yiannis_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή μου προτείνεις το παραπάνω; edit: Yanni με τόσα edit στο ποστ σου έχω μπερδευτεί. Ξαναλέω σε θέματα o/c δεν έχω ιδέα. Αμα δεν εχεις επαφή με το σπορ άστο οπως είναι. Μια χαρά είναι ο i5 και ουσιαστικά με το turbo κλοκάρεται και λίγο μόνος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 i7 είναι μην μου τον υποτιμάς Έλεγα αν γινότανε να τον πειράζαμε λίγο, αλλά αν είναι να αλλάξω Mobo άρα και κουτί καθώς είναι και αυτό dell αστο καλύτερα. Θα φάω τα λεφτά αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 i7 είναι μην μου τον υποτιμάς Έλεγα αν γινότανε να τον πειράζαμε λίγο, αλλά αν είναι να αλλάξω Mobo άρα και κουτί καθώς είναι και αυτό dell αστο καλύτερα. Θα φάω τα λεφτά αλλού Έτσι έτσι σωστή. Χρονιάρες μέρες κιόλας δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Και να μην ήταν χρονιάρες μέρες, ένα έχω να σου πω. Γυναίκα πάει για ψώνια :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.