Προς το περιεχόμενο

ΔΕΚΤΗΣ MPEG4 LIFEVIEW SET TOP BOX 29 ΕΥΡΩ.

Dannie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.sony.com.sg/support/faq/217337

λογικά θα είναι κάτι σαν mpeg noise ή mpeg noise reduction.. αυτό παρατήρησα να κάνει δουλειά.. ενώ σίγουρα θέλει και βελτίωση του μαύρου κτλ.. δυστυχώς έχω sony οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω :)

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ο δεκτης ειναι σχεδον ολοιδιος με τον max T-100 που επισης εχω. Ολα τα μενου, οι λειτουργιες ολες, ολα. (η διαφορα ειναι στην φτωχικη πισω πλευρα των υποδοχων του Lifeview)

Κατι περιεργο-καλο συμβαινει αλλα δεν εχω ενισχυτη με HDMI και αφου και ο δεκτης δεν εχει ψηφιακη εξοδο δεν μπορω να το δω: (τσεκαρω σε λιγο με τον αλλο δεκτη που εχει optical)

Οι εγγραφες ΜΟΝΟ του MEGA γραφονται με ηχο DTS 5.1 ! Ολα τα αλλα καναλια σε απλο MP2 - 2channels.

Αυτο το βλεπω στο PC οταν φερνω αρχεια που γραφω με το LIFEVIEW!

Εβαλε το MEGA DTS πεντακαναλο ή ειναι bug του δεκτη;

Αν καποιος απο οσους το πηραν εχει ενισχυτη με HDMI ας το συνδεσει να μας πει πρωτον αν περναει RAW απο εκει, και εφοσων περνα, το βασικοτερο αν του αναβει η ενδειξη DTS στο MEGA channel! Ακομα και τωρα που εχει μια Ελληνικη σειρα αλλα και χθες στην εγραφη του master chef τα αρχεια ειναι DTS 5.1 στον ΚΜPlayer οποτε δεν χρειαζεται να εχει καποια ταινια - κοιταξτε το οποτε μπορειτε!

Edit/add:

Και με τον αλλον δεκτη (max-t-100) οι εγγραφες του mega φαινονται στο pc DTS 5.1 αλλα απο την οπτικη στον ενισχυτη περναει απλο 2καναλο (με απλο περιεχομενο βεβαια αναλογικου dolby surround pro logic), ασχετα αν βαλω raw ή pcm. unsure.gif (Εννοειται πως οταν βαζω ταινια mkv με DTS στον media player του δεκτη max t-100 αυτο περναει κανονικα απο την οπτικη στον ενισχυτη)

• Moderators
Δημοσ.

Τι κανει αυτο το μηχανακι με το θεμα που ηδη εχει αναφερει ο craven; Το ειχα αφησει να γραφει το βραδυ και το πρωι το βλεπω κλειστο. 2 ωρες και κατι ηταν η εγγραφη αντι για 10! Ακομα και αν γραφεις κλεινει μονο του;! Φρικη! wacko.gif

@craven

Με την αναβαθμιση το κανει ακομα αυτο;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνει σε συνεχόμενη εγγραφή πάνω απο 2 ώρες δεν το χω δοκιμάσει.. το χω άλλωστε με ένα stick 8gb που δεν χωράει πάνω απο 2ωρο..

Ξέρω ότι σίγουρα ανοίγει μόνο του σε ρυθμισμένη εγγραφή, καθώς επίσης απ ότι κατάλαβα κλείνει κιόλας μετά ξανά όταν τελειώσει (αν ξεκίνησε η εγγραφή απο κλειστό) όμως αν η εγγραφή ξεπερνάει το 2ωρο πιθανόν να τρως ήττα καθώς απ ότι θυμάμαι και ο ΑΚΑΙ που έχω σε παλιότερη έκδοση του έκλεινε με το έτσι θέλω στο 2ωρο πάνω (και μάλιστα δεν άνοιγε για ρυθμισμένη εγγραφή) αλλά αυτό μετά πρόσθεσαν να το απενεργοποιείς απο το μενου σε νεότερη version του firmware.

