Προς το περιεχόμενο

o/c σε dell με Intel ι7

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν μετά απο ψάξιμο είδα ότι απο bios δεν έχω και πολλές επιλογές με τον εργοστασιακό dell μου. Τα χαρακτηριστικά είναι στην υπογραφή μου. Εικόνες από το Bios είναι οι παρακάτω. Η ερώτηση είναι μία κλοκάρετε ή όχι;

Βασικότατο να πω ότι, δεν είμαι σχετική σε θέματα o/c το τονίζω, αλλά δε βρήκα και κάτι στο Bios που να επιτρέπει αλλαγές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

dscn9331.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dscn9330.jpg

dscn9329c.jpg

dscn9328h.jpg

dscn9327.jpg

dscn9326.jpg

dscn9325.jpg

dscn9341.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βασικά ήθελα να τον "πειράξω" λίγο αν γινότανε. Καθώς αμαρτία να ξεκλειδώνει και να μην του δώσω σπρώξιμο :P

Η τελευταία φώτο που βλέπεις είναι αν πατήσω enter στο cpu configuration. Έψαξα για επιλογή FSB αλλά δεν την βρίσκω πουθενά.

Η τελευταία φώτο που βλέπεις είναι αν πατήσω enter στο cpu configuration. Έψαξα για επιλογή FSB αλλά δεν την βρίσκω πουθενά.

Αμα κάνεις disable τις επιλογές 3-4-5-6 σου δίνει καμιά επιλογή παραπάνω???

Στους lga 775 γινόταν να βραχυκυκλώσεις επαφές στην κάτω πλευρά του chip για να τον κάνεις να τρέχει σε άλλο fsb και να του δώσεις παραπάνω ρεύμα.

DSCF0044.JPG

H παραπάνω μόντα λέγεται bsel mod και πήγαινε την cpu απο 200 fsb στα 266 υποστήριζε δεν υποστήριζε το mobo.

Βασικά χρειαζόσουν το datasheet του επεξεργαστή σου, το core temp για να δεις το αρχικό voltage της cpu σου, λίγο αλουμινόχαρτο ή conductive ink, μονοτική και μπόλικη υπομονή.

Εδω είναι ενας Ε5300 δικός μου φτιαγμένος με αλουμινόχαρτο.

Απο 2600 @ 3458 με ρεύμα απο 1,25 στα 1,5.

3215875552_def0b5973e_z.jpg?zz=1

Το θέμα είναι πως επειδή όλα τα 1156 mobo (εκτός απο τα Dell :P )πλέον κάνουν τέτοιες μαγκιές με 2 τρεις ρυθμισούλες κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βρεί κάτι το ανάλογο για 1156...

Πάρε άλλο mobo αν θες την γνώμη και είσαι κυρά Γρανάζο. :lol: :lol: :lol:

Δηλαδή μου προτείνεις το παραπάνω;

edit: Yanni με τόσα edit στο ποστ σου έχω μπερδευτεί. Ξαναλέω σε θέματα o/c δεν έχω ιδέα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...