Προς το περιεχόμενο

Hon VS Dota

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πληρώσει για να παίζω στα High Level όταν ήταν νέα η πλατφόρμα. Το καλοκαίρι που πήγα να παίξω με άλλα 3 παλικάρια στο GreeceDota room , παίζει στα 30 λεπτά να μην είχε ξεκινήσει παιχνίδι γιατί ένας περίμενε φίλο, άλλος έφυγε στο Countdown και άλλα τέτοια ωραία. Μαζί με τους Leavers βέβαια. Τώρα να μου πεις ότι δεν γίνεται, 4 χρόνια dota (μόνο όμως , δεν έπαιζα ούτε L2 ούτε WoW ούτε τίποτα άλλο) τα έχουμε δει όλα.

Το LoL έχει automatchmaking σε είδε 1 Lvl σε έβαλε με 1 lvl και τέτοια τυπάκια που δεν έχουν περάσει ούτε απέξω από dota και ρέστα. Τι περίμενες? Πέρνα το 10 lvl να βγεις από το Newbie island και μετά παίζοντας , θα σε τοποθετεί σε πιο φυσιολογικές ομάδες.

Koritsi έχεις μπλέξει με το ποιος είναι ο καλύτερος. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Δλδ τι πιο ''μάγκικο'' έχει το BLC?. Και πάλι για πατήματα πλήκτρων μου μιλάς λες και αυτό είναι το skill ΜΟΝΟ. Αν δεν καταλαβαίνεις πως το skill είναι και στρατηγική σκέψη και πως είναι απαραίτητο ακόμα και στο Quake3 αν θες να είσαι ο καλύτερος, σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλό flaming ingame όταν δεν θα καταλαβαίνεις γιατί έχασες. Όσο για τα buff με τα κλικ και άλλα τέτοια, παίξε ένα LoL και πάρε στο Inventory 1 ghostblade+Shurelia Diadeem+Quicksilver Sash και click your heart out.

Θα σου πω και το μέλλον του BLC. Hardcore κοινό και τέλος.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωραιο το garena ρε παιδια αλλα και παλι δεν μπορεις να παιξεις σε υψηλο επιπεδο γιατι ακομα και ενα disconnect να φας καταστραφηκε το game. Η dota για μενα ειναι κατι το οποιο θα ειναι σημειο αναφορας στο gaming του ειδους και ειναι ακομα top αλλα για μενα το τοπικ εστιαζει στα after dota games που εχουν βγει, τωρα το γιατι καποιοι παιζουν ακομα dota ... Πολλοι δεν εχουν δοκιμασει τα αλλα game μεγαλο διαστημα και τα εχουν δει καχυποπτα. Και ειναι καπως οπως ενω παιζαμε call of duty 4 καποιοι παιζανε ακομα counter strike ετσι ενω υπαρχουν τα lol, hon κτλπ καποιοι παιζουν dota. Ετσι και μαθεις στα καινουργια για κανα 3 μηνο μετα η dota σου φαινετε παλαιολιθικη.

btw +1 στον dakon για την dota στο θεμα leaves. αν και παλι στο lol εχει αλλα σε παρα μα παρα πολυ μικροτερο βαθμο σχετικα.

Δημοσ.
Hardcore κοινό και τέλος.

Μακά και ρι kid.

P/S: Σε κάθε matchmade game που έπαιζα στο Lol υπήρχε leaver. Πάλι καλά ως επί των πλείστων ήταν του team μου, και είχα καλά games.

Δημοσ.

κοιτα αν εισαι 1 lvl και εχεις παιξει 1-2 games λογικο να υπαρχουν καποιοι που θα leavαρουν διοτι δεν γνωριζουν τα penaldy οι 30ριδες ομως που παιζουν κανα μηνα πολυ δυσκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...