lionheart75 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Τυχερος! Εμενα κλεινουν σε ελαχιστα λεπτα 24 ωρες απο την παραγγελια και ουτε ειδοποιηση ακομα. (Αθηνα) (Αυτη η acs ειναι για τα πανηγύρια!!! Δεν ειναι πρωτη φορα, αν ηταν γρηγοροι τοτε θα μου εκανε εντυπωση! Αυριο θα παραλαβω - αν με βρουν αυριο ) Και γω Αθήνα παραλαβή απο κατάστημα και έχει έρθει ήδη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Και γω Αθήνα παραλαβή απο κατάστημα και έχει έρθει ήδη. Χαιρω πολυ, με παραλαβη απο καταστημα οκ. Εχω mail απο getit 5 ξημερωματα οτι ειναι προς παραδοση το πακετο μου. Εχω παρει ηδη απο το chat / getit απο το πρωι τον αριθμο φορτωτικης που στο site της acs δεν βγαζει τιποτα! Ειμαι σιγουρος οτι ειναι στο υποκαταστημα της περιοχης μου, φεεεεεταααα οι τυποι! Αλλες 2 φορες που ειχα παρει κατι με acs ετρεχα εγω να τα παραλαβω γιατι ειναι "τα ζωα μου αργα" και μεσολαβουσε και Σαββατοκυριακο και ενω το ειχαν απο Παρασκευη εκει θα το εφερναν Δευτερα! Δεν ξαναπαω ομως, ας κανουν και μια φορα τη δουλεια τους, εχουν πληρωθει να το φερουν σπιτι! +, Ουτε cent μπουρμπουαρ δεν προκειτε να παρουν οχι 1 ευρω!
lionheart75 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρω πολυ, με παραλαβη απο καταστημα οκ. Εχω mail απο getit 5 ξημερωματα οτι ειναι προς παραδοση το πακετο μου. Εχω παρει ηδη απο το chat / getit απο το πρωι τον αριθμο φορτωτικης που στο site της acs δεν βγαζει τιποτα! Ειμαι σιγουρος οτι ειναι στο υποκαταστημα της περιοχης μου, φεεεεεταααα οι τυποι! Αλλες 2 φορες που ειχα παρει κατι με acs ετρεχα εγω να τα παραλαβω γιατι ειναι "τα ζωα μου αργα" και μεσολαβουσε και Σαββατοκυριακο και ενω το ειχαν απο Παρασκευη εκει θα το εφερναν Δευτερα! Δεν ξαναπαω ομως, ας κανουν και μια φορα τη δουλεια τους, εχουν πληρωθει να το φερουν σπιτι! +, Ουτε cent μπουρμπουαρ δεν προκειτε να παρουν οχι 1 ευρω! Eννοείται φράγκο μη τους δώσεις. Αυτό με την acs και εμένα μου τη σπάει πολύ. Αλλά έχε χάρη που ένα υποκατάστημα υπάρχει πολύ κοντά στο σπίτι μου και όσες φορές έχω παραγγείλει κάτι ζητάω να μου το στείλουν με αυτούς λόγω μικρής απόστασης. Εννοείται πετάγομαι με τα πόδια και το παίρνω καθώς ουδέποτε το έφεραν σπίτι μου on scedule ή βρήκα κάποιο τοιχοκολλημένο μήνυμα (εκτός και αν είχα υπομονή να περιμένω την επόμενη - μεθεπόμενη μέρα κλπ... που δεν έχω εννοείται). Όσες φορές λοιπόν παίρνω τηλ. ή πετάγομαι μια βόλτα όταν περιμένω κάτι το δέμα κλασικά έχει έρθει στο κατάστημα και αυτοί ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. (λές να ψάχνουν να βρούν το σπίτι κάθε φορά ? ) Btw παρέλαβα το μαραφέτι και όλα καλά. Πολύ μικροσκοπικό χωράει παντού και δεν φέρνει σε dvdplayer και τα συναφή! Θα ασχοληθώ το βραδάκι.