Μπορείς επι τόπου ενώ το έχεις ανοιχτό και βλέπεις να επιλέξεις να γράψει κάτι απο epg ή απο ρυθμισμένη εγγραφή (όχι απλό πάτημα του πλήκτρου rec) που να είναι ΠΑΝΩ απο 2 ωρες και να μας πείς αν το έγραψε όλο ή έσβησε μετά απο 2 ώρες? φυσικά δεν θα πρέπει να πειράξεις τίποτα στο κοντρολ ώστε ο δέκτης να είναι εντελώς idle. Να δούμε τουλάχιστον αν έχει θέμα στις εγγραφές γενικά άνω των 2 ωρών ή αν πρόκειται για bug μόνο της συνεχόμενης εγγραφής.

• Moderators
Δημοσ.

Ο max ειναι ολοϊδιος οπως εχω πει και δεν ειχε ποτε τετοιο θεμα. Τον εχω αναμμενο 5 μηνες, δεν τον κλεινω ποτε και ποτε δεν εκλεισε μονος του ποσο μαλλον την ωρα που γραφει!

Τον εχω βαλει σημερα τον lifeview απο τις 11 να γραφει δοκιμαστικα, εκλεισα και την tv. Ακομα συνεχιζει να γραφει, αλλα ανοιγω την τηλεοραση και βλεπω τωρα:

"recording:Do you want to power off?

OK [ΝΑΙ] exit [ακυρωση]" (υβριδικο Αγγλο-Ελληνικο)

Το θεμα ειναι οτι για αποφυγη οποιασδηποτε υποψιας εχω κρυψει απο τις 11 το remote σε ντουλαπι αλλου δωματιου! Ουτε εγινε χρηση αλλου remote να πεις ο,τι ταιριαζουν κωδικοι! Αλλωστε το βραδυ πως σταματησε μονο του κατα τις 3 τη νυχτα απο λαθος πχ κωδικους αλλου remote; Δεν υπηρχε κανεις στον χωρο. tongue.gif (ουτε παιζει κατι με το δικτυο της ΔΕΗ, ειναι πανω σε ups)

(Στην χθεσινοβραδινη περιπτωση μαλιστα ταιριαζε χρονικα το 2 ωρες idle ή το 2 ωρες κλειστη η TV, γι αυτο εκανα το πειραμα σημερα και πιστευα πως στις 2 ωρες idle και με κλειστη TV θα σταματουσε, αλλα συνεχιζει παρα το μηνυμα στην οθονη, ειμαστε στις 4 ωρες. Δεν παταω τιποτα και περιμενω να δω ως που θα το τραβηξει... tongue.gif )

Add:

Μεχρι τις 8 εγραφε κανονικα με αυτο το μηνυμα στην οθονη... Το σταματησα εγω (9 ωρες εγγραφη)

Αρα οποτε θελει κλεινει...

Δημοσ.

Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι μικρό..

Του έκανα κατ'ευθείαν αναβάθμιση.

Μετά την αναβάθμιση λέει στο μενού:

Model: LIFEVIEW-B017

SW Version: LV6-OSD1-V3

HW Version: 5007.2838.1

Αν έχει κάποιος, ας δώσει τί έγραφε με το firmware που του ήρθε.

• Moderators
Δημοσ.

Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι μικρό..

Αν έχει κάποιος, ας δώσει τί έγραφε με το firmware που του ήρθε.

Πραγματι ειναι πολυ μικρο το καλωδιο... Τουλαχιστον 70-80 εκατοστα λιγοτερο απο το normal.

