babisbabou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Έρχομαι με την παραπάνω απορία πως θα κάνω :Χρήση οθόνης υπολογιστή και οθόνης laptop με παιχνιδομηχανή" Όπως playstation, dreamcast για παράδειγμα. Για παράδειγμα μια λύση θα ήταν μια κάρτα τηλεόρασης που να έχει είσοδο για τα 3 καλώδια της κονσόλας ώστε να έχω και τον ήχο? Κάτι άλλο? Ευχαριστώ πολύ!
mrdigitized Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Θα πρέπει να δεις τι εξόδους έχει η τηλεόραση και περισσότερο το laptop. Η τηλεόραση έχει scart; Πολλές κάρτες γραφικών έχουν s-video θύρα. Η κάρτα γραφικών σου έχει; To laptop λογικά θα έχει vga
jms Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Θα πρέπει να δεις τι εξόδους έχει η τηλεόραση και περισσότερο το laptop. Η τηλεόραση έχει scart; Πολλές κάρτες γραφικών έχουν s-video θύρα. Η κάρτα γραφικών σου έχει; To laptop λογικά θα έχει vga άλλο πράγμα ρωτάει τελείως ο φίλος στο θέμα μας, φίλε νομίζω ότι κάποια κολπάκια έχουν βγει για αυτό το θέμα, αλλά δεν θυμάμε ακριβώς. Ο τρόπος που προτείνεις και προφανώς θα λειτουργήσεις θέλει μεσολάβηση υπολογιστή. Νομίζω ότι κάποτε είχαν βγει hybrid εξωτερικές κάρτες τηλεόρασης οι οποίες κάναν τηλεόραση ένα monitor (δλδ χωρίς μεσολάβηση υπολογιστή). Δοκίμασε να βρεις κάτι τέτοιο.
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Έρχομαι με την παραπάνω απορία πως θα κάνω :Χρήση οθόνης υπολογιστή και οθόνης laptop με παιχνιδομηχανή" Όπως playstation, dreamcast για παράδειγμα. Για παράδειγμα μια λύση θα ήταν μια κάρτα τηλεόρασης που να έχει είσοδο για τα 3 καλώδια της κονσόλας ώστε να έχω και τον ήχο? Κάτι άλλο? Ευχαριστώ πολύ! "Εξαρτάται" Ποιά οθόνη υπολογιστή και τι εισόδους/εξόδους έχει; Πές μας έστω το μοντέλο της οθόνης και βλέπουμε. Λογικά θα θέλεις αντάπτορα απο τα 3 καλώδια σε vga. RCA to VGA Όσον αφορά το λαπτοπ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλα τα περισσότερα που είχα στα χέρια μου είχαν μόνο video out, όχι και video in και γενικά φαντάζομαι αυτός είναι και ο κανόνας.
mrdigitized Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 άλλο πράγμα ρωτάει τελείως ο φίλος Έχεις δίκαιο, δικό μου λάθος. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις Πάντως τώρα που έψαξα λίγο στο Google στα περισσότερα forum όσα προτείνουν έχουν να κάνουν με tv tuner.
pelo13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 "Εξαρτάται" Ποιά οθόνη υπολογιστή και τι εισόδους/εξόδους έχει; Πές μας έστω το μοντέλο της οθόνης και βλέπουμε. Λογικά θα θέλεις αντάπτορα απο τα 3 καλώδια σε vga. RCA to VGA Όσον αφορά το λαπτοπ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλα τα περισσότερα που είχα στα χέρια μου είχαν μόνο video out, όχι και video in και γενικά φαντάζομαι αυτός είναι και ο κανόνας. Έίναι λίγο παρεξηγημένο το θέμα VGA σε RCA .. αυτά τα καλώδια δεν κάνουν για την μετατροπή που θέλετε .. διάβαζα και σε αυτό το post το ίδιο ακριβός ... Αυτοί οι Adaptors που κυκλοφορούν στην αγορά ΔΕΝ κάνουν για σύνδεση vga με scart ή rca είναι για συγκεκριμένη δουλεία, και πιο συγκεκριμένα για σύνδεση αναλογικής πηγής (RCA η SCART) με κάποιους PROJECTORS που από την είσοδο VGA δέχονται αναλογικό σήμα ... Στις περιπτώσεις που θέλουμε να συνδέσουμε μια οθόνη με είσοδο VGA με μία άλλη πηγή που έχει SCART ή RCA (αναλογικό σήμα δηλαδή) χρησιμοποιούμε CONVERTOR (μετατροπέα) κάτι σαν και αυτό ας πούμε http://www.filosofou.gr/prod.php?id=8499
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.