοδο στα μικρόβια ή και στο HIV .

Αν μετά το "παρα φύσιν" ακολουθήσει κανονικό χωρίς αλλαγή προφυλακτικού, ή πλύσιμο αν δεν χρησιμοποιείται προφυλακτικό, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκληθούν μολύνσεις και άλλα γυναικολογηκά προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην στειρότητα. Εδώ τα στρίνγκ θεωρούνται επικίνδυνα, δεν θα θεωρείται αυτό;

Τα ροζ "παιχνίδια" εγκυμονούν κινδύνους;

Αν είναι από ελεγμένα υποαλεργικά υλικά και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση και χρησιμοποιούνται μόνο από ένα άτομο δεν υπάρχει κίνδυνος.

Αν δεν απολυμαίνονται ή αν τα μοιράζονται δύο ή περισσότερα άτομα τότε υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης των ιών και άλλων αφροδισίων.

Έχω να σας πω και άλλα, αλλά σας έβαλα λίγο στο νόημα. Όλα θέλουν προσοχή και γνώσεις τις οποίες τα παιδιά δεν τις έχουν.Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα περίεργα αλλά τα απλά παραδοσιακά πράγματα. Τόσες χιλιάδες χρόνια και η ανθρωπότητα είχε καταλήξει σε αυτά, κάτι θα ξέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...