Προς το περιεχόμενο

ΔΕΚΤΗΣ MPEG4 LIFEVIEW SET TOP BOX 29 ΕΥΡΩ.

Dannie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ ένα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. :D Ας όψεται η παλιά τηλεόραση που δεν έχει δέκτη mpeg4, πιστεύω ότι, πέρα απο κάθε κριτική αποτελεί μια πολύ καλή value for money αγορά, μένει να δούμε τι θα γίνει με το hdmi.

Δημοσ.

Εισαι ο πρωτος που γραφει "τότε όπως και να χει είναι μια καλή ευκαιρία για 29 ευρώ και χωρίς μεταφορικά ;)"

ολοι γραφατε χωρις να τοποθετειστε(αυτοι που ξερετε απο τετοια πραγματα) για τον αν αξιζει η οχι....μερικοι απο εμας επηρεαζομαστε απο members τα οποια φαινεται οτι γνωριζουν τεχνικα χαρακτηριστικα.

@Matrix

Ηταν λες και παραγγειλατε καποιο φαγητο σε εστιατοριο με βαρια καρδια....!!!

Εγω ισως το εθαψα με το τιτλο γιατι δεν ειναι μια εταιρεια "digi+plus" k.t.l που υπαρχει σε πολλα καταστηματα να κανω συγκριση τιμης και περιμενα απο αυτους που ειναι εμφανες οτι γνωριζουν περισσοτερα να μας ενημερωσουν....!

Έχει δίκιο ο matrixxx ,η κριτική μας δεν αφορούσε τον δέκτη , αλλά τον ερασιτεχνισμό του καταστήματος που δεν ήξερε τι πούλαγε !

Όσο για την ενημέρωση που δόθηκε από χρήστες στο θέμα που άνοιξες , νομίζω ότι ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που δίνει το cc και ή on-line περιγραφή του καταστήματος.

Έτσι κι αλλιώς όμως ευχαριστώ για το θέμα που άνοιξες

• Moderators
Δημοσ.

Εισαι ο πρωτος που γραφει "τότε όπως και να χει είναι μια καλή ευκαιρία για 29 ευρώ και χωρίς μεταφορικά ;)"

ολοι γραφατε χωρις να τοποθετειστε(αυτοι που ξερετε απο τετοια πραγματα) για τον αν αξιζει η οχι....μερικοι απο εμας επηρεαζομαστε απο members τα οποια φαινεται οτι γνωριζουν τεχνικα χαρακτηριστικα.

@Matrixxx

Ηταν λες και παραγγειλατε καποιο φαγητο σε εστιατοριο με βαρια καρδια....!!!

Εγω ισως το εθαψα με το τιτλο γιατι δεν ειναι μια εταιρεια "digi+plus" k.t.l που υπαρχει σε πολλα καταστηματα να κανω συγκριση τιμης και περιμενα απο αυτους που ειναι εμφανες οτι γνωριζουν περισσοτερα να μας ενημερωσουν....!

Μας ειχαν το μπιστολι στον κροταφο δλδ; tongue.gif

Για να παραγγειλουμε και να το πουμε κι ολας, ηταν σα να λεγαμε "καλη προσφορα φαινεται". Δε νομιζω οτι ηθελε και πολυ για να το καταλαβει καποιος.

Επισημανα ενα μειονεκτημα αλλα το πλεονεκτημα της τιμης υπερισχυε για να παραγγειλω. Και ειπα και "θα δουμε" αφου απο την αλλη τα στοιχεια ειναι αντικρουομενα στο ιδιο το site του κατασκευαστη οπως ανεφερα και με την φωτο απο εκει, γιατι για χρηση ως media player αλλο το 1080i και αλλο το 1080p. Αγνωστη επισης και η αποδοση του και τα πιθανα προβληματα αφου δεν φαινονται απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα λεπτομεριες που κανουν την διαφορα, τα οποια μαλιστα τεχν. χαρακτηρ. δεν ειναι πουθενα διαθεσιμα, ουτε στο site του getit αλλα, ουτε εδω http://www.notonlytv..._lv6tmpvr4.html ουτε εδω http://www.notonlytv...m_lv6tmpvr4.pdf ουτε και εδω http://www.notonlytv...v6tmpvr4_uk.pdf. Ουτε διαστασεις βλεπουμε, ουτε αν περναει πολυκαναλικο σημα απο το HDMI ουτε καταναλωση (ποσο θα βραζει το καλοκαιρι) και πολλα αλλα.