Τα αρχικα στοιχεια:

Model: LIFEVIEW-B017

SW Version: ITALY-V2

HW Version: 5007.2806.1

Yπαρχει καπου το παλιο FW σαν ασφαλεια; Φοβαμαι μην προκυψει κανενα νεο προβλημα-bug με το νεοτερο και δεν μπορω να "γυρισω" πισω. Γι αυτο ειμαι ακομα με το παλιο.

Το μεγεθος του δεκτη ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του.

Δημοσ.

H scart δεν μου δουλεύει.

Το τηλεχειριστήριο έχει πρόβλημα με την LG. Κάποια πλήκτρα του δίνουν εντολές στην τηλεόραση, ενώ κάποια της TV δίνουν στον δέκτη.

Πού απευθύνομαι τώρα;

Δημοσ.

H scart δεν μου δουλεύει.

Το τηλεχειριστήριο έχει πρόβλημα με την LG. Κάποια πλήκτρα του δίνουν εντολές στην τηλεόραση, ενώ κάποια της TV δίνουν στον δέκτη.

Πού απευθύνομαι τώρα;

Και σε μένα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο και την LG .

Και mkv με DTS ήχο δεν παίζουν (που όμως ήταν μάλλον αναμενόμενο ) .

Δημοσ.

δειτε στην δεύτερη - τρίτη σελίδα που αναφέρω ότι σε ένα forum μιλάνε για πρόβλημα με τις lg και εκεί νομίζω έδιναν και ένα firmware που δήθεν έλυνε το πρόβλημα (χωρίς να είμαι σίγουρος απ την μετάφραση) επειδή όμως μιλάμε για αλλαγή σε συχνότητα δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα δημιουργηθεί πχ κάποιο άλλο πρόβλημα μετά (πχ να μην δουλεύει εντελώς το τηλεκοντρόλ) δυστυχώς το θέμα με τις lg είναι γενικότερο με τους δέκτες απ ότι έχω καταλάβει (μιας και οι περισσότεροι πάνω κάτω φασόν είναι) και όχι μόνο του συγκεκριμένου δέκτη..

• Moderators
Δημοσ.

Οταν αλλαζεις FW αλλαζεις "πακετο" και τηλεκοντρολ (οπως εκανε η crystal audio). Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.

Δημοσ.

Εγώ το έστειλα για επισκευή καθώς μετά από κάποια ώρα βγάζει παράσιτα στην εικόνα στιγμιαία βέβαια και κόβετε ο ήχος.Τώρα αν θα το φτιάξουν ο θεός και η ψυχή τους.Αμφιβάλλω πάντως.Παρατήρησα ότι επίσης με μικροκουνήματα του δέκτη μου έκανε αυτό το πρόβλημα.Υποψιάζομαι κάποια ψυχρή κόλληση αλλά δεν το άνοιξα λόγω εγγύησης.

Δημοσ.

Εγώ το έστειλα για επισκευή καθώς μετά από κάποια ώρα βγάζει παράσιτα στην εικόνα στιγμιαία βέβαια και κόβετε ο ήχος.Τώρα αν θα το φτιάξουν ο θεός και η ψυχή τους.Αμφιβάλλω πάντως.Παρατήρησα ότι επίσης με μικροκουνήματα του δέκτη μου έκανε αυτό το πρόβλημα.Υποψιάζομαι κάποια ψυχρή κόλληση αλλά δεν το άνοιξα λόγω εγγύησης.

Σοβαρα??? :unsure:

Εγω ακομα δεν το εχω δοκιμασει....!

Δημοσ.
Σοβαρα??? :unsure:

Εγω ακομα δεν το εχω δοκιμασει....!

Ναι.Αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα προιόντα.Μερικά θα βγούν και ελλατωματικά.Μην ανησυχείς λοιπόν για το δικό σου.Αν και άρχισα να αναρωτιέμαι με τις προσφορές του εν λόγω καταστήματος καθώς ,όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα,και ενα gps που αγόρασα ούτε καν φόρτιζε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...