SofoS@ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Άντε ασχοληθείτε εσείς που το πήρατε για να ξέρουμε τι να περιμένουμε κι οι υπόλοιποι
Craven Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα δεν έχω πάει σπίτι να το δοκιμάσω.. ψάχνοντας πάντως είδα ότι εδώ το συζητάνε συνέχεια και έχουν και κάποιο link για νέο firmware. Απ την μετάφραση δεν καταλαβαίνω πολλά.. κάτι για το τηλεκοντρόλ και lg τηλεοράσεις (δεν κατάλαβα αν διορθώνει κάποιο conflict το νέο firmware ή αν αυτό δημιουργεί το πρόβλημα). Επίσης στο τέλος κάποιος λέει για πρόβλημα με dts. Στην προηγούμενη σελίδα δίνουν άλλο λινκ για firmware (από 15/11/2010). Δεν ξέρω τις διαφορές και δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφουν για το τηλεχειριστήριο οπότε δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω..
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Και γω Αθήνα παραλαβή απο κατάστημα και έχει έρθει ήδη. Τι καταστημα εννοεις; Αρχικα νομιζα του getit, μετα φανηκε να μιλας για καταστημα acs. Παντως σε επικοινωνια μου πριν λιγο με acs ειναι 100% σιγουροι οτι δεν τους το εχει παραδωσει ακομα το getit για να μην υπαρχει ακομα ο κωδικος στο συστημα τους. Ερασιτεχνισμος getit partII Υπαρχει καποιος που εχει ήδη παραλαβει και εκανε παραγγελια ΜΕΤΑ τις 2.30 χθες το μεσημερι;
Craven Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα που ήρθα επιτέλους σπίτι πάμε για λίγες παραπάνω πληροφορίες. Έβαλα ένα στικάκι 4gb σε fat32 για δοκιμή. Το pvr απροβλημάτιστο φτιάχνει αρχεία της μορφής ΟνομαΚαναλιου-Ημερομηνια-Ωρα πχ m.tv-12212010-2019 φυσικά μπορείς να σβήσεις τα αρχεία που δημιουργεί μέσα απο το pvr menu. Την ώρα της εγγραφής μπορείς να κάνεις κανονικά ζαπινγκ στα κανάλια που είναι στην ίδια συχνότητα. Ένα ωραίο που έχει είναι ότι την ώρα της εγγραφής πατώντας το κουμπί info, αντί να δείξει τα κλασσικά (το τρέχων και επόμενο πρόγραμμα) σου δείχνει έναν πίνακα με πληροφορίες για την εγγραφή όπως πόσο χώρο έχεις ελεύθερο, σε τι σύστημα γράφεις, όνομα αρχείου, πόσο είναι το μέγιστο μέγεθος αρχείου (αν γράφεις προκαθορισμένο πρόγραμμα τότε υπολογίζει πόσο χώρο θα πιάσει.. αλλιώς λέει πόσο έχεις σύνολο μέχρι να τελειώσει ο χώρος στο usb), μέγιστος χρόνος εγγραφής, τρέχον bitrate εγγραφής (πχ ήταν γύρω στα 480-500KB/sec στο m.tv), το μέγεθος αρχείου που έχει γράψει ως τώρα κτλ. Το Timeshift φαίνεται να δουλεύει καλά αν και φαίνεται να χάνει κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα στην αρχή του (χωρίς να είμαι σίγουρος πόσα πχ 2?3?) απο εκεί και πέρα όταν πατήσεις πάλι το play συνεχίζει απο εκεί που το είχες σταματήσει ενώ συνεχίζει ταυτόχρονα την εγγραφή. Φυσικά υπάρχει η κλασική μπάρα του timeshift κάτω με το πράσινο-κόκκινο χρώμα για να τονίζει το σημείο που βρίσκεσαι σε σχέση με