Μαλιστα ακομα και στην τελευταια σελιδα του manual στις λειτουργιες του remote παλι αναφερει "εναλλαγη μεταξυ 720p και 1080i".

Αλλο ενα αρνητικο που μπορει ομως και να μην ισχυει στην πραξη ειναι το οτι οπως αναφερει στο manual υποστηριζει μονο FAT32 οποτε καποιος που εχει (οπως ολοι) αρχεια ταινιων σε δισκο NTFS συμφωνα με το manual δεν θα μπορει να τα παιξει στον media player. Οποτε τι να σου πουμε περα απο το οτι "παραγγειλαμε και θα δουμε"; Αν δεν εχεις στα χερια σου ενα μηχανακι τι να πεις; Να αρχισουμε τις υποθεσεις για το ποσο καλο ή το ποσο κακο ειναι;

Για "βοηθητικη" χρηση καλο θα ειναι, σαν mediaplayer ειναι κουτσο αφου δεν εχει εξοδο πολυκαναλικη για ενισχυτες παλιοτερους αλλα ισως και νεους (αφου φοβαμαι οτι δεν μαλλον θα περναει ουτε απο hdmi το 5.1).

Σχεδον ολα αυτα λοιπον λεγαμε στην πρωτη σελιδα. wink.gif

(Edit/add: Εμπνευσμενος απο το ποστ του φιλου Katcos που ειδα μολις τωρα και μαλιστα απο την τελευταια του φραση να προσθεσω κατι για να εξηγησω και αυτο που σου ειπα το μεσημερι για τον τιτλο σου: Ενω παρακολουθουσα απο τις 12.30 το φορουμ των προσφορων, διαβαζα φρεσκες απαντησεις σε θεματα και εβλεπα τον τιτλο του θεματος σου, δεν με ενδιεφερε να μπω να δω επειδη δεν ανεφερες HD ή HDMI. Σε αλλο φορουμ διαβασα για την προσφορα λιγο κοντα στις 14.20 και αρχισα να το ψαχνω. Δεν στο λεω σαν παρατηρηση - ουτε σε "μαλωνω" βεβαια. Απλα για να τονισω ποσο κακη ηταν η παρουσιαση του δεκτη απο το ιδιο το μαγαζι - δεν εφταιγες εσυ αφου ουτε οι ιδιοι δεν αναφερουν HD ή/και HDMI στον τιτλο του προιοντος.)

Δημοσ.

Πάντως είναι ολίγον τι γύφτοι αυτοί στο Getitnow.

Είπαμε είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και παραγγέλνεις από το internet χωρίς να το δεις και να το δοκιμάσεις.

Τόσος κόπος είναι να βάλουν δύο τρεις φωτογραφίες και κάποια τεχνικά στοιχεία ?

Δεν βρίσκουν τεχνικούς να προσλάβουν ?

Θεωρούν δεδομένο ότι αφού δούμε την πραμάτεια τους στο μαγαζί του χαζού που έχει βιτρίνα

μετά θα αγοράσουμε οπωσδήποτε από αυτούς?

Δημοσ.

Παιδια δεν ειμαι πολυ καιρο εδω οποτε μπορει να κανω και καποιο λαθος...!!!

Ευχαριστω για την ενημερωση γιατι ενδιαφερομουν να το παρω και ισως δεν ειχα αποφασισει γιατι δεν ηξερα αν αξιζει.Παντως πολλα παιδια κρινουν προιοντα συμφωνα με κριτικες ειδικα καποιων μελων μου φαινοντε ποιο "ενημερωμενοι".

