Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σε σχέση με directx.

xApithanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα θυμήθηκα και το directx.

Έχω την Sapphire HD 5670 1GB υποστηρίζει directx11

πώς θα δώ τι directx έχω;

Εκτέλεσα το dxdiag στην εκτέλεση και μου έβγαλε 11.

το ετρεξα και σε εναν φιλο μου, και αυτουνού του εβγαλε 11 ( αλλα δεν υποστηρίζει η καρτα γραφικων του το directx11 )

Πώς θα δώ ποια έχω; και απο πού μπορώ να κατεβάσω το 11;

Δημοσ.

Στο τέλος του μηνύματός σου κάνεις ερωτήσεις που τις έχεις ήδη απαντήσει μόνος σου πιο πριν.

Ερ.: Πώς θα δώ ποια έχω;

Απ.: Εκτέλεσα το dxdiag στην εκτέλεση και μου έβγαλε 11

Ερ.: και απο πού μπορώ να κατεβάσω το 11;

Απ.: Εκτέλεσα το dxdiag στην εκτέλεση και μου έβγαλε 11 (άρα, δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις, το έχεις ήδη)

Δημοσ.

-.-

το έτρεξα και σε εναν φιλο μου που δεν εχει την ιδια καρτα και δεν υποστηριζει directx 11 και ομως του λεει 11.

ενώ δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικων του το 11...

Δημοσ.

Αν έχεις win7 έχεις dx11

Αν έχεις Vista έχεις dx10

Αν έχεις XP έχεις dx9

Αν έχεις XP και θέλεις dx10 ή dx11, έπαιξες και έχασες.

Αν έχεις VISTA/7 και θέλεις dx9 το κατεβάζεις ανεξάρτητο (π.χ. από ΕΔΩ). Δεν περιέχεται στο 11 ή στο 10 και λειτουργεί αυτόνομο.

Για την ακρίβεια καλά είναι να το κατεβάσεις γιατί μπορεί να χρειαστεί για κάποια παιχνίδια που θέλουν υποχρεωτικά dx9.

Δεν έχει καμία σχέση αν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών το ανάλογο dx. Είναι θέμα καθαρά λειτουργικού.

Η vga απλά δεν θα εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες του dx11 αν δεν είναι dx11 certified.

Δημοσ.

Δηλαδη ναι...τα 7 οπως προαναφερθηκε εχουν dx11.Η καρτα σου αν δεν κανω λαθος το υποστηριζει ΑΡΑ ολα οκ.Το μονο που σου μενει ειναι να βρεις και παιχνιδι να το υποστηριζει.

Δημοσ.

Μια τελευταια ερώτηση, στο can you run it, οταν το τρέχω στο metro 2033 (παιχνιδι) μου λέει οτι έχω directx10...

κάτι μου λέει να μην το πιστέψω...

:unsure:

Δημοσ.

Μια τελευταια ερώτηση, στο can you run it, οταν το τρέχω στο metro 2033 (παιχνιδι) μου λέει οτι έχω directx10...

κάτι μου λέει να μην το πιστέψω...

:unsure:

Πιστεψε το.Με την 5670 δεν μπορεις να τρεξεις το Metro 2033 σε DX11.Θες πολυ δυνατοτερη καρτα για να τρεξεις το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Σου ξαναείπα.

Ασε τι υποστηρίζει η κάρτα. Και dx22.5 να υποστήριζε δεν παίζει ρόλο.

Τα 7άρια έχουν dx11 πάει και τελείωσε.

Δηλαδή αν έβαζες την κάρτα σε xp που υποστηρίζουν μέχρι dx9 τι θα γινόταν νομίζεις, θα σου εμφάνιζε και dx11;

Πάτα WINDOWS+R ή πήγαινε Έναρξη-Εκτέλεση και δώσε dxdiag.

Θα σου πει τι dx έχεις και άσε τι λέει το You can run it.

Δημοσ.

Άρα έχεις dx11 και η κάρτα γραφικών υποστηρίζει dx11. Είσαι εντάξει.

Ο φίλος σου έχει dx11 και η κάρτα του δεν υποστηρίζει dx11. Δεν εκμεταλλεύεται τα επιπλέον εφέ του dx11.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...