PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ελπιζω να ειναι το σωστο μερ0ς λοιπόν έχουμε και λέμε βάζω χθες μια κάρτα κοσμοτέ τον 5$ και πάω στο site τις what'sup και κάνω reload τον κωδικό που μου έστειλαν. και διαλέγω το δώρο τον 30 mb ως εκεί καλά. εγώ την sim μου την είχα σε ένα nokia μάρκα δεν θυμάμαι απλά μπορώ να σας πω ότι είναι σχετικά παλιό. μου ήρθε ένα μήνυμα και λέει θα σ έρθει ένα άλλο μηνιμα για το wap (?)δεν θυμάμαι.. και να βάλω τον κωδικό 1 μου ήρθε και μου έβγαζε error και υπέθεσα ότι παιζει να φταίει το ότι είναι παλιό κινητό ε και έτσι έψαξα και βρήκα μια αλλη συσκευή πιο καινούρια το k770η (<<) και έβαλα τι sim εκεί αλλα τώρα δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να μου ξανά έρθουν τα μηνύματα εκείνα και να βάλω τον κωδικό ώστε να μπορώ να μπω στο internet A !! για να μην ξεχάσω η "σικευι" αυτή η sony eric λέει vodafone και έχει το vodafone live και εγώ θέλω να bo από κοσμοτέ θα ύπαρξη πρόβλημα αν λυθούν τα παραπάνω? ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας
basilis222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε τηλ. 1333 (νωμιζω) και πες τους να σου ξαναστειλουν.
manost Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 αλλη απαντησει? Δεν υπάρχει άλλη απάντηση. Τηλεφωνείς στην Cosmote, και ζητάς από τον εκπρόσωπο που θα σε συνδέσουν να σου στείλουν τις ρυθμίσεις είτε στην συσκευή σου (αν το επιτρέπει το σύστημά τους) ή στο email σου με οδηγίες για το πως θα τις περάσεις χειροκίνητα (αν δε το επιτρέπει το σύστημά τους). Φυσικά το βασικότερο, τους λες ποια είναι η συσκευή σου, για να σου στείλουν τις σωστές ρυθμίσεις.
chris2barca Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να στείλεις WAP στο 1333. Εγώ έτσι είχα βάλει
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να στείλεις WAP στο 1333. Εγώ έτσι είχα βάλει εστειλα κ μου λεει η υπηρεσια ειναι ηδη ενεργοποιημενη
chris2barca Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εστειλα κ μου λεει η υπηρεσια ειναι ηδη ενεργοποιημενη Ή βάλε άλλη κάρτα(cosmote) στο κινητό και ξαναστείλτο ή πάρε τηλ. όπως αναφέρθηκε πιο πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.