Erwdios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε το κοριτσι βλεω οτι ξερει πολλα μακαρι και το κοριτσι μου να ασχολιοταν τοσο με το pc(offtopic alla ok) Πρόσεξε τι εύχεσαι...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει τι σου λέει ο Erwdios.. ρώτα τον που τον πατάει κάτω στη dota η κοπελιά του, μετά τον δείχνει με το δάχτυλο και τον δουλεύη πρωί-βράδυ. Πακέτον να'σε loser από άτομο που κατουράει καθιστό -says society
Linus_21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πες μου ότι τον χώνει με Zus ενώ αυτός έχει Magina :lol: :lol:
Linus_21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Χαχαχαχαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=ntVvGl94Fx4
GamerManiac Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ελεος ρε παιδες τι πειραζετε το παιδι?Ρε ερωδιε εγω μαζι σου ειμαι αν και γαυρος αλλα πες μου εκτος απο το bed θα σε χαλαγε να επαιζες με το κοριτσι σου ντοτα?Εμενα καθολου
Erwdios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Είδες ρε gamer που σου λέω? Είναι δυνατόν η γκομενά σου να μιλάει λες και την απήγαγαν εξωγηίνοι και να την παίρνουν στα σοβαρά μόνο κάτι dotάκηδες της κακιάς ώρας? Now who's your daddy?
Strategos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μούφες. Μεγάλα αρνητικά ανέφερες. Τα έχω παίξει ΟΛΑ, και περισσότερο LoL (ξέκοψα, θα σας πω τον λόγο). Το Rune sys και τα sum abilities είναι υπέρ των developers, που σε αναγκάζουν να κυνηγάς και να επενδύεις στο Game έχοντας την αίσθηση ότι προχωράς παίζοντας. Στην πραγματικότητα, το μόνο που κάνουν είναι να σου σπαταλάνε τον χρόνο αντί να παίζεις το actual game, να μην μπορείς να παίξεις με φίλους σου -μεγαλύτερου level- γιατί 22 starting damage στον Trynd π.χ (από Runes) θα είναι pain in the butt, και επίσης χάνει αυτό το γλυκό log in and play του DotA.. ΚΑΘΕ φορά που αλλάζεις champion πρέπει να αγχώνεσαι να αλλάζεις και τις πίπες κάθε λίγο (Ah, ή να κάνεις paypal για να έχεις Rune Pages. Suck on this Riot -> .i.) Ο λόγος που το έκοψα, είναι ο god of moba.. ο οποίος είναι το BLC. Εκεί που και ο healer solάρει οεο.. Όποιος έχει τα @@ να αποχωριστεί την Θεά τύχη, τα critical, τα OP, τα lame-Ganks και τα fag-escapes.. ας ασχοληθεί με Bloodline Champions. Πρωτον το hon ειναι αντιγραφη της dota αρα γιατι να μην παιξεις dota αφου ειναι το ιδιο; Δευτερον ειναι πληρωτο δεν εχει σημασια ποσο αλλα κανανε μια αντιγραφη που την πουλανε. Στο lol μπορεις να εχεις 3 runes pages οποτε αναλογα τι char πηρες και πως θες να παιξεις πατας απλα 1 κλικ εκει, επισης τα rune τα μαζευεις πολυ γρηγορα για 2 pages θες 1 μηνα το πολυ. Εχει πολλους περισσοτερους champion με διαφορετικη φιλοσοφια και καθε 15 μερες σχεδον βαζουν καινουργιο champion, μπορεις να εχεις τον champion που εχει και η αλλη ομαδα. Στο θεμα vs dota εχει καλο ELO rating και δεν εχει leave οπως και dc γιατι αν πεσεις μπορεις να ξαναμπεις, εχει ranked game και βλεπεις και ποσα leave εχει ο καθενας. Ξεχασα να πω οτι εχει summoner level ωστε να να βαζεις ποντους στο talent tree αλλα το max lvl ειναι 30 που το φτανεις σε 15 μερες ευκολα ποια.