Προς το περιεχόμενο

ADSL SPEED

chridevelop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει γιατί να έχει πέσει η ταχύτητα της

γραμμής απο το 15,4 στον 4,2 οταν κάνω test adsl speed στο επίσημο site της Forthnet

έχω Forthnet adsl 24Mbs μe rooter thomson 585TG V7 frimware 7.4.7....

Δημοσ.

να τρεχεις speedtest για να δεις την ταχυτητα απλα ειναι 0 εις το πηλικον που λενε.καταρχην θα πρεπε να εχει δει ποσο συγχρονιζε πριν και ποσο μετα.αν ειναι το ιδιο μπορει να ειναι σε πιτα dslam>επισης το τεστ το κανεις με upload kai download απο καποιον γρηγορο ftp.επισης αν εχει πεσει η ταχυτητα που συγχρονιζε που ειναι το πιο κλασσικο μπορει να ειναι απο θεμα χαλκου μεχρι οτιδηποτε πανω στην γραμμη.υγρασια cross talking και αλλα τοσα.δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.ο χαλκος μονο χαλαει δνε φτιαχνει.και επισης λιγο ξεκαρφωτο αλλα αλλαξε το firmware στον ρουτερ σου και γραψε μας στα ποσα συγχρονιζεις

Δημοσ.

Οι έλεγχοι οι οποίοι γίνονται μέσω test που προσφέρουν διάφορα sites δεν είναι αξιόπιστα, διότι κατεβάζεις και ανεβάζεις από servers που μπορεί να μην είναι γρήγοροι. Την πραγματική ταχύτητα θα την δείς μέσα από το router/modem σου.

Δημοσ.

το speedtest πολλες φορες βγαζει αυτο που εχεις αλλα παλ ιδεν το θεωρω αξιοπιστο.κατα καιρους βγαζει χαλια αποτελεσματα.καλυτερα σε ftp και δευτερον ας δει ποσο συγχρονιζει η γρμαμη του καταρχην.αλλο πιτα dslam αλλο μειωθηκε στα ποσα συγχρονιζει.εκτος οτι δεν βγαζει αθηνα τωρα και μου λεει για τουρκια.

Δημοσ.

Πως γινετε να σας βγαζει ολους λαθος και εμενα ποτε............ δε το εντοπισα ποτε πως γινετε. Εκτος και αν χρησιμοποιειτε chrome στον οποιο βγαζει λαθη αλλα φταιει ο chrome.

Δημοσ.

internet explorer.test se ηρακλειο κρητης.6.82 mbit.

κλειδωνω 12,5

upload 1.30 1,5 Κλειδωνω

σε τουρκια που βγαζει το default αστα να πανε.Ping και ταχυτητα μειον

ενω αντιθετα σε ftp

upload 165 -170Kbyte /second annex m παιζω για αυτο εχω τοσο upload.download 1,4 mbyte/sec

προτιμω το ftp test always

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...