lexmark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πέρα από τους αστεϊσμούς, που τόσο εύκολα γίνονται σε τέτοια <<ευαίσθητα>> θέματα (μη χέσ..) ο τίτλος είναι μάλλον επίτηδες παραπλανητικός, για να προβοκάρει όσους περισσότερους αναγνώστες μπορεί. Αν ήταν <<τίμιος>> ο συντάκτης, θα έπρεπε να πρόσθετε και το <<..κατ επιλογήν>>. Ευτυχώς διευκρινίζεται στο κείμενο. Όχι κατ' επιλογή. Κατ' απαίτηση!! Κατ' επιλογή θα ήταν αν μπορούσε ο ίδιος να δώσει πρόσβαση από ρυθμίσεις του ρούτερ του ή του λογαριασμού του στον ISP. Κάτι όπως το έχει, ας πούμε, ο ΟΤΕ με την αυξημένη ασφάλεια που πρέπει να μπεις στο acc της σύνδεσής σου και να την απενεργοποιήσεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πρώτα κάνεις την επιλογή και μετά απαιτείς. Έτσι για να παίξουμε με τις λέξεις..
lexmark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν θυμάμαι να πήρα ποτέ τον ΟΤΕ τηλέφωνο για να απαιτήσω να μου μειώσουν την ασφάλεια για να παίξει ο FTP server μου. Έμπαινα, απλά, από το λογαριασμό μου και το έκανα μόνος μου. Έτσι για να συνεχίσουμε το "παιχνίδι" των λέξεων, όπως το λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα