Προς το περιεχόμενο

επιλογη λειτουργικου(πολυ ελαφρυ)

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου προτεινεται, 1 λειτουργικο συστημα πολυ ελαφρυ,(βαρεθηκα το blue screen στα xp Μου,να τα ξαναβαλω ??)εχω και τα win7 ultimate x64.Το λειτουργικο το θελω αποκλειστηκα και μονο για παιχνιδια τυπου battlefield bad company 2.Το συστημα μου ειναι της υπογραφης,αν ειναι αλεφροτερο το linux av kai ekei alla ua mporv na paijv to paixnidi ???

• Moderators
Δημοσ.

Αφου θελεις παιχνιδια,πας σε windows.Αφου θελεις να ειναι οσο πιο ελαφρια γινεται,πας σε windows xp.

Τα 7 παντως στο pc της υπογραφης σου,δεν θα πρεπε να εχουν κανενα προβλημα.Δεν ξερω τις ακριβεις απαιτησεις του bad company 2 και του battlefield σε ram,αλλα εστω και με λιγο ζορι/θυσιες στα γραφικα, κλεισιμο καποιων προγραμματων που τρεχουν στο backround των 7, θα επρεπε να παιζουν απροβληματιστα.

Κανε τον κοπο να γραφεις με μια νορμαλ γραμματοσειρα και χρωμα,ειναι κουραστικο το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Αφου θελεις παιχνιδια,πας σε windows.Αφου θελεις να ειναι οσο πιο ελαφρια γινεται,πας σε windows xp.

Τα 7 παντως στο pc της υπογραφης σου,δεν θα πρεπε να εχουν κανενα προβλημα.Δεν ξερω τις ακριβεις απαιτησεις του bad company 2 και του battlefield σε ram,αλλα εστω και με λιγο ζορι/θυσιες στα γραφικα, κλεισιμο καποιων προγραμματων που τρεχουν στο backround των 7, θα επρεπε να παιζουν απροβληματιστα.

Κανε τον κοπο να γραφεις με μια νορμαλ γραμματοσειρα και χρωμα,ειναι κουραστικο το συγκεκριμενο.

είναι παρα πολυ βαρύ το παιχνίδι και κολλαει λογω επεξεργαστη,καρτα γραφικων εχω καλη...δες απαιτησεις

Battlefield: Bad Company 2

Publisher: EA Games

Developer: EA DICE

Minimum System Requirements

Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz

Memory: 2 GB

Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version

Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Recommended System Requirements

Processor: Any Quadcore Processor

Memory: 2 GB

Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version

Video Memory: 512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 10

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Δημοσ.

τι να κανω ?στα 7 τα κλεινω ολα και παλι κολλαει,ειτε το χω σε 1280*1024 ειτε σε χαμηλοτερη αναλυση εχω χαμηλα fps...η εκδοση ειναι καθαρη παντος,ξερεις τι μπορει να φταει γιατι να minimum τα πιανω....

Δημοσ.

τι να χαμηλωσω για να το παιζω αξιπρεπως σε 7 ? κοιτα τι λεει εδω...CPU

Minimum: Intel Core 2 Duo @ 2.0 GHz/AMD Athlon 64 X2 or better

You Have: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+

Δημοσ.

Δεν φτάνει να κατεβάσεις μόνο την ανάλυση.

Βάλε 1024χ768 με 1χ antialiasing (FSAA), 1χ axisotropic, απενεργοποίησε όλα τα post effects (ή όπως τα λέει) π.χ. smoke, water, weather, rain, blur, soft shadows, particles=low κτλ.

Δεν ξέρω τι επιλογές έχει το παιχνίδι αλλά θα τις βρεις κάπου εκεί που αλλάζεις την ανάλυση.

Δες πως πάει και ανέβασε την ανάλυση.

Αν πάει καλά βάλε λίγο παραπάνω antialiasing και δίνε ένα εφέ την φορά.

Όταν το φέρεις έτσι ώστε να παίζει ικανοποιητικά και με σχετικά καλά οπτικά άστο εκεί.

Πιστεύω ότι σε μια ανάλυση 1280x1024 με 2x FSAA είναι πολύ καλά.

Να ξέρεις ότι το FSAA επιβαρύνει πολύ την κατάσταση όσο το ανεβάζεις και σε συνδυασμό με υψηλές αναλύσεις, volumetric smoke, blur και πολλά particles γονατίζουν και το πιο ισχυρό pc.

Δες ΕΔΩ πως λειτουργεί το FSAA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...