tom-f Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα να μου προταθεί κάποια εταιρία που να κάνει radio streaming για τουλάχιστον 100 χρήστες(ακροατές). Έχω βρει κάμποσες στο google αλλά θα ήθελα κάποια γνώμη από κάποιον που έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο και ήταν ικανοποιημένος.
DJ_XLR8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα να μου προταθεί κάποια εταιρία που να κάνει radio streaming για τουλάχιστον 100 χρήστες(ακροατές). Έχω βρει κάμποσες στο google αλλά θα ήθελα κάποια γνώμη από κάποιον που έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο και ήταν ικανοποιημένος. Είχα ψάξει κι εγώ πριν κανά 2 χρόνια που ασχολήθηκα με το θέμα, ωστόσο δεν απευθύνθηκα σε καμία απ' αυτές τις εταιρείες λόγω κόστους. Για 'μένα, απλά στήσε ένα καλό μηχάνημα και χρησιμοποίησε καλή γραμμή 24άρα, ακόμα και καθαρά 18-19 να πιάνει είσαι εντάξει για 100 ακροατές. 'Αλλωστε παίξε και με την ποιότητα που θες να δώσεις. Ξεκίνα με 32kbps, πήγαινε 64 και φτάσε 96kbps (όπως παίζει πλέον και ο best τώρα μετά από τόοοοοσο καιρό στα 32).
catrina_p Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Είχα ψάξει κι εγώ πριν κανά 2 χρόνια που ασχολήθηκα με το θέμα, ωστόσο δεν απευθύνθηκα σε καμία απ' αυτές τις εταιρείες λόγω κόστους. Για 'μένα, απλά στήσε ένα καλό μηχάνημα και χρησιμοποίησε καλή γραμμή 24άρα, ακόμα και καθαρά 18-19 να πιάνει είσαι εντάξει για 100 ακροατές. 'Αλλωστε παίξε και με την ποιότητα που θες να δώσεις. Ξεκίνα με 32kbps, πήγαινε 64 και φτάσε 96kbps (όπως παίζει πλέον και ο best τώρα μετά από τόοοοοσο καιρό στα 32). ADSL2/2+ = 1Mbps upload ( 1.5 άντε και 2Mbps αν έχεις Annex M ) 1024kbps / 100 = 10.2kbps ανά ακροατή, λίγο δύσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.