Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac 21.5" για κατάστημα

leokoudo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα θα ανοίξω ένα μαγαζί και σκέφτομαι να βάλω 2 imac 21,5". Ο μόνος λόγος για τον οποίο τα θέλω είναι το design γιατί τα προγράμματα που θα χρησιμοποιώ υπάρχουν μόνο για windows. Έχω ακούσει για πρόβλημα στις οθόνες των imac 27".

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν προβλήματα στους imac 21,5". Επίσης επειδή είναι για επαγγελματική χρήση και δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς υπολογιστή, θα ήθελα να μου πείτε σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το support είναι εντάξει στην Ελλάδα γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Σύντομα θα ανοίξω ένα μαγαζί και σκέφτομαι να βάλω 2 imac 21,5". Ο μόνος λόγος για τον οποίο τα θέλω είναι το design γιατί τα προγράμματα που θα χρησιμοποιώ υπάρχουν μόνο για windows. Έχω ακούσει για πρόβλημα στις οθόνες των imac 27".

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν προβλήματα στους imac 21,5". Επίσης επειδή είναι για επαγγελματική χρήση και δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς υπολογιστή, θα ήθελα να μου πείτε σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το support είναι εντάξει στην Ελλάδα γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ

Γιατί να μην έχω τέτοιους πελατες;

leokoudo, δεν θα έχεις προβλήματα. Είναι μηχανάκια σκυλιά.

Δημοσ.

Θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα αν βάλω windows στα imac?

Οχι δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Θα σου ελεγα windows 7 (καλυτερο για μενα)αλλα και τα xp μια χαρα ειναι

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι μόνο η πρώτη παρτίδα των iMac 27' παρουσίαζε πρόβλημα, μετά λύθηκε.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση Windows, είτε μέσω bootcamp είτε μέσω virtualization θα είσαι μια χαρά.

Ολοκληρώνω λέγοντας ότι μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται restyling των iMac, δεν ξέρω αν μπορείς ή αν θέλεις να περιμένεις λίγους μήνες ή όχι.

Η σειρά που είναι τώρα στην αγορά πάει προς αντικατάσταση.

Δημοσ.

Οχι δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Θα σου ελεγα windows 7 (καλυτερο για μενα)αλλα και τα xp μια χαρα ειναι

Μπορεις να τα βαλεις σε vm(virtual machine) φιλε μου και να παίζεις μαζί....

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ

Με τα μηχανηματα και τις οθονες δεν θα εχεις προβλημα. (εκτος και αν εισαι ατυχος, κατι που μπορει να συμβει με οποιο μηχανημα και αν αγορασεις)

Προβλημα πιθανον να εχεις με το support: εδω στην Ελλαδα το service των apple μηχανηματων ειναι δυστροπο και αργο στις περισσοτερες περιπτωσεις και λογω της φυσης του μηχανηματος (all-in-one) μπορεις να μεινεις για αρκετο καιρο(2 εβδομαδες+) χωρις μηχανημα ακομα και αν προκυψει ενα απλο προβλημα, πχ σκληρος/καρτα γραφικων κλπ.

Με αλλο μηχανημα θα μπορεις σε μιση μερα να εχεις τον υπολογιστη σου παλι να λειτουργει.

Τελος, μην ξεχασεις να αγορασεις επεκταση εγγυησης.

Δημοσ.

Έχω δει σε διαφορα μαγαζια (κυριως καφετεριες) να εχουν iMac λογω Design με Windows XP και εδω και 3 χρονια δεν εχουν αντιμετωπισει προβλημα (εχω δει να εχουν ολοι του "παλιους" 27άρηδες δηλαδη των 24")

Το μονο που θα σε συμβουλευα να εκανες μεσω του λειτουργικου συστηματος που ερχεται με το μηχανημα ειναι να ανεβασεις τους ανεμιστηρες του μεσω του προγραμματος smcFanControl (Free) διοτι σε περιβάλλον Windows, λόγω έλειψης Drivers απο την Apple αλλα και χειροτερης διαχειρισης θερμοκρασιων λόγω Windows θα ανεβαζει πιο μεγαλες θερμοκρασιες το μηχανημα.. οχι οτι θα χεις προβλημα, απλα για να χεις το κεφαλι σου υσηχο απο αυτο το θεμα ολα αυτα τα χρονια.

Δημοσ.

θα ήθελα να μου πείτε σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το support είναι εντάξει στην Ελλάδα γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ

φίλε μου επειδή είμαι χρήστης imac 27 και αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρεις δεν ξέρω αν μπορεί να τύχει και στο 21,5 αλλά το support (Document) είναι άψογο οπότε μην προβληματίζεσαι για αυτό... ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ

Με τα virtual machines που υπάρχουν (π.χ. VMWare) μπορείς να τρέχεις όποιο άλλο λειτουργικό θες παράλληλα με

το MAC OS. Όταν λέμε παράλληλα... εννοούμε ότι μπορείς με δεξί κλικ να ανοίξεις ένα αρχείο από το MAC OS με

την εφαρμογή από τα Windows (π.χ.) και το εικονίδιο της εφαρμογής αυτής (π.χ. MS Word) να φανεί στην dock bar

του MAC OS (καλό; ).

Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε υψηλές απαιτήσεις video... αλλά εγώ που έχω VS08 και MATLAB παράλληλα ανοιχτά

είναι μία χαρούλα... (με MacBook Pro 15' i5 και 4GB RAM) εάν εξαιρέσεις κάτι 80άρια που χτυπάω που και που σε θερμοκρασία...

αλλά αυτά με μία βάση με ανεμιστήρα νομίζω πως θα λυθούν... τεσ'πα.

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις... ίσα ίσα που θα έχεις όλα τα καλά του MAC OS αλλά και την δυνατότητα να ανοίγεις

τις εφαρμογές από Windows που δεν υπάρχουν για MAC OS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...