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Stratego μη το πολυ παλεύεις. Ο καθένας έχει την άποψή του. Παράδειγμα , στο Koritsi δεν αρέσει η στρατηγική προοπτική ενός παιχνιδιού όπως το Item Build, Rune Setup, Teamplay και άλλα τέτοια. Βάζω στοίχημα πως δεν έχει πάρει ούτε ένα Ward ποτέ. Για κάποιον που παίζει 1v1 Dota απόσα έχει πει αυτά είναι Cheats , lame-gangs (Ειλικρινά αυτό είναι , τι να πω). Όσο για το άγχος του να αλλάζεις (τι άλλο θα ακούσω) , αντισταθμίζεται από το επιπλέον βάθος που δίνει σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς το BlC δείχνει πολύ ρηχό προς το παρόν για να ασχοληθέι κανείς μαζί του καθώς σε μια αρένα, πέρα από τα γρήγορα αντανακλαστικά δεν βλέπω κάτι άλλο να με συγκινεί.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Stratego μη το πολυ παλεύεις. Ο καθένας έχει την άποψή του. Παράδειγμα , στο Koritsi δεν αρέσει η στρατηγική προοπτική ενός παιχνιδιού όπως το Item Build, Rune Setup, Teamplay και άλλα τέτοια. Βάζω στοίχημα πως δεν έχει πάρει ούτε ένα Ward ποτέ. Για κάποιον που παίζει 1v1 Dota απόσα έχει πει αυτά είναι Cheats , lame-gangs (Ειλικρινά αυτό είναι , τι να πω). Όσο για το άγχος του να αλλάζεις (τι άλλο θα ακούσω) , αντισταθμίζεται από το επιπλέον βάθος που δίνει σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς το BlC δείχνει πολύ ρηχό προς το παρόν για να ασχοληθέι κανείς μαζί του καθώς σε μια αρένα, πέρα από τα γρήγορα αντανακλαστικά δεν βλέπω κάτι άλλο να με συγκινεί. Ξέρεις κάτι; Για τα wards, δεν έχεις ιδέα.. όσο για το θέμα "στρατηγικής προοπτικής" που παρέχει στο Game το Rune system, συγνώμη που θα σου χαλάσω τη φούσκα αλλά Ή (το είδα από τους περισσότερους γνωστούς μου) θα μπεις στον Google και θα αναζητήσεις "best Runes for Tank Nasus" ξεκινώντας να καίγεσαι για να μαζέψεις IP και να υλοποιήσεις την ιδέα του ξένου επειδή απλά βαριέσαι να σκεφτείς.. Ή πολύ απλά να αναφέρω πως και η 10χρονη ανιψιά μου μπορεί να διαλέξει. Αν αυτό είναι στρατηγική, θα σου δείξω DnD και θα βραχυκυκλώσεις; Το μόνο επιχείριμα που θα μπορούσες να μου πετάξεις, ήταν αυτό με το 1v1. Όντως δεν έχω "λιώσει" DotA επειδή πολύ απλά σιχαίνομαι το team-play. Προτιμώ να στηρίζεται το κάθε game στα χέρια μου.. ακόμη και αυτό δεν το βρίσκω κακό tho. (κακό για το actual game, ναι.. σαν φαινόμενο, όχι.) Για το BLC, αγόρι.. είσαι πολύ offtopic. Το θέμα αντανακλαστικού δεν θα το είχα αναφέρει καν (δεν θα ΞΑΝΑαναλύσω το "Skill-based" GP που παραδίδει ούτε το ORIGINAL style του, κάτσε διάβασε). Όσο για το πόσο ΡΗΧΟ είναι απέναντι από το League of Legends συγκεκριμένα.. Τα skills έχουν πολύ μεγαλύτερο depth στη φιλοσοφία τους παρά ΚΑΘΕ άλλο moba που έχει βγει (απλά μπες διάβασε τα, 3 ώρες εξηγώ τα synergy τους στους φίλους μου - Δεν συγκρίνεται με την απλότητα του newb-friendly LoL). Όλο το LoL βασίζεται σε μια μαθηματική πράξη*, στο BLC όχι.. Αν θεωρείς ρηχό το PvP γενικά, your problem. Καλά bp trips εύχομαι.. *Βρίσκεις το MR αφαιρώντας το MPen σου από το MR του enemy, προσθέτεις το base dmg σου με το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του AP του skill με το συνολικό AP που έχεις και στο τέλος υπολογίζεις το dmg output ανάλογα με το ποσοστό MR του enemy (πολλαπλασιάζοντας). ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΠΛΟ (το είχα πετύχει και με πράξεις γραμμένο σε ένα blog), για κάποιον που δεν ασχολείται μπορεί να φανεί περίεργο.. αλλά εσύ ελπίζω καταλαβαίνεις που θέλω να καταλείξω. Για μένα αυτό ΔΕΝ είναι depth m8.
