Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σε σχέση με directx.

xApithanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου ξαναείπα.

Ασε τι υποστηρίζει η κάρτα. Και dx22.5 να υποστήριζε δεν παίζει ρόλο.

Τα 7άρια έχουν dx11 πάει και τελείωσε.

Δηλαδή αν έβαζες την κάρτα σε xp που υποστηρίζουν μέχρι dx9 τι θα γινόταν νομίζεις, θα σου εμφάνιζε και dx11;

Πάτα WINDOWS+R ή πήγαινε Έναρξη-Εκτέλεση και δώσε dxdiag.

Θα σου πει τι dx έχεις και άσε τι λέει το You can run it.

Δηλαδη αμα βαλει μια 4870 στα 7αρια θα εχει dx11?Θελει και software και αναλογο hardware.Οχι οτι αυτο που λες ειναι λαθος. :rolleyes:

ΑΛλο κατάλαβες,μου λέει οτι τώρα χρησιμοποιώ DirectX10

ενώ η κάρτα υποστηρίζει 11...

Φιλε μου,μαλλον εσυ δεν καταλαβες.Εχεις windows 7 τα οποια εχουν ενσωματωμενο το DirectX 11.Παει αυτο,ειναι δεδομενο και δεν χρειαζεται κανενα τεστ να στο πει.Εχεις την 5670 η οποια μπορει να υποστηριξει dx 11 εφαρμογες.Θεωριτικα γιατι πρακτικα σου ειπα οτι χρειαζεσαι πολυ δυνατοτερη καρτα για να τρεξεις dx11.Τωρα αν εσυ ηθελες απλα να μαθεις αν εχεις οντως dx 11 αλλο αυτο.Στο λεω οτι εχεις.Τωρα επειδη ανεφερες και το συγκεκριμενο game σου λεω απλα ξεχασε το και μην ασχολεισαι με dx 11 παιχνιδια.

Δημοσ.

Φιλε μου,μαλλον εσυ δεν καταλαβες.Εχεις windows 7 τα οποια εχουν ενσωματωμενο το DirectX 11.Παει αυτο,ειναι δεδομενο και δεν χρειαζεται κανενα τεστ να στο πει.Εχεις την 5670 η οποια μπορει να υποστηριξει dx 11 εφαρμογες.Θεωριτικα γιατι πρακτικα σου ειπα οτι χρειαζεσαι πολυ δυνατοτερη καρτα για να τρεξεις dx11.Τωρα αν εσυ ηθελες απλα να μαθεις αν εχεις οντως dx 11 αλλο αυτο.Στο λεω οτι εχεις.Τωρα επειδη ανεφερες και το συγκεκριμενο game σου λεω απλα ξεχασε το και μην ασχολεισαι με dx 11 παιχνιδια.

Πέστο έτσι! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...