το Live πρόγραμμα. Πατώντας το στοπ γυρνάς στο live πρόγραμμα ενώ φυσικά μπορείς να πάς γρήγορα μπρος πίσω. Τα πάντα γράφονται μέσα στο directory PVRRECORD σαν mpeg 2 ts video το οποίο παίζει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο windows media player κτλ (θετικότατο) αντίστοιχα hd προγράμματα πρέπει να τα γράφει σαν mpeg4 h264 απ ότι κατάλαβα. Λίγες δοκιμές αρχείων: 1) Απλό avi με srt υπότιτλους: Έπαιξε μια χαρά και με Ελληνικά σε υπότιτλους! οι υπότιτλοι ήταν δυστυχώς σχετικά μικροί και κόκκινοι (και αρκετά χαμηλά) 2) mp4 αρχείο 1080p (videoclip): Έπαιξε μια χαρά 3) MKV αρχείο 720p με srt υπότιτλους: Έπαιξε μια χαρά και με Ελληνικά σε υπότιτλους! οι υπότιτλοι ήταν δυστυχώς σχετικά μικροί και κόκκινοι (και αρκετά χαμηλά) ΌΜΩΣ πηγαίνοντας στο μενu USB και πατώντας "ταινία" έχει ρυθμίσεις για τους υπότιτλους (χρώμα μέγεθος κτλ) οπότε έβαλα μεγάλους υπότιτλους (έχει 3 μεγέθη... δυστυχώς οι μικροί που έλεγα ήταν οι "μεσαίοι") άφησα διαφάνεια πίσω τους και τους έβαλα άσπρους. Έχει ρυθμίσεις και στις φωτογραφίες για δευτερόλεπτα εμφάνισης κτλ. Σίγουρα με τις ρυθμίσεις για υπότιτλους τα πράγματα ήταν ΑΡΚΕΤΑ καλύτερα... αν και έχω την εντύπωση πως τρώει λέξεις στην κάτω σειρά (φαίνεται μόνο μια σειρά στο μεγάλο μέγεθος?!?) οπότε το ξαναγύρισα στο φυσιολογικό (...μικρό) Στο κουμπί info αναφέρει χρόνο που έχει περάσει και απομένει, όνομα αρχείου, bitrate, frame rate κτλ. Δεν είχα κάποια ταινία με dts πρόχειρη για να δοκιμάσω.. Παρατηρήσεις: 1)To timeshift ΔΕΝ ξεκινάει με το pause άλλα έχει κουμπί που λέγεται...timeshift 2)ΔΕΝ μπορείς σε αυτό το firmware έστω, να πάς πχ 5 λεπτά μπροστά.. έχει μόνο τα κλασσικά χ2, χ4 κτλ απ τα οποία έχω την εντύπωση ότι το x2 παίζει μόνο ομαλά. Πάντως ούτε κολλήματα είδα γενικά στο πέρα δώθε ούτε τίποτα. 3)Το timeshift φτιάχνει κανονικά αρχείο που το βλέπεις στο pvr. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό τουλάχιστον όμως στο pvr menu μπορείς να μαρκάρεις και να σβήσεις πολλαπλά αρχεία. 4)Τα αρχεία που φτιάχνει δεν έχουν στο όνομα μέρος του τίτλου του προγράμματος.. οπότε όταν γίνουν πολλά θα υπάρχει θέμα 5)Πρέπει να φτιάξουν οπωσδήποτε την ορθογραφία τους στο Ελληνικό μενου Πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ καλό δέκτη και καλό media player (!!) με υποστήριξη Ελληνικών.. και αν διορθωθούν 2-3 πραγματάκια (πχ dts που ΔΕΝ ξέρω αν υποστηρίζει, ntfs αν και αυτό υποστηρίζεται σίγουρα στο νέο firmware, ταξινόμιση καναλιών όπως θες εσύ, ρύθμιση ύψους σε υπότιτλους) τότε θα πρόκειται για πραγματικά άψογο δεκτάκι όχι μόνο για 29 ευρώ (για τόσα είναι ΑΨΟΓΟ τώρα) αλλά και για 60-70..
katcos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μπράβο , ευχαριστούμε για την παρουσίαση ! Θα πάω να παραλάβω από κατ/μα Getit αύριο .
