MasterX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα.. Θέλω να παρω καινουργια φωτογραφικη μηχανη.. Με ενδιαφέρει: Compact να ειναι γιατι θέλω λογικό μεγεθος. Καλή ποιοτητα φωτογραφίας. Καλό βίντεο HD. Θα ηθελα καλη ποιοτητα και σε χαμηλο φωτισμό. Γρηγορη. Μαγάλο ζουμ. Ζουμ στο βιντεο. Επίσης θα προτιμουσα να παιρνει μπαταριες ΑΑ, αλλα δεν βλεπω να παιζουν καλες μηχανες με αυτη τη δυνατοτητα οποτε το αφηνω αυτο.. Εχω βαλει στο ματι την Panasonic Lumix DMC-TZ10... Παιζει κατω απο τα 300 ευρω και μου φαινεται καλη περιπτωση.. Πειτε τι πιστευετε και αν εχετε καποιες αλλες προτασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλή μηχανή είναι. Αν δεν σκοπεύεις να το ψάξεις παραπάνω, θα σε υπερκαλύψει, δεν βλέπω να έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα. Απλά, επειδή ήδη τα €300 είναι ήδη αρκετά χρήματα, μήπως πρέπει να σκεφτείς και την επόμενη κατηγορία; Σκεφτόμουν την canon G12. Πανάκριβη (€490 περίπου στην Ελλάδα), με μικρό zoom (5Χ), δεν ξέρω αν έχει zoom στο βίντεο, αλλά σε όλα τα άλλα σε καλύπτει. Στην ίδια (καλή) κατηγορία είναι οι Panasonix LX5 και Nikon P7000. Και εγώ ήμουν υπέρ των απλών μπαταριών, αλλά η λιθίου που έχει η G11 μου πρακτικά δεν με έχει πουλήσει ποτέ, δεν αδειάζει καθόλου εύκολα. Και στην τελική έχω αγοράσει και μία εφεδρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 καλες οι μηχανες που προτείνεις και σιγουρα θα εχουν καλυτερη ποιοτητα, αλλα βλέπω η TZ10 να εχει τα περισσοτερα χαρακτηριστικα απο αυτα που ζηταω, με πρωτο και κυριο το λογικο μεγεθος, καθως τη χρειαζομαι για ορειβασια και θελω να εχει μια ευκολια και να βολευεται.. Και εχει και πιο λογικη τιμη.. Με τις μπαταριες εχω ενα θεμα γενικά.. Χτες μαλιστα που ανεβηκα στον Παρνασσό εφαγα μια ηττα με τις μπαταρίες της βιντεοκάμερας Sony TG3.. η μια ενω την ειχα φορτισει με το που την ανοιξα εδειχνε άδεια (να ειναι αυτη που ειχε απο τη μανα της πανω και να εφτασε το τελος της εναμιση χρονο μετα την αγορα???) και η δευτερη τελικα με εβγαλε να γραψω 10-15 λεπτα μόνο... και τωρα που το σκεφτομαι και αυτη δεν τη πηρα καν μαζι μου στο βουνο, τελειωσε πιο πριν και χωρις να τη εχω βγαλει στο κρυο.. Αρα μου φαινεται οι μπαταρίες αρχιζουν να με αφηνουν μετα απο εναμιση χρονο και χωρίς τρομερη χρηση (δεν πρεπει να εχουν φορτιση πανω απο 10-15 φορες η καθε μια). Θα τις ξαναδοκιμασω για να δω. Ενδεικτικο σχετικα με το κρυο ειναι παντως οτι η μπαταρια του κινητου εχασε κοντα στα 3 με 4/5 της μεσα σε πεντε ωρες που ανεβηκα στο βουνο (κορυφη Γεροντόβραχος, 2.435μ). Αλλα αυτο ειναι λογικο στο κρυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Canon S95. H τιμή στην Ελλάδα είναι κοντά στα 400 ευρώ αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στο μέγεθος αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Canon S95. H τιμή στην Ελλάδα είναι κοντά στα 400 ευρώ αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στο μέγεθος αυτό. Ναι, την ξέχασα την S95. Ήμουν διστακτικός που σου πρότεινα G12, LX5 και P7000, αλλά για την S95 θα επιμείνω και εγώ, είναι πιο ακριβή, αλλά είναι εξαιρετική. Αν όμως όντως δεν μπορείς να ξεπεράσεις τα 300, και αυτή που διάλεξες είναι πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 να προσθέσω και εγώ μια εναλλακτική