Προς το περιεχόμενο

Hon VS Dota

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες θέλω την γνώμη σας στο παρακάτω θέμα είμαι φαν της Ντότας εδώ και 5 Χρόνια έχω και φίλους που παίζουν και όλα.Τώρα τι γίνεται;Θελω το Κατι διαφορετικό αλλα σε ίδιο στυλ έβαλα το hon ξενερωσα λιγο το ξαναβαλα και με πορωσε λιγο τώρα σκέφτομαι να πληρώσω τα 30 ευρα η είναι αμαρτία;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το LOL είναι το πιο ψαγμένο από τα τρία αυτά παιχνίδια και με το μεγαλύτερο βάθος..

Κατά ποιον τρόπο;

Δημοσ.

Καταρχάς έχει το runesystem που απ όσο ξέρω δεν το έχουν τα άλλα 2. Επίσης έχει το σύστημα με τα talents όπως το Wow, όπου τα αλλάζεις κάνοντας πολλούς συνδυασμους μάζι με τους ρούνους ανάλογα αν είσαι tank, support ή Dps..

Δημοσ.

Καταρχάς έχει το runesystem που απ όσο ξέρω δεν το έχουν τα άλλα 2. Επίσης έχει το σύστημα με τα talents όπως το Wow, όπου τα αλλάζεις κάνοντας πολλούς συνδυασμους μάζι με τους ρούνους ανάλογα αν είσαι tank, support ή Dps..

Μούφες. Μεγάλα αρνητικά ανέφερες. Τα έχω παίξει ΟΛΑ, και περισσότερο LoL (ξέκοψα, θα σας πω τον λόγο).

Το Rune sys και τα sum abilities είναι υπέρ των developers, που σε αναγκάζουν να κυνηγάς και να επενδύεις στο Game έχοντας την αίσθηση ότι προχωράς παίζοντας. Στην πραγματικότητα, το μόνο που κάνουν είναι να σου σπαταλάνε τον χρόνο αντί να παίζεις το actual game, να μην μπορείς να παίξεις με φίλους σου -μεγαλύτερου level- γιατί 22 starting damage στον Trynd π.χ (από Runes) θα είναι pain in the butt, και επίσης χάνει αυτό το γλυκό log in and play του DotA.. ΚΑΘΕ φορά που αλλάζεις champion πρέπει να αγχώνεσαι να αλλάζεις και τις πίπες κάθε λίγο (Ah, ή να κάνεις paypal για να έχεις Rune Pages. Suck on this Riot -> .i.)

Ο λόγος που το έκοψα, είναι ο god of moba.. ο οποίος είναι το BLC. Εκεί που και ο healer solάρει οεο..

Όποιος έχει τα @@ να αποχωριστεί την Θεά τύχη, τα critical, τα OP, τα lame-Ganks και τα fag-escapes.. ας ασχοληθεί με Bloodline Champions.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...