Thxs guys!!

ΥΓ

Να ρωτησω ποσο αξιοπιστο ειναι το skroytz??

Εδω και καιρο..μηνες ειχα περασει απο ενα καταστημα Γερμανος και ειχα δει το δεκτη

digi+plus DSD-5000 40euro

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=51339&selectedCategoryId=1121

Στo Skroytz ξεκινα με 48ευρω και ενω το εγραψα στις παρατηρησεις μου το εσβησαν....!!!

http://www.skroutz.gr/s/252284/Digi-Plus-DSD-5000.html?keyphrase=DIGI+PLUS+DSD-5000

Δημοσ.

Παιδια δεν ειμαι πολυ καιρο εδω οποτε μπορει να κανω και καποιο λαθος...!!!

Ευχαριστω για την ενημερωση γιατι ενδιαφερομουν να το παρω και ισως δεν ειχα αποφασισει γιατι δεν ηξερα αν αξιζει.Παντως πολλα παιδια κρινουν προιοντα συμφωνα με κριτικες ειδικα καποιων μελων μου φαινοντε ποιο "ενημερωμενοι".

Thxs guys!!

ΥΓ

Να ρωτησω ποσο αξιοπιστο ειναι το skroytz??

Εδω και καιρο..μηνες ειχα περασει απο ενα καταστημα Γερμανος και ειχα δει το δεκτη

digi+plus DSD-5000 40euro

http://www.e-germano...CategoryId=1121

Στo Skroytz ξεκινα με 48ευρω και ενω το εγραψα στις παρατηρησεις μου το εσβησαν....!!!

http://www.skroutz.g...I+PLUS+DSD-5000

Καλημέρα

Το skroutz ειναι μια μηχανή που δεν περιλαμβάνει στις αναζητήσεις του όλα τα καταστήματα .

Ο Γερμανός δεν περιλαμβάνεται στις αναζητήσεις που κάνει το skroutz , οπότε η τιμή που εμφανίζεται σαν μικρότερη είναι από τα καταστήματα που περιλαμβάνονται μόνο.

Δημοσ.

Αφού πριν κάνα 2ωρο τον παρέλαβα (αν και δεν πρόλαβα να δω και πολλά) να πώ πως τελικά όντως ΕΧΕΙ hdmi και είναι ο δέκτης που όλοι περιμέναμε (αυτός που φαίνεται και στο official site).

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τίποτα απο pvr, timeshift κτλ. Τα μόνα που πρόλαβα να δω είναι πως για τον ψηφιακό ήχο έχει ρυθμίσεις pcm ή ασυμπίεστο (νομίζω) οπότε προφανώς περνάει απο το hdmi. Το μεγάλο αρνητικό που είδα εγώ είναι πως ενώ έχει επιλογές για να βάλεις τα κανάλια στην σειρά σύμφωνα με το serviceId, serviceName, lcn κτλ ΔΕΝ έχει επιλογή για να τα βάλεις στην σειρά που θες εσύ!! το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Ήρθε με Ιταλικό firmware που σημαίνει πως στην αρχή πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε Ελληνικά σε μενού, υπότιτλους, γλώσσα κτλ.. (γλώσσα ή υπότιτλους δεν θυμάμαι το αλλάζεις μετά απ το μενου καθώς δεν αλλάζει στην αρχή και μένει Ιταλικά)

Για Ελληνικά σε υπότιτλους στα mkv καθώς και το αν περνάει dd ή dts απο το hdmi (αν και φαίνονται οκ απ το μενου αυτά) ας μας απαντήσει κάποιος που θα τα δοκιμάσει αυτά :)

Γενικά μια πολύ καλή τιμή εφόσον τελικά είναι όντως με hdmi όπως νομίζαμε.. αν σε μελλοντικό firmware βελτιώσουν και το θέμα της σειράς των καναλιών θα είναι όλα οκ (και αν παίζει καλά το timeshift που θα δοκιμάσω το βράδυ)

Δημοσ.