Strategos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι πως να κρινεις game αυτου του τυπου χωρις να εχεις λιωσει στο dota που είναι η αρχή του είδους και το hon εδειξε οτι ειναι μια απλη αντιγραφή με καλυτερα γραφικα χωρις την αναγκη κατωχης του wc3/ft και τα χαζα limitation λογο αυτου, πηρανε και ενα οκ να διαφημιζουν οτι και καλα εγινε με την εποπτεια του icefrog ωστε να αρμεξουν τον τιτλο. Απο την αλλη πισω απο το lol ειναι ο guinsoo main developer της dota μεχρι την εκδοση 6 και ειναι πλεον main developer και tester του LoL και το παιχνιδι δεν φτιαχτηκε για να αντιγραψει την dota αλλα ωστε να προσθεσει καινουργιες ιδεες οπως αυτες που ειπαμε απο πανω 3v3 maps, θαμνοι, neutral buffs και πολλα αλλα μεσα απο ενα ranking ELO system. Στο θεμα με τα runes, talents trees, special abilities κτλπ ο καθε χαρακτηρας μπορεις να του κανεις διαφορα build οπως damage dealer AD(attack damage), Nuker AP(Ability power) ή tank (health,armor, magic resist, evasion)και μην ξεχναμε εκτος του flexibility που δινουν αυτες οι δυνατοτητες εχουμε 65 μεχρι στιγμης χαρακτηρες με την δυνατοτητα να παιξεις με 2-3 διαφορετικα play style τον καθεναν. Τελος αυτα τα runes και τα tree που εγω θεωρω ειναι πολυ ευκολα να τα παρεις, στην αρχη που εισαι noobας παιζεις με αλλους noobαδες οχι με αυτους που ειναι 30lvl οποτε δεν υπαρχει imbalance και το boost που δινουν δεν ειναι αμεληταιο ειδηκα το hp boost αλλα ουτε και τιποτα τρελο. Αυτο ομως που με κανει και θεωρω το LoL ανωτερο ειναι το AI που εχουν τα npc πχ τα tower αν πας να βαρεσεις καποιο αντιπαλο ηρωα που σε περνουν απευθειας target, οτι δεν εχει creep block , οτι δεν σε κυνηγανε απαπειρον τα creep κτλπ. Ωστοσο η ελλειψει deny δειχνει οτι το game εχει φτιαχτει καθαρα για επιθετικο παιξιμο πραγμα που ειναι καλο ωστε να υπαρχει pvp απο το 1 lvl και οχι farming.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Koritsi, αυτά που αναφέρεις , αυτά αναφέρει ο κάθε νουμπάς στο ντότα ή σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζεται. Πες μου με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να παίξεις έναν ήρωα στο BLC? Πως τον παραμετροποιείς?Όταν εσύ θεωρείς πως το Crit Chance είναι τύχη και πως το να έχει escape o ήρωας είναι Fag 'η τα Lamer Gang (''χαχαχα 3 εναντίον 1 , ελάτε για Pvp στο ποτάμι'' ΕΛΕΟΣ ) τι να καταλάβω? Το πιθανότερο είναι να έχεις ξύσει την επιφάνεια . Καλό είναι να πατάς γρήγορα τα κουμπάκια και να έχεις γρήγορο μάτι , αλλά αν δεν ξέρεις τι να κάνεις εναντίον κάποιας κατάστασης στρατηγικά ή τακτικά με διαφορετικούς πόρους (Gold, αντικείμενα , Map awareness) ε παίζεις το 20% του παιχνιδιού. Τώρα η αναφορά στο Google , πες μου 3 πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να βρεις στο Google.Αλλά και τι σημαίνει αυτό? Μιλάς για τα builds και τους Runes. Εγώ που παίζω συνέχεια LOL από την Beta ανάθεμα και αν έχω καταλήξει στα αντικείμενα-runes-masteries του Gangplank.