therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Προχθες εστησα το νεο μου συστημα και εγκατεστησα Win 7 Home Premium. Πριν λιγο εγκαθιστουσα τα τελευταια windows updates, Καθως και εκανα Live update BIOS της μητρικης με το @BIOS της Gigabyte. Αφου ολοκληρωθηκαν ολα, εκανα επανεκκινηση και τωρα μου βγαζει το εν λογω μυνημα μετα το POST. Υπαρχει λυση ή παμε παλι απο την αρχη?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πιθανοτατα απλα εχει αλλαξει το boot order στο bios.Μπες και δηλωσε τον σκληρο που ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο σου ως πρωτο boot device
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι δεν ηταν αυτο. Το διαβασα και αλλου αυτο. Απλως ειχε βαλει ολα τα setting στα default, Και μαζι και την επιλογη για το RAID. Οποτε δεν εβλεπε τους 2 SSD σαν RAID. Το επαναεφερε και ολα οκ μεχρι στιγμης. Ευτυχως. Μα καλα δεν σωζει καπου τις ρυθμιζεις οταν αναβαθμιζεις να στις επαναφερει αυτοματα οταν τελιωσει η αναβαθμιση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι δεν ηταν αυτο. Το διαβασα και αλλου αυτο. Απλως ειχε βαλει ολα τα setting στα default, Και μαζι και την επιλογη για το RAID. Οποτε δεν εβλεπε τους 2 SSD σαν RAID. Το επαναεφερε και ολα οκ μεχρι στιγμης. Ευτυχως. Μα καλα δεν σωζει καπου τις ρυθμιζεις οταν αναβαθμιζεις να στις επαναφερει αυτοματα οταν τελιωσει η αναβαθμιση? Στην ιδια λογικη ηταν το προβλημα (δεν μπορουσα να ξερω οτι εχεις raid).Οταν γινεται αναβαθμιση του bios επιστρεφουν τα παντα στα default για την ασφαλεια του υπολογιστη.Πολλα bios (πχ της asus) εχουν επιλογη να σωσεις ολα τα υπαρχοντα settings και να τα επαναφερεις οταν θελησεις.Αυτο ομως πρεπει να το κανεις manually.
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οχι ενταξει δεν σε κατηγορησα. Ευχαριστω για την προταση κιολας. α κατσω να δω αν εχεινκαι η gigabyte τετοια επιλογη ωστε σε επομενο update να ειμαι πιο ετοιμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.