http://www.skroutz.gr/s/282598/Fujifilm-Finepix-F300-EXR.html?keyphrase=Fujifilm+FinePix+F300EXR είμαι κάτοχος τις F200EXR και η μηχανή βγάζει τέλειες φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπορουσα να φτασω και τα 400 ευρω αν η διαφορα στην ποιοτητα η στα χαρακτηριστικα μεταξυ ΤΖ10 και S95 ειναι μεγαλη... H S95 πρεπει να κανει καλη δουλεια με χαμηλο φωτισμο που θα ηταν ενδιαφερον, απο την αλλη δεν εχει μεγαλο ζουμ.. Εχετε καποιο καλο συγκριτικο μεταξυ των 2 να δουμε τι διαφορα μπορουσε να παιζει και στην ποιοτητα τους? Οσον αφορα την Fujifilm Finepix F300 EXR που βρισκεται μεταξυ των 2? για αυτη εδω τι λετε: Canon PowerShot SX130 IS γύρω στα 200 ευρω. παιρνει μπαταρίες ΑΑ !!! Αλλα γιατι ειναι τοσο βαρια σε σχεση μετης αλλες της κατηγορίας της? και για αυτη: Canon PowerShot SX210 IS στα 230.. ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 http://www.camera-catalog.com/compares/popular/fujifilm_finepix_f300exr_vs_panasonic_lumix_dmc-tz10 http://www.camera-catalog.com/compares/popular/canon_powershot_s95_vs_fujifilm_finepix_f300exr η κανον ανήκει σε άλλη κατηγορία τιμής σαφώς και είναι ανώτερη από την φουτζι αλλά το 15Χ οπτικό είναι μεγάλο ατού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ειδα σε μαγαζι την TZ10.. Γενικά καλη μου φανηκε, λιγο τα 2 διακοπτακια που εχει (ΟΝ/OFF και PLAY/REC) δεν μου φανηκαν πολυ της προκοπης. Δεν ξερω αν εχετε θεμα με αυτο οσοι την εχετε αγορασει.. Επισης και τα πληκτρα ηταν γενικα μικρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπορουσα να φτασω και τα 400 ευρω αν η διαφορα στην ποιοτητα η στα χαρακτηριστικα μεταξυ ΤΖ10 και S95 ειναι μεγαλη... To θέμα είναι πόσα μπορείς να δώσεις. Σαφώς και το ακριβότερο και πιο καινούργιο είναι και καλύτερο. Μεταξύ S95 και tz10 πάντως δεν υπάρχει σύγκριση. Προσωπικά έχω την S95 και είναι άκρως ικανοποιητική στα χαρακτηριστικά και στην ποιότητα. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με άλλες αν δεν δω δείγματα γιατί είναι η πρώτη μου μηχανή. Για την F300ΕΧR vs S95 δες εδώ. Επίσης να πω ότι η δυνατότητα της S95 να βγάλει φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό μετράει πάρα πολύ αφού το φλας πιο πολύ στραβώνει παρά βοηθάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKermit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Επειδη κ εγω ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο: CANON PowerShot SX210 IS Panasonic TZ10 Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας! Αν υπαρχει κ καποια αντιπροταση, σε αυτο το budget βεβαια, θα την εκτιμουσα!! Ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 αυριο φεύγω για Ιταλία (Μπολώνια)... Υπάρχει περίπτωση να βρω μηχανη σε πιο καλή τιμή?? Ξερετε κανενα site να ψαξω για τιμές Ιταλίας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKermit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Επειδη κ εγω ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο: CANON PowerShot SX210 IS Panasonic TZ10 Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας! Αν υπαρχει κ καποια αντιπροταση, σε αυτο το budget βεβαια, θα την εκτιμουσα!! Ευχαριστω πολυ!!! Κανενας δεν εχει αποψη...?? Προσπαθησα να βγαλω ακρη απο συγκρισεις αλλα τζιφος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.