Και μιλάω για 1300 Games εμπειρίας , κάτι smurfs, 10 runepages και άλλα γλαφυρά. Ξέρεις τι θέλω? Όταν ένας ήρωας στο BLC αποκτήσει dodge ή Crit ή γενικότερα proc, να το παρατήσεις. Για το HoN τώρα. Το παιχνίδι το αγόρασα με 8 ευρώ. Δεν έχω χρόνο να το πολυπαίξω αλλά απότι έχω δει, δεν βλέπω το λόγο να παίζει κανείς Dota πλέον. Τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά , εισάγουν και το αυτόματο matchmaking και γενικότερα αν και LoL φαν , ζηλεύω τον client του HoN στις επιλογές του. Μακάρι να ξυπνήσουν και οι δικοί μας. Dota επειδή έφαγα τα νιάτα μου (30 τώρα γαρ) παίζοντας από την 5.30 μέχρι την 6.40 με δεκάωρα καθημερινά , την αγαπάμε , αλλά αν δεν ασχοληθείς με κανάλια και άλλα τέτοια, 1 παιχνίδι με 10 άτομα δεν παίζεις στα 20. Ο πιο σοβαρός λόγος να την αφήσει κανείς. Εμένα μου σπάσανε τα νεύρα με αυτό το θέμα. Δε θα έπαιρνα άλλο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι πως να κρινεις game αυτου του τυπου χωρις να εχεις λιωσει στο dota που είναι η αρχή του είδους Όταν λέω δεν το "έλιωσα", μιλάω συγκριτικά με το λιώσιμο του αμερικάνου/ρώσσου gamer.. Σε σχέση με το μέσο Έλλην ήμουν σε πολύ καλύτερο επίπεδο σαφώς. (και όταν λέω ότι έπαιζα 1v1, δε σημαίνει πως δεν έπαιξα αμέτρητα full-team) Πες μου με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να παίξεις έναν ήρωα στο BLC? Άκου να δεις κάτι Dakon, to Game είπαμε πως παραδίδει κάτι φρέσκο; Κάτι original; ΠΟΙΟΣ μίλησε για παραμετροποίηση; Όσο για το καταραμένο επιχείρημα.. όταν ξεκινάς να παίξεις UT3 ή CS παίζεις με διαφορετικούς τρόπους; Αυτή είναι η μαγκιά του, μπαίνεις και ο καλύτερος κερδίζει.. δεν μιλάω για την κατάρα του Lucifer που την κάνεις click και φεύγεις.. μιλάω για experienced targeted skills, όπου ακόμη και τα PASSIVE buffs θέλουν να κάνεις target τον champ σου και δεν ενεργοποιούνται με ένα απλό πάτημα. HoN, DotA, DotA2, LoL, BLC: Multiplayer Battle Arena Games. Τα πρώτα 3 είναι το ίδιο και το αυτό.. το LoL είναι πιο noob-friendly με φρέσκες αλλαγές και εντελώς διαφορετικούς heroes, και το τελευταίο είναι άλλη εμπειρία.. η οποία δεν μπορεί για κάποιο λόγο να παιχτεί από τον casual. Εγώ το BLC το βλέπω σαν το C9, ενώ το LoL είναι το Point&Click L2/WoW/GW. Γνώμες.. Ας κυκλοφορήσει γιατί είναι ακόμα σε beta.. και θα δείξει η νεκροψία.
GamerManiac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε Dacon να σου πω την αληθεια διαφωνω σε αυτα που λες για το dota το οτι δεν παιζεις σοβαρα games.Αμα επαιζες στο battle net σε αυτα οπου δημιουργει ο καθενας ειναι λογικο.Το εψαξες λιγο?Εχω ισα με 20 φιλαρακια που παιζουμε ολη garena και ευχαριστιεσαι game.Mαλιστα δεν εχουν απομεινει πολλοι noobs στο game.Αντίθετα το εβαλα το LoL ετσι για δοκιμη και βρεθηκα στο πρωτο μου game να κανω godlike.Μαλιστα αυτο το παλικαρι ο icefrog βγαζει ολο και νεους χαρτες με καινουριους συνεχως chars
GamerManiac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε Dacon να σου πω την αληθεια διαφωνω σε αυτα που λες για το dota το οτι δεν παιζεις σοβαρα games.Αμα επαιζες στο battle net σε αυτα οπου δημιουργει ο καθενας ειναι λογικο.Το εψαξες λιγο?Εχω ισα με 20 φιλαρακια που παιζουμε ολη garena και ευχαριστιεσαι game.Mαλιστα δεν εχουν απομεινει πολλοι noobs στο game.Αντίθετα το εβαλα το LoL ετσι για δοκιμη και βρεθηκα στο πρωτο μου game να κανω godlike.Μαλιστα αυτο το παλικαρι ο icefrog βγαζει ολο και νεους χαρτες με καινουριους συνεχως chars
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.