Προς το περιεχόμενο

ΔΕΚΤΗΣ MPEG4 LIFEVIEW SET TOP BOX 29 ΕΥΡΩ.

Dannie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματι ειναι πολυ μικρο το καλωδιο... Τουλαχιστον 70-80 εκατοστα λιγοτερο απο το normal.

Τα αρχικα στοιχεια:

Model: LIFEVIEW-B017

SW Version: ITALY-V2

HW Version: 5007.2806.1

Yπαρχει καπου το παλιο FW σαν ασφαλεια; Φοβαμαι μην προκυψει κανενα νεο προβλημα-bug με το νεοτερο και δεν μπορω να "γυρισω" πισω. Γι αυτο ειμαι ακομα με το παλιο.

Το μεγεθος του δεκτη ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του.

Εχεις γραψει κατι απο την τιβι σε usb flash drive??

Εγω χτες το χρησιμοποιησα και παταγα το μπλε κουμπακι(με τον κοκκινο κυκλο απο κατω που θεωρειται το record button) και δεν εκανε τιποτα δοκιμαζοντας ειδα οτι πατωντας το TIMESHIFT BUTTON εγραφε....??

Μηπως μπορεις να μου πεις αν το χρησιμοποιησες...???

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω χτες το χρησιμοποιησα και παταγα το μπλε κουμπακι(με τον κοκκινο κυκλο απο κατω που θεωρειται το record button) και δεν εκανε τιποτα δοκιμαζοντας ειδα οτι πατωντας το TIMESHIFT BUTTON εγραφε....??

Το τηλεκοντρολ ειναι κακοφτιαγμενο, και εγω το ιδιο ειχα παθει, "ρε γιατι δεν γραφει" κλπ. grin.png

Το rec ειναι το κατω απο το μπλε κουμπι. Τα εγχρωμα κουμπια δλδ δεν εχουν καποιο label, το label του καθε κουμπιου ειναι πανω απο το κουμπι...

Δημοσ.

To timeshift είναι αυτό που λέει η λέξη και όχι εγγραφή (αν και στην πράξη δημιουργεί αρχείο στις εγγραφές) δηλαδή λειτουργία που μπορείς να πας μπρός πίσω στο ζωντανό πρόγραμμα (όσο δουλεύει το timeshift)

To record όπως σου έγραψε ο matrix είναι αυτό με το κυκλάκι απο πάνω του.. δυστυχώς έχετε δίκιο ότι δεν είναι και το ποιο εύχρηστο πληκτρολόγιο του κόσμου :)

Δημοσ.

Το τηλεκοντρολ ειναι κακοφτιαγμενο, και εγω το ιδιο ειχα παθει, "ρε γιατι δεν γραφει" κλπ. grin.png

Το rec ειναι το κατω απο το μπλε κουμπι. Τα εγχρωμα κουμπια δλδ δεν εχουν καποιο label, το label του καθε κουμπιου ειναι πανω απο το κουμπι...

Ζωο και εγω δεν το εψαξα.... :mrgreen:

Παντως και το φυλλαδιο χρησης ειναι απαραδεκτο....!!!

Ευχαριστω!!!

@Graven

thxs too!

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά .

την βοήθεια σας για 2 πραγματάκια.

1) δοκίμασα να παίξω αρχεία .mov 720P από την κάμερα canon που έχω και ενώ τα ανοίγει είναι σε slow motion και με χάλια ήχο. κάποια άλλα βίντεο .MOV από το lg arena τα παίζει κανονικά. στου αδερφού μου που έχει τον HDT 150 DIGITAL WORLD τα βίντεο της canon παίζουν απροβλημάτιστα.

2) πως μπορώ να έχω ήχο για τα mkv-dts? την τηλεόραση την έχω συν δεμένη με τα ηχεία edifier s530 2.1 και έχω ήχο και από wii,ps3,xbox360 και laptop(hdmi). αν δεν γίνεται μπορώ να μετατρέψω τον ήχο σε AC3?

• Moderators
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά .

την βοήθεια σας για 2 πραγματάκια.

1) δοκίμασα να παίξω αρχεία .mov 720P από την κάμερα canon που έχω και ενώ τα ανοίγει είναι σε slow motion και με χάλια ήχο. κάποια άλλα βίντεο .MOV από το lg arena τα παίζει κανονικά. στου αδερφού μου που έχει τον HDT 150 DIGITAL WORLD τα βίντεο της canon παίζουν απροβλημάτιστα.

2) πως μπορώ να έχω ήχο για τα mkv-dts? την τηλεόραση την έχω συν δεμένη με τα ηχεία edifier s530 2.1 και έχω ήχο και από wii,ps3,xbox360 και laptop(hdmi). αν δεν γίνεται μπορώ να μετατρέψω τον ήχο σε AC3?

1 το ξεχνας - (φανταζομαι εχεις δοκιμασει το τελυταιο FW.) Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.

2 Δεν ξερω αν κανει passthrough το DTS απο HDMI αφου ο Yamaha μου ειναι παλιος και δεν εχει. Η σιγουρη λυση ειναι να κανεις αυτο που σκεφτηκες, μετατροπη σε DD. Θα εχεις ηχο τοτε αλλα και παλι δεν ξερω αν θα στο δωσει passthrough (5.1 δηλαδη), ή απλα 2καναλο αναλογικο.

Δημοσ.

1 το ξεχνας - (φανταζομαι εχεις δοκιμασει το τελυταιο FW.) Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.

2 Δεν ξερω αν κανει passthrough το DTS απο HDMI αφου ο Yamaha μου ειναι παλιος και δεν εχει. Η σιγουρη λυση ειναι να κανεις αυτο που σκεφτηκες, μετατροπη σε DD. Θα εχεις ηχο τοτε αλλα και παλι δεν ξερω αν θα στο δωσει passthrough (5.1 δηλαδη), ή απλα 2καναλο αναλογικο.

Απ' ότι θυμάμαι έχει επιλογή για να βγάζει raw ή αποκωδικοποιημένο (με αναβαθμισμένο firmware).

Για το βιντεάκι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις να σου στείλουν το νεότερο firmware εξηγώντας τους το πρόβλημα, κι αν θέλεις στείλε τους ένα μικρό δείγμα να το κοιτάξουν.

Αν πάντως σου στείλουν νέo firmware πες μας την έκδοση μη τυχών έβγαλαν καινούριο, να το πάρουμε κι εμείς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...