Doctora Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα Έχω πρόβλημα με το Civilization 5. Έχω κατεβάσει 5 διαφορετικές version του παιχνιδιού. Του skidrow, του Bone και άλλα 3, αλλά όλα μου βγάζουν το ίδιο πρόβλημα. Αφού πατήσω το εικονίδιο για να παίξει μετά από 5-10 δευτερόλεπτα μου βγάζει το παράθυρο να μην αποσταλεί. Μόνο σε ένα από αυτά δεν κρασάρει κατευθείαν. Η μονη διαφορά του είναι ότι αρχίζει πρώτα το βιντεοκλίπ και κρασάρει τότε. Έχω δοκιμάσει ένα σορό πράγματα εκ των οποίων και τα ακόλουθα: 1. να εγκαταστήσω τους drivers της κάρτας γραφηκών 2. να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι 3. εγκατάσταση directx 9 (με directx 9 προσπαθώ να παίξω) 4. window mode (σε παράθυρο και όχι σε όλη την οθόνη) 5. μείωση της ανάλυσης σε 1024:768 6. έχω ελέγξει αν το pc μου σηκώνει το παιχνίδι Αυτά πάνω κάτω. Δεν ξέρω άμα ξέχασα τίποτα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει γρήγορα παρακαλώ!!! Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Προφανώς έχεις "πειρατική έκδοση" του εν λόγω παιχνιδιού. Υπάρχει λύση: να αγοράσεις το Civilization 5 αυθεντικό. Έτσι δεν θα κρασάρει. Κάνει 30-35 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.