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 @craven Αν μπορεις κοιτα για 3 γνωστα προβληματα παρομοιων δεκτων: 1. Οταν παιξεις ενα αρχειο απο το φλασακι ή δισκο και γυρισεις μετα παλι σε καναλι της digea το EPG του παιζει σε Αγγλικα! 2. Αρχιζεις μια εγγραφη χειροκινητα. Εχεις τροπο να σταματησει μετα απο πχ 0.5 - 1 - 1.5 ωρα κλπ; Η πρεπει να εισαι εκει να πατησεις στοπ αλλιως γραφει μεχρι αυριο το πρωι; 3. Στην επιλογη της μεγαλης γραμματοσειρας μηπως τρωει την κατω γραμμη των υποτιτλων; (ωπ μολις ειδα οτι το ειπες οτι συμβαινει και σε αυτον...)
Craven Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 @craven Αν μπορεις κοιτα για 3 γνωστα προβληματα παρομοιων δεκτων: 1. Οταν παιξεις ενα αρχειο απο το φλασακι ή δισκο και γυρισεις μετα παλι σε καναλι της digea το EPG του παιζει σε Αγγλικα! 2. Αρχιζεις μια εγγραφη χειροκινητα. Εχεις τροπο να σταματησει μετα απο πχ 0.5 - 1 - 1.5 ωρα κλπ; Η πρεπει να εισαι εκει να πατησεις στοπ αλλιως γραφει μεχρι αυριο το πρωι; 3. Στην επιλογη της μεγαλης γραμματοσειρας μηπως τρωει την κατω γραμμη των υποτιτλων; 1) Δεν είδα κανένα τέτοιο πρόβλημα 2) Δεν νομίζω ότι θα είχε λογική κάτι τέτοιο καθώς πατώντας το κουμπί timer (αντί να πας epg και να διαλέξεις να γράψεις σύμφωνα με πρόγραμμα ... που όμως μπορείς να αλλάξεις και εκεί ώρα κτλ) και μετά πατώντας το κόκκινο κουμπί του τελετεξτ για προσθήκη, μπορείς να βάλεις manual εγγραφή με συγκεκριμένη ώρα έναρξης και λήξης κατευθείαν και γρήγορα (για να μην μπλέκεις με epg) 3) Ακριβώς αυτό έγραψα ότι κάνει (προφανώς δεν το έγραψα ξεκάθαρα καθώς έγραφα και πρόσθετα όσο δοκίμαζα) γιαυτό και ξαναγύρισα στην επιλογή "φυσιολογικό" Προσοχή στην ρύθμιση για εγγραφή έχει default mode "view" που ΔΕΝ είναι εγγραφή αλλά απλά γυρνάει σε εκείνο το κανάλι (και πιθανόν ανοίγει τον δέκτη αν είναι κλειστός) για όση ώρα έχεις δηλώσει.. πρέπει να επιλέξεις φυσικά mode "εγγραφή" Επίσης σε αφήνει να επιλέξεις αν θες εγγραφή Μιά φορά (default), καθημερινά ή εβδομαδιαία Γιαυτό που έγραψα σχετικά με το όνομα των αρχείων όταν κάνεις εγγραφή και ΔΕΝ έχεις διαλέξει εσύ όνομα με το χέρι (σε epg και manual εγγραφή συγκεκριμένου χρόνου μπορείς.. με το record κουμπί όμως όχι) .. να προσθέσω πως τουλάχιστον έχεις επιλογή "rename" μετά το τέλος της εγγραφής (στο pvr μενου) οπότε το σώζει έτσι
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 1) Δεν είδα κανένα τέτοιο πρόβλημα Ολα οσα λες ειναι ακριβως οπως και στον max t-100 που εχω. Πλην του θεματος "1". Ειναι πολυ καλο αν δεν εχει αυτο το θεμα που το εχουν ΟΛΟΙ σχεδον! Στο 2 ειναι τρομερη ευκολια αν δουλευε οπως ειπα (οπως ολα τα dvd-recorders αλλα και τα video παλιοτερα). Φαντασου οτι αρχιζει κατι τωρα και κραταει 1 ωρα. Πατας rec και μετα πατας παλι το rec 2 φορες (μια ανα μισαωρο διαρκειας εγγραφης - OTR http://www.acronymfinder.com/One-Touch-Recording-(VCRs)-(OTR).html) και εχεις τελειωσει με τρια πατηματα ενος πληκτρου. Η μεθοδος που λες εχει ενα σημαντικο προβλημα οτι πρεπει να πετυχεις ακριβως την