Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την καλησπερα μου.

εδω και λιγο καιρο ακουγεται ενας χαμηλης εντασης και υψηλης συχνοτητας ηχος μεσα απο την κεντρικη μοναδα.γινεται αντιληπτος οταν πχ σκρολαρω σε μια σελιδα(οσο γυριζω την ροδελα στο ποντικι ακουγεται,οταν σταματαω παυει) η οταν εχω κανει μια αναζητηση στο γοογλη και φορτωνει τις φωτογραφιες.το κανει επισης και οταν τρεχω καποια προγραμματα οπως οταν ανοιγω εγγραφα στο word, αλλα δεν το κανει στα παιχνιδια.

ειναι απιστευτα ενοχλητικο,εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να ειναι;

Δημοσ.

Κοίταξε την γείωση του κουτιού σου.

Αρχικά βάλτο σε άλλη πρίζα.

δεν του αλλαξα μονο πριζα,σπιτι του αλλαξα!

τωρα που ανεφερες τα ρευματα, αλλαξα τροφοδοτικο προσφατα και δεν θυμαμαι να το εκανε με το παλιο...

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει τότε με την γείωση του τροφοδοτικού.

Μήπως σε χτυπάει και το ρεύμα αν ακουμπήσεις με το χέρι σου κάποια γωνία του κουτιού?

Φυσικά όχι με τα δάχτυλα σου, αλλά με το σημείο του χεριού που φαίνονται τα γράμματα παρακάτω.

6x04_hurley_arm_1.jpg

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει τότε με την γείωση του τροφοδοτικού.

Μήπως σε χτυπάει και το ρεύμα αν ακουμπήσεις με το χέρι σου κάποια γωνία του κουτιού?

Φυσικά όχι με τα δάχτυλα σου, αλλά με το σημείο του χεριού που φαίνονται τα γράμματα παρακάτω.

6x04_hurley_arm_1.jpg

απο τοτε που πηρα το pc με χτυπαει το ρευμα αν το ακουμπησω ετσι οπως λες.

Δημοσ.

Γείωση είναι.

Ή το τροφοδοτικό που έβαλες είναι Γ.Τ.Π. (Για Τον Π....ο) ή κάποιο καλώδιο γυμνώθηκε και στέλνει ρεύμα στο σασί του υπολογιστή.

Άνοιξε το κουτί, έλεγξε ένα-ένα όλα τα καλώδια και αν δεν φταίει αυτό δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

οντως το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα το εβαλα λογω αναγκης,ασχετα οτι το πληρωσα και 50 ευρω... εγγυηση εχω ομως οποτε θα παω μια βολτα απο το μαγαζι που το εβαλα.

Δημοσ.

παρατηρησα κατι μολις τωρα.

εβαλα το gothic 4 να παιξω και την στιγμη που εκανε load αρχισε να κανει αυτον τον ηχο συνεχομενα,σταδιακα δυναμωσε πολυ και μετα απο λιγο εκανε μικρες διακοπες στον ηχο ωσπου σταματησε τελειως. τωρα που δουλευει φουλ το pc δεν ακουγεται τιποτα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

συγνώμη επειδή έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δηλαδή με κάθε φόρτωση ακούγεται και ενα μπιιιπ από την μονάδα αλλά δεν μ πιάνει ρεύμα όταν τον ακουμπάω ...το άνοιξα κιόλας να δω από που ακριβώς ακούγεται αλλά δεν βγάζω άκρη ... μήπως έχετε καμιά ιδέα να με βοηθήσετε λίγο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...