Προς το περιεχόμενο

ADSL SPEED

chridevelop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν θες απλα ενα speedtest χωρις κατι παραπανω κανε δοκιμη με εναν ftp και ενα single file.αυτο αν απλα θες speed test χωρις Ping κτλ κτλ.ο τοπικ σταρτερ μαλλον εξαφανιστηκε.ουτε ποσα συγχρονιζει μας εχει πει ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Να πω καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας εκτιμώ το ότι απαντήσατε στο θέμα μου το rooter λέει

σε dsl καρτέλα Link Information

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.310

πως σας φαίνετε !

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν δώσεις και τα υπόλοιπα στατιστικά δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα, δλδ αν συγχρονίζεις στο μέγιστο δυνατό που μπορεί η γραμμή σου

Δημοσ.

Οι έλεγχοι οι οποίοι γίνονται μέσω test που προσφέρουν διάφορα sites δεν είναι αξιόπιστα, διότι κατεβάζεις και ανεβάζεις από servers που μπορεί να μην είναι γρήγοροι. Την πραγματική ταχύτητα θα την δείς μέσα από το router/modem σου.

Αντε καλα, ειδικα εσυ εσυ rooter.......... μας εστειλες λιγο :rolleyes:

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το λάθος μου

Να πω καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας εκτιμώ το ότι απαντήσατε στο θέμα μου το rooter λέει

σε dsl καρτέλα Link Information

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.310

πως σας φαίνετε !

Και τι δεν θα κανα να είχα και γώ ένα 18 :(

Δημοσ.

Συμφωνω απολιτα με τον Rooters.

Τα speedtest ειναι τελειως αναξοιοπιστα.

Η διαδικασια που ακολουθω και ποτε δεν εχω πεσει εξω ειναι η εξης.

Μπαινεις στο ρουτερ και τεσταρεις που εχεις κλειδωσει.

Αν εισαι στα 18D τοτε κατεβαζοντας ενα αρχειο απο ενα καλο server πρεπει να κατεβαζεις με 1,8 MB.

Ενας καλος server και αξιοπιστος ειναι της otenet.

http://my.otenet.gr/demos/files/

Κατεβαζεις το πρωτο αρχειο που ειναι iso και λιγο μεγαλο και βλεπεις το μεγιστο που μπορεις να κατεβασεις.

Αυτο δοκιμασμενο σε συνδρομιτες OTE.

Τωρα σε αλλο παροχο που ειχα τεσταρει μια φορα το router ηταν κλειδωμενο στα 14 και κατεβαζα με 450k/bs.

Αυτο μπορει να ωφειλετε σε DSLM η το ποιο πιθανο κατα την γνωμη μου σε BBRAS που εχουν QOS και κοβουν ταχυτητα για να μπορεσουν να μοιρασουν το διαθεσιμο bandwith που εχουν.

Αυτες οι μετρησεις ειναι στο νησι μου,τωρα για Αθηνα κτλπ δεν γνωριζω.

Οσον αφορα για μπουκομενα DSLM ειναι λιγο δυσκολο να συναντησεις τωρα που τα ethernet DSLM εχουν 1G/B εξοδο με οπτικη ινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...