ωρα εναρξης. Αν πχ τωρα ειναι 10.02 και του βαλεις εκκινηση 10.01'η 10.02 δεν προκειται να ξεκινησει η εγγραφη σου. Αν βαλεις 10.03 θα χασεις ενα λεπτο μεχρι να αρχισει να γραφει. Οποτε δεν ειναι καθολου λειτουργικο. Εκ πειρας αυτες οι παρατηρησεις. Αν καποιος εχει καποιον ευκολο τροπο για ευκολες εγγραφες ας μου πει καμια ιδεα. Παντα οταν γραφω κατι με αυτα τα χαζα μηχανηματα ειμαι εκει να περιμενω να το σταματησω (ειδικα αφου δεν υπαρχει ακομα κανενα προγραμμα γρηγορου μονταζ H.264 στο pc.)
Craven Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόοοοον, Μερικές παρατηρήσεις ακόμα... Για το θέμα του recording που λες matrixxx, όταν κάνεις τον τρόπο που λέω σου βγάζει ώρα έναρξης το λεπτό που είσαι οπότε ορίζεις μόνο την λήξη και είσαι οκ. Ξεκινάει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (μετράει 5-6 δευτερόλεπτα μήπως θες να κάνεις abort) και ξεκινάει άμεσα. Επίσης παρατήρησα ότι το πρωί βρήκα τον δέκτη κλειστό οπότε ή κλείνει μόνος μετά απο κάποια ώρα (το χω δει σε άλλον δέκτη akai που έκλεινε μετά απο 2-3 ώρες αν ήταν idle και δεν είχες κάνει κάτι με το control και αυτό άλλαζε με ρύθμιση του μενου γιατί δημιουργούσε προβλήματα με τις προγραμματισμένες εγγραφές -- βλέπε παρακάτω --) ή κλείνει μετά απο κάποια ώρα όταν κλείνεις την τηλεόραση.. δεν το χω ξεκαθαρίσει γιατί δεν είχα χρόνο ΑΛΛΑ παρόλα αυτά δοκίμασα και είδα ότι αν έχεις ορίσει εγγραφή και ο δέκτης είναι κλειστός τότε ανοίγει κανονικά και μετά απο λίγο αρχίζει την εγγραφή χωρίς πρόβλημα (wake up δηλαδή πράγμα που ο ΑΚΑΙ δεν έκανε και έπρεπε να είναι ανοιχτός). Αυτό φαντάζομαι θα σημαίνει μεν περισσότερη κατανάλωση σε standby (αφού θα είναι σε state που θα κάνει check καθε λίγο) αλλά σίγουρα είναι μεγάλη ευκολία σε σχέση με άλλους δέκτες. Τώρα πάμε στα υπόλοιπα... μετά απο επικοινωνία μου με την εταιρία για να μου στείλουν το τελευταίο firmware, η απάντηση τους ήταν η εξής: Dear Sir, this item is supporting NTFS hard disk as well as MKV files with subtitles in greek. Please download latest firmware from link here below and follow procedure for updating: http://www.notonlytv.net/download/other/LV6TMPVR4_JANA/firmware.rar 1.Unzip and copy folder to empty USB device; 2.Power on the stb and insert the USB device,then MENU-->MULTIMEDIA-->MUSIC-->file,press OK,then the unit will restart automatically(any operation is forbidden until the rate of progress appears); 3.The rate of upgraded progress will be shown on TV,after 100% upgraded,unplug the power line from the socket; 4.Power on the stb again,then MENU-->SYSTEM-->FACTORY DEFAULT-->OK-->password 888888-->OK,then the software is upgraded completely. Regards LIFEVIEW SRL Οπότε με το παραπάνω firmware σίγουρα υπάρχει υποστήριξη ntfs (εκτός αν υπάρχει και στο παρόν firmware και δεν το πρόσεξα... ας μας πει επιτέλους κάποιος!!!) Ορίστε λοιπόν ένα official link (δεν ξέρω αν είναι το latest firmware ή όχι αλλά είναι τουλάχιστον official) αν το δοκιμάσει κάποιος με δικιά του ευθύνη πάντα, ας μας πεί!
