Προς το περιεχόμενο

Toyo T1R VS Pirelli P zero Nero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε χρόνο τα άλλαζες όμως έτσι?

Γιατι απο αντοχή δεν λένε και πολλά...Δυστηχώς γιατι μ'αρέσουν πάρα πολυ σαν λάστιχα..

σε εμενα αναφερεσαι οτι τα αλλαζω καθε χρονο?

Δημοσ.

Ναι και γενικά σε όποιον εχει βάλει τα Toyo...Μ'αρεζαν πολύ τα Toyo, αλλα όλοι μου λέγαν πάλι καλα που δεν τα έβαλα!

Δημοσ.

Ναι και γενικά σε όποιον εχει βάλει τα Toyo...Μ'αρεζαν πολύ τα Toyo, αλλα όλοι μου λέγαν πάλι καλα που δεν τα έβαλα!

καθε χρονο να τα τα αλλαζω χμμ...

να σε ρωτησω τι χρηση του κανεις? Drift? εχω περιεργεια γτ δεν γινεται αλλιως να τα φας.

και ναι εχω τα ιδια εδω και 4 χρονια.με πατηματα-ανοιγματα ανοησιες με χειροφρενα σε parking Κλπ.

και ΟΧΙ δεν τα αλλαζω καθε χρονο γτ αντεχουν.

Δημοσ.

Συγκεκριμμένα τα Τ1R τρώγονται πολύ πολύ εύκολα. Τις καλές εποχές, άλλαζα τα μπροστινά σχεδον κάθε 6-8μηνο (ανα μια αλλαγή μπροστινών και τα πίσω) αλλά δε τα σεβόμουν καθόλου.

Πολύ τίμιο λάστιχο και το προτείνω.Αριστο κράτημα (δε μιλάμε για πιστες και βουνά), ζεσταίνονται γρήγορα, μιας και ειναι θεομαλακά. Είναι ευαίσθητα για ταρζανιες,πεζοδρόμιο και συναφή (εχουν εγγύηση ομως).

Θαρρώ πως στη 1η σελίδα έχω γράψει μια παράγραφο ακόμη.

Δημοσ.

απλα επειδη ειδα οτι πριν 2 χρονια ειχα γραψει σε αυτο το θρεντ....να επισημανω πως η Toyo Hellas ΔΕΝ δινει πια εγγυηση για τα λαστιχα της.

Δημοσ.

απλα επειδη ειδα οτι πριν 2 χρονια ειχα γραψει σε αυτο το θρεντ....να επισημανω πως η Toyo Hellas ΔΕΝ δινει πια εγγυηση για τα λαστιχα της.

Εδω σε βρισκω λαθος..πριν 1 μηνα βαλαμε στου ξαδερφου μου toyo.. 1 χρονο εγγυηση πηραμε.γραπτως.

Δημοσ.

Εδω σε βρισκω λαθος..πριν 1 μηνα βαλαμε στου ξαδερφου μου toyo.. 1 χρονο εγγυηση πηραμε.γραπτως.

1 ε; 2 ηταν πριν ;)

αρα ηδη το ειχαν αλλαξει προς το χειροτερο και προφανως το ξαναλλαξαν προς το χειριστο. γιατι αυτο που λεω ειναι πληροφορηση 10 ημερων και επισης...εχει εξαφανιστει απο το website τους το περι εγγυησης.

Δημοσ.

1 ε; 2 ηταν πριν ;)

αρα ηδη το ειχαν αλλαξει προς το χειροτερο και προφανως το ξαναλλαξαν προς το χειριστο. γιατι αυτο που λεω ειναι πληροφορηση 10 ημερων και επισης...εχει εξαφανιστει απο το website τους το περι εγγυησης.

και πριν 3 χρονια σχεδον που ειχα βαλει τα δικα μου 1 χρονο ητανε.

η 25.000 χλμ.

με μπλα μπλα μπλα αμα δεν πεσεις σε λακουβα και σκιστη και τα διαφορα τους.

δεν το εχω κοιταξει αν αλλαξε αυτο θα κοιταξω και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

και πριν 3 χρονια σχεδον που ειχα βαλει τα δικα μου 1 χρονο ητανε.

η 25.000 χλμ.

με μπλα μπλα μπλα αμα δεν πεσεις σε λακουβα και σκιστη και τα διαφορα τους.

δεν το εχω κοιταξει αν αλλαξε αυτο θα κοιταξω και θα ενημερωσω.

δεν χρειαζομαι να με ενημερωσεις για κατι, ξερω καλα τι ισχυε και τι ισχυει για τα toyo :P αν δεις στην πρωτη σελιδα αυτου του θρεντ εξηγω τι ισχυε πριν 3 χρονια (μαλλον κατι δεν θυμασαι καλα), γιατι βοηθησα τον αδερφο μου να κανει χρηση της εγγυησης που ισχυε. ηταν για 2 χρονια, τον πρωτο χρονο σου αντικαθιστουσαν 100% δωρεαν το ελαστικο με ολοκαινουριο και το δευτερο χρονο καλυπταν το 60% της τιμης. ολα αυτα ανεξαρτητως αν εφταιγες εσυ (επεσες σε λακουβα, κρασπεδο, οτιδηποτε) η το ελαστικο (κατασκευαστικο λαθος) και επισης ανεξαρτητα απο χιλιομετρα. αν θες κανε τον κοπο να δεις το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/393049-toyo-t1r-vs-pirelli-p-zero-nero/page__view__findpost__p__3763388 που το ειχα κανει copy/paste απο το site τους αλλωστε (εχω και το link που τοτε παρεπεμπε στην σελιδα τους που μιλουσε για την εγγυηση και πια φυσικα δεν υπαρχει αυτη) :)

κατα τα αλλα..για το το ισχυει σημερα, επισης δεν θελει κοπο, θελει τροπο. στο ποστ εκεινο γραφω και το τηλ του αντιπροσωπου/διανομεα: 2105288843. αν καλεσεις κι εσυ, οπως καλεσα πριν απο 5 λεπτα, θα σου πουν κι εσενα οτι αυτη η εγγυηση εχει παψει να δινεται και δινουν μονο εγγυηση εφ ορου ζωης του ελαστικου για κατασκευαστικο λαθος (τρεχα γυρευε δηλαδη), που βεβαια απεχει ετη φωτος απο την (οντως πολυ καλη) εγγυηση που εδιναν.

αυτα απο εμενα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον,εχω βαλει toyo t1R σε 3 αυτοκινητα που ειχα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.

Το μονο κακο ειναι οτι στα δυο χρονια εχει πεσει πολυ η αποδοση τους σε σχεση με αλλες εταιριες.

Δημοσ.

τα TOYO ερχονται απο ιαπωνια και μονο, ειναι καλα λαστιχα αλλα μονο για ασφαλτο.λογω του ατυχηματος στην ιαπωνια τα εδιναν μισοτιμης θυμαμαι ενας καραβανας ειχε παραγγειλει λογω της εκπτωσης,τα πιρελι ειναι και αυτα καλα αλλα για 2 λιτρα και πανω αυτοκινητα γιατι τα φερνουν στην καταλληλη θερμοκρασια καλυτερα λογω δυναμης κτλπ.και να τα βαλεις διαφορα δεν θα δεις σε σχεση με αλλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...