Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με επιδότιση

makaros86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!Πέρασε ένας χρόνος απο τότε που έκανα την σύνδεση και πήγα στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που είμαι (δε θέλω να αναφέρω την εταιρία) και μου είπαν οτι δε δικαιούμαι επιδότιση.Με 50-80 ευρώ λογαριασμούς λιγο κουλό δεν ακούγεται;Να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά ή να το αφήσω;

Δημοσ.

Βεβαιώσου πρώτα ότι το συμβόλαιό σου έχει υποχρεωτική διάρκεια παραμονής 12 μήνες, γιατί αν έκανες π.χ. 18μηνο λογικό να σου πουν ότι δε δικαιούσαι επιδότηση ακόμα. Αν όντως είναι 12μηνο φυσικά θα πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι (χλωμό βέβαια) κάνε μια αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία, το τροπάρι θ αλλάξει ριζικά.

Δημοσ.

Βεβαιώσου πρώτα ότι το συμβόλαιό σου έχει υποχρεωτική διάρκεια παραμονής 12 μήνες, γιατί αν έκανες π.χ. 18μηνο λογικό να σου πουν ότι δε δικαιούσαι επιδότηση ακόμα. Αν όντως είναι 12μηνο φυσικά θα πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι (χλωμό βέβαια) κάνε μια αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία, το τροπάρι θ αλλάξει ριζικά.

+1

εγω ετσι πηρα 460 επιδοτηση

Δημοσ.

Αν κανείς αίτηση φορητοτητας, σίγουρα θα πάρεις μεγαλύτερη επιδότηση η έκπτωση στα πάγια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...