SofoS@ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα εξαρχής μου βρίσκει μόνο τα ψηφιακά της ερτ (cine,sport,prisma) και το ρικ :S Βρίσκομαι στο κέντρο σχετικά της αθήνας οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα σήματος (?) craven μπορείς να αλλάξεις την σειρά των καναλιών απ το program edit, το λέει στην σελίδα 12 του manual κάτω δεξιά. Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το lcn για να έχει την αρίθμηση που του βάζεις εσύ. edit: με τον αποκωδικοποιητή δεν έχω και τα αναλογικά ε; πρέπει έχω μια κεραία στην τηλεόραση και μια στον αποκωδικοποιητή;
Craven Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ίσως τότε δεν είδα καλά γιατί αν και ΦΥΣΙΚΑ έχω απενεργοποιημένο το lcn, είδα μόνο επιλογές ταξινόμησης κατά lcn, service name, service id κτλ.. θα ξανακοιτάξω. Ένα θεματάκι που είδα είναι πως αν για κάποιο λόγο πέσει το σήμα τότε βγάζει μαύρη οθόνη με την ένδειξη "δεν υπάρχει σήμα" και μετά η εικόνα επανέρχεται. Ένας δέκτης ΑΚΑΙ που έχω (τον οποίο αντικατέστησα με τον lifeview μόνο και μόνο για το timeshift) δεν έχει τέτοιο θέμα καθώς σε πτώση σήματος (δεν έχω σωστά την κεραία) απλά κάνει ένα πιξέλιασμα.. αυτό είναι αρκετά σπαστικό για τον lifeview καθώς χάνεις μερικά seconds στην όλη διαδικασία. Επίσης ο ΑΚΑΙ μου φαινόταν αρκετά πιο γρήγορος στην αλλαγή καναλιών (και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι ο lifeview ψάχνει πληροφορίες epg σε κάθε αλλαγή) αν και αυτό μάλλον θα διορθώνεται με το νέο firmware. Ένα θέμα που έχουν και οι 2 δέκτες είναι ότι στα κανάλια της digea όταν πατάς info για να σου δείξει τι παίζει τώρα και το επόμενο πρόγραμμα, δεν υπάρχει η περιγραφή αλλά επαναλαμβάνεται ο τίτλος ενώ σε epg ή στα κρατικά κανάλια δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ας μας πει κάποιος αν παίζει το ntfs και χωρίς το νέο firmware πάντως ps Sofos@ φαντάζομαι έβαλες χώρα Ελλάδα όσον αφορά την κεραία αντί για Ιταλία που έχει by default ε? επίσης δοκίμασε την "Ισχύ κεραίας" αν κάνει τίποτα σε περίπτωση χαμηλού σήματος ή θορύβου.
SofoS@ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι στις επιλογές ταξινόμησης, το αφήνεις δηλαδή όπως είναι και απλά πας στο program edit,δινεις τον κωδικο και το αλλάζεις με το κοκκινο κουμπάκι. Ναι έχω βάλει ελλάδα, δεν υποτίθεται πως στα ψηφιακά ακόμα και μια απλή κεραία κανει δουλειά; πόσο μάλλον η η εξωτερικη που έχω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.