Kαι εμένα με ειδοποίησαν για να παραλάβω.

Αφού έχει τελικά HDMI είναι πολύ καλή περίπτωση στα χρήματα που δώσαμε.

(Αν και δεν είχα ιδιαίτερες αμφιβολίες).

Το θέμα των υποτίτλων είναι πολύ σημαντικό για μένα και θα το ψάξω όταν με το καλό παραλάβω.

Σχετικά με το timeshift όταν με το καλό το ψάξεις πές μας σε παρακαλώ αποτελέσματα. :)

Δημοσ.

Αν και θα κάνω δοκιμές το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Τώρα παρατήρησα ένα θετικό και ένα αρνητικό στο ίδιο τους το site (που δεν είναι πολύ εμπιστοσύνης)

Το θετικό είναι ότι το site γράφει ότι απ το hdmi περνάει και ac3 απλό αλλά και.dolby digital true hd (λες?) .. το αρνητικό είναι ότι δεν βλέπω πουθενά να γράφει τίποτα για DTS που απ όσο ξέρω καίει τους περισσότερους με ματρόσκες..

Btw βλέπω να κυκλοφορούν πολλά αρχεία firmware για τον συγκεκριμένο δέκτη (άλλος έχει v2 άλλος v3 άλλος v4 ενώ είδα να λένε ότι υπάρχει και v6 κάπου) το κακό είναι ότι τα ίδια τα αρχεία που κυκλοφορούν ΔΕΝ αναφέρουν ούτε version ούτε τι διορθώνουν-προσθέτουν.. αν βγάλει κάποιος άκρη σε αυτό ας το μοιραστεί μαζί μας :)

Δημοσ.

Παιδια και εμενα ηρθε τωρα.....ουτε 24 ωρες....μπραβο..!!!

Επειδη δεν προλαβαινω ειδα οτι εχει hdmi και αργοτερα βλεπω τα υπολοιπα...παρα πολυ ομορφο...μικρο μεγεθος(19Χ15) μακαρι να ειναι καλο...!!!

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια και εμενα ηρθε τωρα.....ουτε 24 ωρες....μπραβο..!!!

Επειδη δεν προλαβαινω ειδα οτι εχει hdmi και αργοτερα βλεπω τα υπολοιπα...παρα πολυ ομορφο...μικρο μεγεθος(19Χ15) μακαρι να ειναι καλο...!!!

Τυχερος!

Εμενα κλεινουν σε ελαχιστα λεπτα 24 ωρες απο την παραγγελια και ουτε ειδοποιηση ακομα. (Αθηνα)

(Αυτη η acs ειναι για τα πανηγύρια!!! Δεν ειναι πρωτη φορα, αν ηταν γρηγοροι τοτε θα μου εκανε εντυπωση! laugh.giflaugh.giflaugh.gif Αυριο θα παραλαβω - αν με βρουν αυριο devil.png )

Δημοσ.

Τυχερος!

Εμενα κλεινουν σε ελαχιστα λεπτα 24 ωρες απο την παραγγελια και ουτε ειδοποιηση ακομα. (Αθηνα)

(Αυτη η acs ειναι για τα καρναβαλια!!! Δεν ειναι πρωτη φορα, αν ηταν γρηγοροι τοτε θα μου εκανε εντυπωση! laugh.giflaugh.giflaugh.gif Αυριο θα παραλαβω - αν με βρουν αυριο devil.png )

Ουτε εγω ειχα ενημερωση και στο σαιτ δεν φαινοταν καν οτι ειχε παει σε κουριερ...απλως ηρθε...!

Παιδια προσεξτε πισω απο το χαρτι της ACS στην προσοψη του κουτιου ειναι η αποδειξη αγορας...τωρα για ποσο καιρο εχει εγγυηση δεν ξερω..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...